E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Galatasaray o yerli çileğin peşinde! Sol beke Kar'demir' gibi takviye!

Galatasaray'da yerli oyuncu avı başladı. Ünal Aysal'in çilek diye tabir ettiği yıldız oyuncular için Sarı Kırmızılılar devrede...Aslan, Kardemir Karabükspor’da top koşturan başarılı sol bek İshak Doğan’ı kadrosuna dahil etmek istiyor!

26.05.2014 - 15:55
Galatasaray o yerli çileğin peşinde!

Galatasaray'da yerli oyuncu avı başladı. Aslan, Kardemir Karabükspor’da top koşturan başarılı sol bek İshak Doğan’ı kadrosuna dahil etmek istiyor!


Devre arasında da İshak Doğan ile yakından ilgilenen Galatasaray, transferi gerçekleştirememişti.

 Teknik direktör Roberto Mancini, 5+3 yabancı kuralından dolayı yönetimden sol beke takviye istedi. Bu doğrultuda çalışmalarına hız veren sarı kırmızılı yönetim, daha önce transfer etmek istediği İshak Doğan konusunda karar kıldı.

 

İtalyan teknik adamın da Milli futbolcuyu kadroda görmek istediği belirtilirken, A Milli Takım’ın Amerika kampı sonrası Galatasaray’ın genç futbolcuyla ve kulübüyle masaya oturması bekleniyor.

 

Hakan Balta’yı stoper olarak düşünen Mancini, geçtiğimiz sezon zaman zaman Sabri’yi sol bekte kullanmıştı. Yabancı kuralından dolayı Muslera, Melo ve Sneijder gibi isimlerden vazgeçmesi beklenmeyen Mancini, Alex Telles’in alternatifini İshak’ın transferiyle sağlamak hedefinde.

 

DROGBA’NIN ALTERNATİFİ BULUNACAK MI?

 

Drogba’nın gidişinden sonra yabancı forvet konusunda henüz önemli bir girişimi bulunmayan Galatasaray’ın sezon öncesi kampında yabancı oyuncuların durumuna göre değerlendirme yapacağı belirtildi.

 

Sarı kırmızılıların elinde bulunan yabancıların sayısını azaltıp, yabancı forvet için yer açmayı düşündüğü gelen haberler arasında.

 

İshak Doğan Kimdir?

 

İshak Doğan (d. 9 Ağustos 1990 Hagen), Türk asıllı gurbetçi futbolcu.

 

İlk yılları

 

Aslen Aksaraylı bir ailenin çocuğu olarak doğan İshak, 21 yaşında çalışmak için Almanya’ya giden ve sonra ise eşini yanına aldıranbir babanın beşinci çocuğu olarak 1990 yılında Almanya’nın Hagen kentine bağlı Geveke köyünde dünyaya geldi. Babası futbol oynamasını da başlangıçta hiç istememiş hatta Futbola karşı bir insandı. Hatta İshak 5-6 yaşlarında evden kaçıp evin arkasında arkadaşlarıyla top oynayınca iki gün evden çıkmama cezası vermiş. Fakat İshak ve abilerinin de futbola olan hevesini görünce babasının da o katı tutumu kırıldı ve İshak’ın en büyük destekçisi oldu. 9 yaşına kadar babasının profesyonel olmamasını istemesi nedeniyle de takımla çalışamadı. 9 yaşına geldiğinde ise bir köy takımının Alman antrenörü İshak’ı gördü ve kendi takımında oynamasını istedi. İshak ise "Oynarım ama önce babamı ikna etmeniz gerekir" dedi. Bu gelişmelir üstüne ise İshak’ın babasıyla görüştüler ve ikna ettiler. Kulübün tesisleri biraz uzak olsa da her gün oyuncuyu aldılar, götürüp getirdiler. Sonrasında eyalet takımında oynadı. Ondan sonra Wattenscheid’da beş sene oynadı. Hamit Altıntop ve Halil Altıntop A takımda oynarken İshak da U15 takımındaydı. 5 sene sonra ise 2. Lig’de yer alan Arminia Bielefeld’e transfer oldu. İki sezon kaldığı Bielefeld’de A takımla idmanlara çıkıyor, A2 takımında da oynuyordu. Ama orada maddi kriz yaşandı ve oyuncu satış listesine çıktı. Profesyonel futbola Almanya’nın Arminia Bielefeld takımında başlayan oyuncu, Arminia Bielefeld II takımıyla çıktığı 24 maçta 4 gol kaydetti. Bu takıma kadar Forvet ve Forvet arkası mevkiinde oynayan oyuncu, teknik direktör tarafından Sol bek mevkiine çekilmiştir. 2010-11 sezonun kış döneminde ise Almanya’dan da teklif gelmesine rağmen Ümit Özat oyuncuyu Ankaragücü’ne transfer etmiştir.

MKE Ankaragücü

2010-11

İshak doğan MKE Ankaragücü’ne transfer olmuş ve 3,5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Ümit Özat’ın isteği doğrultusunda 2011 yılında Ankaragücü’ne transfer olan oyuncu, Drago Gabric, Serdar Özkan, Marek Sapara, Robert Vittek ve Fatih Tekke gibi isimleri kadrosunda bulunduran takımda sol bek mevkiinde Michal Zewlakow ve Özgür Çek gibi isimlerin oynaması nedeniyle şans bulamadı. İlk kez 13 Şubat 2011’de Beşiktaş JK maçında kadroya girdi ancak süre alamadı. İshak o sezon 6 maçta Oynamadan kadroda yer aldı.

