E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Real Madrid - Atletico Madrid Maçı Özeti, Real Madrid Atletico Madrid Maçı Golleri,Real Madrid - Atletico Madrid Maçı Geniş Özeti İzle 

Real Madrid Atletico Madrid maçı özeti. Real Madrid Atletico Madrid'i 4-1 yenerek Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Real Madrid Atletico Madrid! Real Madrid Atletico Madrid maç özeti burada. Real Madrid Atletico Madrid özet!

25.05.2014 - 11:57
Real Madrid - Atletico Madrid Maçı Özeti, Real Madrid Atletico Madrid Maçı Golleri,Real Madrid - Atletico Madrid Maçı Geniş Özeti İzle

Real Madrid Atletico Madrid maçı özeti. Real Madrid Atletico Madrid'i 4-1 yenerek Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu.  Real Madrid Atletico Madrid! Real Madrid Atletico Madrid maç özeti burada. Real Madrid Atletico Madrid özet! Real Madrid Atletico Madrid maç özeti ve sonucu. Real Madrid Atletico Madrid maçı özeti ve bütün detaylar haberimizde. Real Madrid Atletico Madrid ile ilgili bilmek istediğiniz her şey. Real Madrid:4 Atletico Madrid:1 (Özet) Real Madrid Atletico Madrid maçı geniş özeti burada.
Real Madrid Atletico Madrid maçı özeti. Real Madrid Atletico Madrid'i 4-1 yenerek şampiyonlar ligi şampiyonu oldu.  Real Madrid Atletico Madrid! Real Madrid Atletico Madrid maç özeti burada. Real Madrid Atletico Madrid özet! Real Madrid Atletico Madrid maç özeti ve sonucu. Real Madrid Atletico Madrid maçı özeti ve bütün detaylar haberimizde. Real Madrid Atletico Madrid ile ilgili bilmek istediğiniz her şey.Real Madrid:4 Atletico Madrid:1 (Özet) Real Madrid Atletico Madrid maçı geniş özetiburada. e. (Real Madrid Atletico Madrid)
Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ezeli rakibi Atletico Madrid'i normal süresi 1-1 biten karşılaşmada uzatma bölümünde bulduğu 3 golle 4-1 mağlup etmeyi başardı. Real Madrid'in gollerini Ramos, Bale, Marcello ve Ronaldo kaydederken Atletico'nun tek sayısı Godin'den geldi. Milli oyuncumuz Arda Turan sakatlığı sebebiyle belki de kariyerinin en önemli maçı olabilecek finalde 18 kişilik kadroya alınmadı. Atletico, İspanya ligi şampiyonluğuna ulaştığı rüya gibi sezonunu Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ile taçlandıramazken Real Madrid tarihi boyunca çıktığı 14 Avrupa şampiyonluğu finalinde 10 kez mutlu sona ulaşmayı başardı. Dünyanın en pahalı takımı Real geriye düştüğü maçta 90+3'de eşitliği yakalayarak kabustan rüyaya uzanırken mütevazı kadrosuyla İspanya şampiyonluğundan sonra Devler Ligi'ni de kazanmanın eşiğine gelen Atletico son saniyelerde gelen beraberlik golünden sonra kabus gördü.
Dev finalin ilk dakikaları kora kor bir mücadeleye ve hayli sert ikili mücadelelere sahne oldu. Bu bölümde her iki takımda birbirinin oyun kurmasına izin vermezken gol bekjlendiği gibi bireysel bir hatadan geldi. 36'da hatalı şekilde kalesini boşaltan Casillas, Godin'in kafasıyla kalesine doğru giden topa engel olamadı ve Atletico öne geçmeyi başardı. 

SOLDAN SOLDAN GELDİLER...
60'a kadar oyun aynı senaryoda ilerlerken bu dakikada Real Madrid'in teknik patronu Ancelotti oyuna müdaha etti. İlk yarıda aksayan ve iki kez Di Maria'yı kaçırarak kalesinde tehlikeye sebep olan Juanfran'ın kanadına daha da yüklenen Ancelotti, atağı seven Marcello'yu da bu kanada alarak Di Maria'yı destekledi. Bu dakikadan sonra Real sağlı sollu Atletico kalesine yüklenirken kırmızı beyazlılar kendi yarı alanlarına çekildiler. Soldan Marcello, Di Maria ve Ronaldo sağdan ise Bale ile pozisyonlar yakalayan Real bu pozisyonlardan yararlanamezken eşitliği sağlayan gol 90+3'te kornerden gelen topa Ramos'un kafa vuruşuyla geldi.

Uzatma dakikalarında gelen golle adeta yıkılan Atletico'nun süngüsü 2. uzatma bölümünde daha da düştü. 110'da Di Maria soldan Juanfran'ı bir kez daha arkasında bırakarak Atletico kalesi önüne geldi. Şutunda top kaleciden sekti, bu topu Bale tamamladı ve zaten sallanmakta olan Atletico'yu tamamen devirdi. Üstelik kabustan uyanan Real'in durmaya niyeti de yoktu. Marcello soldan bir kez daha ceza sahasına daldı, şutunu çekti ve farkı ikiye çıkardı. Son söz ise madene dönen Juanfran'ın kanadına son bir kez daha yüklenen Ronaldo'dan geldi. 119'da çalımlarla gelen Ronaldo düşürüldü hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen süper star finale noktayı koydu: 4-1

Sakatlığı sebebiyle ilk 18 kişilik kadroya giremeyen milli oyuncumuz Arda Turan final maçında arkadaşlarını tribünden izlemek zorunda kaldı. Maç öncesi takım arkadaşlarıyla beraber şık bir takım elbise ve güneş gözlüğü ile Luz (Işık) Stadyumu'na gelen Arda'nın maç sırasında tribünlerde ve eşofmanlı olduğu görüldü.

