Beyaz Saray sözcüsü Dana Perino, brifinginde, Türkiye'deki gözaltılarla ilgili soruları yanıtladı.
Perino, Başkan Bush'un, Türkiye'de demokrasiye ilişkin kaygıları olup olmadığının sorulması üzerine, "Sanırım Başkan'ın, Türkiye'nin güçlü bir destekçisi olduğunu söylediğini duymuşsunuzdur. Başkan, Türkiye'yi AB üyeliği için destekledi ve o ülkede demokrasinin sağlam temellerde bulunduğundan emin olmak istiyor" diye konuştu.
Sözcü Perino, Bush'un gözaltılar konusunda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül veya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp görüşmediğinin sorulması üzerine de, "Yakın zamanda bir konuşma olduğunu sanmıyorum" dedi.
cnntürk
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...