2011-12

sezonuna ise Ankaragücü takımı Mesut Bakkal ile başladı. İlk 4 hafta kadroya giremeyen İshak, Jan Rajnoch’un mevkiinde tercih edilmesi nedeniyle oynayamasa da 5. haftada oynanan Galatasaray SK maçının kadrosuna girdi ancak süre bulamadı. İlerleyen haftalarda ise mali krize giren Ankaragücü neredeyse tüm oyuncuları ile yolları ayırdı ve A2 takımından bir çok oyuncu alındı. 6 ile 10. haftalarda da kadroya alınmayan İshak ise 11. haftada Kardemir Karabükspor maçının kadrosuna dahil edildi. Ziya Doğan yönetimindeki takımda Özgür Çek’in oynaması nedeniyle ilk 11 başlayamayan İshak, 82. dakikada ise oyuna dahil oldu. 13. haftada ise Fenerbahçe SK deplasmanında ilk kez ilk 11’de başladı ve Stoper mevkiinde 90 dakika forma giydi. Hakan Kutlu’nun teknik direktörlüğe gelmesi ve Özgür Çek’in takımdan ayrılmasıyla takımının geri kalan tüm maçlarında 90 dakika süre buldu. İshak ilk asistini 25 Şubat günü Karabükspor maçında yaptı. 17 Mart 2012 günü ise Bursaspor maçında ilk resmi golünü attı. İshak sezon boyunca 22 maça çıktı ve 1 gol atıp 1 asist yaptı ayrıca Turgut Doğan Şahin ile birlikte bir çok kulübün dikkatini çekti ve takıkmının küme düşmesiyle takımdan ayrılacağı açıklandı.

Karabükspor

2012-13

Takımın küme düşmesinin ardından birçok kulübün dikkatini çeken İshak, 2012-2013 transfer döneminde Trabzonspor ile Bursaspor’un da gündemindede yer almış fakat Ankaragücü’nden takım arkadaşı Atilla Aybars Garhan gibi Karabükspor’la anlaşmıştır. 3 senelik sözleşme imzalayana İshak için 600 bin Euro bonservis bedeli ödenmiştir. Michael Skibbe’nin takımında ilk 2 maçta Anthony Seric’in performansı nedeniyle oynayamayan İshak, 3. haftada oynanan Beşiktaş JK maçında 90 dakika forma giydi. Sezon boyunca 13 lig maçına çıkan İshak, Kupa’da ise 4 maça çıktı.

2013-14

 sezonunda ise Tolunay Kafkas ile başlayan Karabükspor’da gençleştirme çalışmalarına gidildi ve Seric gibi yaşlı oyuncular ile yollar ayrıldı. İlk 2 haftada Uğur Uçar sol bek mevkiinde tercih edilse de 3. haftada İshak Gençlerbirliği maçında ilk 11’de başladı ve gerek serbest vuruşları gerek pozisyon almasıyla dikkat çekti. Sezonun ilk yarısında 13 lig maçına çıkan İshak, açtığı kornerlerle dikkat çekti ve 24 Eylül 2013’de Türkiye Kupası maçında Kocaelispor’a 1 gol attı. Bu performansıyla Milli Takım’a çağırıldı. Devre arasında ise Galatasaray SK ile adı anıldı ve kulübü de oyuncuyu satabileceklerini açıkladı ancak bu transfer gerçeklşemedi.




 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Rusya'dan Beşiktaş ve Galatasaray'a büyük çalım!
Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Olcan Adın için Rus ...
Ronaldo resmen ölüm diyeti yapıyor!
Real Madrid'in starı Cristiano Ronaldo yapmış olduğu sıkı vücudu ile futbol ...
İlhan Cavcav ilk kez konuştu: Şifo ile yolları ayırdık çünkü...
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Mehmet Özdilek'in istifasının ...
 
Şifo Mehmet Gençlerbirliği'nden istifa etti;çünkü
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek görevinden istifa etti.İlhan ...
Galatasaray'ın maliyeti 160 milyon dolara fırladı!
2011 yılında göreve gelen Ünal Aysal,80 milyon dolarla Galatasaray'ı devralmıştı. ...
"Galatasaray'da çok iyi para kazanıyorum.Bu şartlarda ayrılmak için deli olmalıyım"
Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Galatasaray taraftarını sevindirecek ...
 
Ramon Motta gidecek mi kalacak mı?
Corinthians'tan kiralık olarak transfer edilen Ramon Motta, yeni sezonda ...
Mancini'den Bruma için müthiş plan!
Galatasaray mevcut kadroda yapılanmaya gidiyor! Roberto Mancini Portekizli ...
Banvit evinde Galatasaray'ı devirdi!
Beko Basketbol Ligi Play-off yarı final maçında heyecan devam ediyor. ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
şampiyonlar Ligi
ygs
MERSİN
Ferit Şahenk
Dilma Rousseff
PSG
bodrum
FED
Anayasa