E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Erdoğan muhalefete seslendi: Bangır bangır anlatacağım 

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Başörtüsü meselesini anayasa ile teminat altına alalım. Dürüst olmazsanız sizi milletimize bangır bangır anlatacağım." sözleriyle muhalefete seslendi.

21.06.2023 - 13:26
Erdoğan muhalefete seslendi: Bangır bangır anlatacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ardından ilk kez partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

AK Parti listelerinden milletvekili seçilen siz kardeşlerimi tebrik ediyorum. 27. dönemde milletvekili olarak çalışan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Gerek 28 Mayıs gecesi Külliye'de yaptığımız balkon konuşmasında herkese teşekkürlerimizi göndermiştik. Tarihin en kritik seçimlerinden birini zaferle taçlandıran her bir arkadaşıma şükranlarımı sunuyorum. Seçim kararının alındığı tarihten itibaren canla başla çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

BİR ÜLKEDE SANDIKTAN YÜZDE 99 AK PARTİ ÇIKTI

Deprem bölgesindeki kardeşlerimizin desteğini asla unutmayacağımızın bilinmesini istiyorum. Yurtdışındaki vatandaşlarıma minnettarlığımı özellikle belirtiyorum. Gurbetçilerimiz sandıkları patlatarak Türkiye'nin iftihar meselesi oldular. 

Dün İslam dünyasından bir ülkenin temsilcisi ziyaretime geldi ve dedi ki "Biz de AK Parti'ye çıkan oy yüzde 99".

KILIÇDAROĞLU'NUN 16'LI MASA ÇIKIŞINA TEPKİ

Tabi bunlar şunu gösteriyor, ne diyorlar "6'lı masa" şimdi ne diyor, "Gerekirse 16'lı masa". Yetmez bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez bu millet eser ister hizmet ister. Yalanla dolanla bir yere varılmaz.

Nasıl istiklal harbimizde milyonlar milletimizle kenetlendi ise aynı kader ortaklığı 28 Mayıs seçimlerinde de sergilendi. Kardeşlerimiz ellerini semaya bizler için kaldırdı. Dostlarımız aynı sevinçle kutladı. Zorlu seçim sürecini geride bıraktık. En kritik seçimlerden birini yaşadık. Milletimizin maziden atiye uzanan kutlu yolculuğunda neye tekabül ettiği zamanla anlaşılacak. Türkiye'nin nasıl büyük bir varta atlattığını, uçuruma düşmekten kurtulduğunu zamanla göreceğiz. Muhalefetin yanındakilere baktığımızda bunun işaretini alıyoruz. Bunlar 1 buçuk yıl önce masa kurdu. Kıyıda köşede kim varsa topladılar. 

"SAHTEKARLIK YAPIYORSUNUZ"

Millete proje adına bir şey sunamadılar. Kendi tarifleri ile kumar ve pazarlık masasından öteye geçemediler. Bu masaya ben kumar, noter masası demedim. Diyen o masanın etrafındakiler. Parlamenter sisteme geri döneceklerdi. 7 tane cumhurbaşkanı yardımcısı olduğu, ahlaki çizginin bulunmadığı ucube sistemi millete dayattılar. Açıklarını kapatmak için en kirli seçim kampanyasını birlikte yürüttüler. Ortada öyle bir mesele yokken mezhep ve etnik köken fitnesini körüklediler. Hayat tarzı üzerinden vatandaşa korku saldılar. Vatandaşımızın hayat tarzı ile alakamız yoktur Bay Kemal. O sizin derdiniz. Siz bu ülkenin milletin hayat tarzı ile uğraştınız ve sahtekarlık yaptınız. Başörtüye saldırıp milleti aldatmak için bir iki baş örtülü kızımıza rozet taktınız ama yalan. Sahtekarlık yapıyorsunuz. 

"UÇKURU KAPTIRMIŞSINIZ"

Seçim öncesi Anayasa yapalım ve başörtüsü konusunun yasasını çıkaralım. Samimi iseniz başörtüsü meselesini anayasa ile teminat altına alalım. Dürüst olmazsanız sizi milletimize bangır bangır anlatacağım. Kandil'den Pensilvanyaa'ya kadar terör baronlarının desteğine itiraz ettiniz mi? Hiçbiri etmedi. Edemezsiniz çünkü onlarla berabersiniz. Uçkuru kaptırmışsınız. Küresel güç odaklarından aferin almak için LGBT belasını meşrulaştırmaya çalıştınız. Siz LGBT'cisiniz. Yanınızdakiler de LGBT'ci. Ama ne AK Parti ne MHP ne diğer üyelerimizde böyle bir bela yok. Aramızdaki fark yok. 

