E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Fatih Terim yine beceremedi! 

Milli Takımımız, yine Letonya'ya çarptı! Rakibi karşısında 77. dakikada Selçuk İnan'ın attığı golle öne geçen AyYıldızlılar 90+1'de yediği golle 3 puanı kaçırdı: 1-1

4.09.2015 - 09:09
Fatih Terim yine beceremedi!

Milli Takımımız, yine Letonya'ya çarptı! Rakibi karşısında 77. dakikada Selçuk İnan'ın attığı golle öne geçen Ay Yıldızlılar 90+1'de yediği golle 3 puanı kaçırdı: 1-1

Milli Takımımız maça Volkan Babacan, Ozan Tufan, Serdar Aziz, Hakan Balta, Caner Erkin, Selçuk İnan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Gökhan Töre, Volkan Şen, Burak Yılmaz 11'iyle başladı.

Rakibimiz Letonya ise sahaya Vanins, Maksimenko, Dubra, Gabovs, Laizans, Visnakovs, Cauna, Jagodinskis, Karasausks, Rakels 11'iyle çıktı. 

3. dakikada ilk tehlikeli atağımız geliştirdik. Gökhan Töre'nin pasıyla sol kanatta topla buluşup ceza sahasına yaklaşan Arda, yay yakınlarından şutunu çekti ama kaleci Vanins uzanıp topu çeldi.

5. dakikada Millilerimiz müthiş bir fırsattan yararlanamadı. Hakan Çalhanoğlu'nun pasıyla ceza alanında topla buluşan Volkan Şen, Gabovs'tan nefis bir çalımla sıyrıldı. Ancak Volkan az önceki nefis çalımda gösterdiği başarıyı kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşuna yansıtamadı ve Vanins yerden giden topu çok iyi yatarak tek eliyle çıkarmayı başardı.

6. dakikada Volkan Şen ceza alanı içi sol çaprazda uygun durumda vuruşunu yaptı ancak savunma son anda araya girince top kornere çıktı.

7. dakikada Rakels'in sağdan gönderdiği pasla ceza alanında topla buluşan Visnakovs'un meşin yuvarlağa sert vuruşunda, kaleci Volkan Babacan topu sektirdi. Seken topu önünde bulan Visnakovs'tan önce meşin yuvarlağa müdahale eden Caner Erkin, tehlikeyi önledi.

13. dakikada bir mutlak golden daha Volkan Şen ile yararlanamadık. Hakan Çalhanoğlu'nun savunmanın arkasına attığı enfes aşırtma pasta Volkan Şen, penaltı noktası yakınlarıda topla buluştu. Volkan Şen, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda tek
vuruşla topu ağlara göndermek istedi ancak Vanins yine gole izin vermedi.

14. dakikada Letonya etkili geldi. Soldan hızlı gelişen atakta ceza alanı içine yapılan ortaya Cauna boş durumda kafa vuruşunu yaptı ancak Volkan Babacan üzerine gelen topu çizgi üzerinde kontrol etti. Milli Takımımız ilk 20 dakikalık sürede topla oynamada %70'e %30'luk bir üstünlük kurdu. Ancak Letonya da ilk başktaki temkinli oyununu dakikalar ilerledikçe ataklara çevirmeye başladı.

22. dakikada sağ kanattan Gabovs'un ortasında Karasauskas arka direkte kafa vuruşunu yaptı ancak kaleye yakın mesafeden vuruşu istediği gibi olmayınca auta gitti.

26. dakikada Volkan Şen'in pasıyla sol kanattan bindiren Caner Erkin kale çizgisine indiği anda ortasını yaptı. Altıpasa gelen topu Arda Turan'dan önce savunma uzaklaştırdı. 

27. dakikada soldan topla ceza alanına giren Volkan Şen sağ ayağıyla çok sert vurdu ancak kaleci Vaninst'ten döndü. Kaleciden dönen topa Burak Yılmaz altıpasın hemen gerisinden kaleye göndermek istedi ama bu net pozisyonda vuruş auta
gitti. 

28. dakikada seri hareketlerle ceza sahasına hareketlenen Gökhan Töre'nin sert şutunu kaleci çift yumrukla uzaklaştırdı. 

35. dakikada topu ağlara yollamayı başardık ama nizami olmadığı için öne geçemedik. Hakan Çalhanoğlu'nun sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Serdar Aziz iyi yükselip kaleciden önce kafayı vurdu. Top ağlarla buluştu ama Hakan'ın serbest vuruşu kullandığı sırada Serdar'ın pozisyonu ofsayt olduğu için gol geçerli sayılmadı.

38. dakikada Letonya etkili geldi. Karasauskas, topu kazanıp Gabovs'a pas verdi. Gabovs'un ceza alanı sağ çaprazından vuruşu yandan auta çıktı.

41. dakikada Dubra'nın hatalı pasında Volkan Şen araya girdi ve top Caner Erkin'e geldi. Bu oyuncunun pası Burak Yılmaz'a, onun pası da Gökhan Töre'ye gitti. Gökhan Töre'nin ceza alanı ön çizgisinden gelişine vuruşunu savunmadan sekip kaleci Vanins'te kaldı.