"HERKES TARİH ÖNÜNDE HESAP VERECEK"

İnsanımızı tehdit etmekten, depremzedelere hakaret etmeye kadar her yolu denediniz. Siyaset sahnesinde kaldıkları sürece o leke oradan çıkmayacak. Kampanya döneminde ucuz siyasi şovlara şahit olduk. Sandıkların dörtte biri açılmadan nice skandalı izledik. Buldunuz iki belediye başkanı onlarla birlikte bunu yaptınız? Neredeler, şimdi kayıplar. İki koltuk al yanına. Birini İstanbul'a diğerini Ankara'ya ver. Onlar da orada otursunlar. Hiç olmazsa sözde cumhurbaşkanlığı yardımcısı koltuğu ver. Bütün bunları yapanlar utanmadı. Biz onlar adına hicap duyduk. Tarih kuşkusuz en adil hakemdir. Herkes tarih önünde hesabını verecektir. Bu tür kötülüklerden korumaktır görevimiz. Önümüzdeki dönemde siyasetin kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışacağız.

Seçimleri kazanmakla böyle bir kuşatmayı yardık. Yalan siyasetini çalışmalarımızla boşa çıkardık. Onlar popülizm bataklığında boğulurken biz halkımızın huzuruna eserlerimizle çıktık. Durmak yok yola devam dedik.

Değerli kardeşlerim birileri koltuk peşinde koşarken biz farkımızı böyle gösterdik. Milletimiz bizim samimi gayretlerimizi görüp ödüllendirdi. Sandık sonuçları Anadolu irfanının hafife alınmaması gerektiğini hatırlatmıştır. Birileri hazmetmekte zorlansa da geçerli oyların 27 milyon 834 binini alarak yüzde 52,18 oy oranı ile büyük zafer elde ettik. Ezici çoğunlukla milletin güvenine mazhar olduk. seçim bölgelerinin hepsinde oylarımızı artırdık. Bayburt 82.45 ile, ilçelerde Harran 95,30 oy oranı ile en yüksek oyu veren yerler oldu. Depremde en ağır yıkımı alan Hatay'ın bizden yana seçim yapması bizleri mesut etti. Şükran borcumuzu bayramdan sonra yapacağım ziyaretlerle bizzat ödeyeceğiz

"MUHALEFET MİLLETE PARMAK SALLAMAKTAN VAZGEÇMELİ"

Baba oğul arasındaki taht mücadelesini bizim için önemi yok. Biri baba biri oğul olmuş bize ne. Su alan gemi dümenine kim gelmiş önemi yoktur. Asıl mesele muhalefetin millete parmak sallamaktan vazgeçmesidir. Asıl mesele ülkenin sorunlarına odaklanmasıdır. 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu başkanlarla bir araya geliyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün 81 il başkanıyla toplantıda bir araya gelecek.
Erdoğan'dan 3 talimat! Sahayı boş bırakmayacağız
28 Mayıs seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, MKYK üyelerine yerel ...
Erdoğan önemli mesajlar verecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 28'inci dönemdeki ilk ...
 
Ümit Özdağ Suriye'ye gidiyor
Türkiye'de yaşayan Suriyeliler üzerinden yaptığı çıkışlarla dikkat çeken ...
TBMM'de ilk kavga! Çömez ve Karayel arasında yurt dışı tartışması
TBMM'de 28'inci dönemin ilk gerginliği AK Parti milletvekili İsmail Emrah ...
Talat Atilla yazdı: İmamoğlu'nun parti kurma hipotezi ciddileşebilir!
Talat Atilla yazdı: "CHP'ye bomba! İmamoğlu'nun parti kurma hipotezi ciddileşebilir! ...
 
AK Parti'li Zengin, Leyla Şahin Usta'dan görevi devraldı
AK Parti'de İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine ...
TBMM'de '3 dakika' tartışması
TBMM Genel Kurulu'nda konuşma süresinin 3 dakika olarak sınırlandırılması ...
Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı son yolculuğuna uğurlandı
Yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı 67 yaşında hayatını kaybeden CHP ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
galatasaray
dolar
Almanya
DEAŞ
Beycan ÜÇKARDEŞ
yakmak
Zlatan Ibrahimoviç
Emre Belözoğlu
serdar ortaç twitter