43. dakikada Selçuk İnan'ın sağdan ortasında Burak Yılmaz'ın önünden seken top, arka direkte Volkan Şen'e geldi. Volkan, sol ayağıyla vuruşunu yaptı ancak açıyı iyi kapatan kaleci Vanins ayaklarıyla gole izin vermedi. Ve ilk yarı 0-0 sona erdi. 

İkinci yarıya hem Milli Takımımız hem de Letonya ilk 11'leri ile başladı. 

Pozisyon üretemediğimiz 10 dakikanın ardından 55. dakikada Terim ilk değişikliğe gitti ve Volkan Şen'i kenara alıp Umut Bulut'u oyuna soktu. Fatih Terim 3 dakika sonra bir değişiklik daha yaptı ve Gökhan Töre'yi oyundan çıkarıp Şener'i sahaya sürdü. 

Tribünlerin de desteğiyle baskını artıran ama pozisyon üretmekte zorlanan Ay Yıldızlılar, 62. dakikada ceza sahası dışına açılan topa Caner Erkin'in gelişine şutuyla rakip kaleyi yokladı ama top yine kalecide kaldı. 

62. dakikada kalemiz büyük bir tehlike atlattı. Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına Zjuzins geçti. Zjuzins'in etkili ortasında arka direkte Letonyalı oyuncular bomboş durumda topa vuramadı ve derin bir nefes aldık. 

63'te Caner Erkin'in sol çaprazdan gelişine şutu, 64'te ceza sahası dışından Ozan Tufan'ın vuruşu, 65'te Burak Yılmaz'ın sağ çaprazdan şutu da ağlarla buluşamadı... 

69. dakikada mutlak bir golü daha kaçırdık. Gelişen atakta Hakan Çalhanoğlu boş pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kaldı ama vuruşunda kale çizgi üzerinde Tarasovs golü engelelyen isim oldu. 

72. dakikada bu kez Letonya gole çok yaklaştı. Sol kanattan hızla ceza alanımıza giren Karasauskas, kaleci Volkan Babacan'ın üzerinden topu aşırdı. Top ağlarımıza gitmek üzereyken Hakan Balta son anda çizgi üzerinden golü çıkarmayı başyardı. 

GOL Dakikalar süren bekleyiş, kaçan pozisyonlar, baskı, kontrataklar derken aradığımız golü 77. dakikada bulduk! Selçuk İnan ceza sahası dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan sert vurdu, maçın başından beri müthiş bir maç çıkaran Letonya kalecisi Vanins bu kez sadece seyretti: 1-0 

84. dakikada Terim oyuna son müdahalesini yaptı ve Burak'ı kenara çekip Mehmet Topal'ı oyuna aldı.

Artık Millilerimiz galibiyet için dakikaları sayarken, yıkıldığımız gol geldi. 90+1'de ceza alanımıza doğru gönderilen uzun topu Visnakovs kafayla Sabala'ya indirdi. Sabala, ceza alanımızın dışından yaptığı düzgün vuruşla kaleci Volkan Babacan'ın yanından topu ağlarımıza gönderdi: 1-1 

90+4'te Millilerimiz son bir fırsat yakaladı. Kaleyi karşıdan gören bir pozisyonda kazandığımız frikikte topun başına Hakan Çalhanoğlu geçti. Ancak ne yazik ki Hakan'ın vuruşu baraja çarpıp kornere gitti. Köşe vuruşunda ise cesa sahasındaki karambolde topa son vuran isim Şener oldu ve auta çıkan topla maç da sona erdi.

NTVSPOR

YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 4 Eylül 2015 Cuma 12:46

ne zaman becerdi ki...hangi başarıda adı var...türkiyeyi dünya 3. sü yapanların adını kimse bilmez..sadece reklamları izliyoruz...reklamlarda iyi para getirir...

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Grosskreutz'ta yoğunluktan dolayı bir hata oluştu'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Grosskreutz transferi ...

Zivkovic ve Saponjic'e yakın takip!
Sırp basınında yer alan habere göre Aziz Yıldırım'ın Zivkovic ve Saponjic ...
Milli Takım'ın ilk 11'i belli oldu!
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki Türkiye-Letonya ...
 
'Kevin Grosskreutz' bilmecesi!
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Grosskreutz transferi için ...
Mehmet Topuz'un yerine Ozan Tufan!
Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele ...
Real Madrid'den rekor gelir!
Real Madrid Kulübü, 2014-2015 sezonunda 660,6 milyon avro gelir elde ettiğini ...
 
Şahan Gökbakar yönetimi bombaladı
Galatasaray taraftarı ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Grosskreutz transferine ...
Arda sahada, Ozan sağ bek
Sakatlığı büyük ölçüde düzelen kaptan Arda Turan, Letonya'ya karşı takımdaki ...
Ahmet Çakar:
Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'da yaşanan Kevin ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
beşiktaş
dolar
TCMB
Cüneyt Çakır
Demba ba
uzaktan çalışma
ygs soru ve cevapları
Vedat İnceefe
İslam