Öte yandan finaldeki bir diğer Türk ise FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'dı. Haziran ayında başlayaca Dünya Kupası'nda da görev alacak olan Çakır, final maçının 4. hakemi olarak görev yaptı.  

Stat: Luz
Hakemler: Björn Kuipers, Sander Van Roekel, Erwin Zeinstra (Hollanda)
Atletico Madrid: Courtois, Godin, Filipe Luis (Dk. 83 Alderweireld), Juanfran, Miranda, Tiago, Koke, Raul Garcia (Dk. 66 Sosa), Gabi, Villa, Diego Costa (Dk. 10 Adrian)
Real Madrid: Casillas, Varane, Ramos, Fabio Coentrao (Dk. 59 Marcelo), Carvajal, Khedira (Dk. 59 Isco), Bale, Modric, Di Maria, Ronaldo, Benzema (Dk. 79 Morata)
Goller: Dk. 36 Godin (Atletico Madrid), Dk. 90+3 Sergio Ramos, Dk. 110 Bale, Dk. 118 Marcelo, Dk. 120 Cristiano Ronaldo (Penaltıdan) (Real Madrid)
Sarı kartlar: Dk. 27 Raul Garcia, Dk. 53 Miranda, Dk.72 David Villa, Dk. 74 Juanfran, Dk. 86 Koke, Dk. 100 Gabi, Dk. 120 Godin (Atletico Madrid), Dk. 27 Sergio Ramos, Dk. 45+1 Khedira, Dk. 119 Marcelo, Dk. 120 Ronaldo, Dk. 120 Varane (Real Madrid)
Real Madrid Atletico Madrid maçı özeti
      

KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

-Dev finalde son düdük geldi. Real Madrid Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaştı.
-4. golden sonra saha karıştı. Atletico teknik direktörü sahaya girdi ve Real Madrid savunma oyuncusu Varane'nin üzerine yürüdü. Araya girenler ortamı sakinleştirdi. Hakem Simione'yi oyundan attı.
-GOLLL... 120'de penaltıdan Ronaldo bir gol daha attı...
-GOLLL... 118'de Marcello ceza sahası sol çaprazında vurdu ve topu ağlara gönderdi.
-GOLLLL....110'da Bale attı.... Real Madrid öne geçiyor... Di Maria soldan çalımlarla ceza sahasına girdi vuruşunda top kaleciden sekti. Seken topu Bale kafayla ağlara gönderdi.
-Uzatmanın 2. yarısı başladı.
-Finalde uzatmaların ilk yarısı sona erdi.
-Uzatmada ilk yarı başladı.
-90 dakikayaı bitiren düdük geldi. Final uzatmaya gidiyor.

Atletico Madrid'in sahası Vicente Calderon'da kurulan özel ekrandan maçı izleyen taraftarlar uzatmada gelen golle gözyaşlarına boğuldu. (Foto: Reuters) 



Sevinç ve üzüntü... (Foto: AFP) 



Uzatma dakikalarında Ramos kornerden gelen bu topta kafayı vuruyor ve 'daha bitmedi' diyor... (Foto: Reuters) 



-GOLLLL... Ramos attı finalde beraberlik var.... Real Madrid uzatmanın 3. dakikasında sağ kanattan kullandığı kornerde Ramos'un kafa vuruşuyla golü buldu ve maçı uzatmaya götürdü.
-Finalde son 5 dakikaya girilirken Real Madrid sağlı sollu geliyor Atletico ise yarı sahasında kalesini savunuyor.
-79'da Ancelotti son hamlesini de yaptı. Benzema çıktı Morata girdi.
-78'de Bale sağdan girdi pas yerine şutu tercih etti ama şutu da kötü oldu ve top yandan auta çıktı.
-74'de Juanfran, Di Maria'ya yaptığı hareket sonrasında sarı kart gördü.
-Değişikliklerden sonra Real Madrid, Marcello ve Di Maria ile sol kanadından yükleniyor. Atletico'da bu kanadı savunan Juanfran ilk yarıda Di Maria'yı iki kez kaçırmış ikisinde de tehlikeli ataklar gelişmişti.
-66'da Simione'de oyuna müdahale ediyor. Raul Garcia çıkarken kontralarda etkili olabilecek hızlı oyuncu Sosa oyuna giriyor.
-61'de Real beraberliğe çok yaklaştı. Ramos soldan ortaladı ön direkte Ronaldo kafayla dokundu ancak arka direkte Benzema müsait pozisyonda ayağını sokamadı.
-59'da Ancelotti oyuna ilk müdahalesini yaptı. Defansif orta saha Khedira oyundan çıkarken ofansif orta saha Isco oyuna dahil oldu. Sol bekten ise Coentrao çıkarken yerine Marcello girdi.


Real Madrid Atletico Madrid maçı özeti
-Finalde 2. yarıya Atletico başladı.
-İlk yarının son düdüğü geldi. Atletico ilk 45'i 1-0 önde bitirdi.
-GOOLL.. 36'da kaleci Casillas hatalı çıktı Atletico golü buldu... Casillas'ı kafa vuruşuyla avlayan isimse Godin...  
-32. dakikada finalin en müsait pozisyonunu Real Madrid yakaladı. Atağa çıkarken Tiago'nun hatalı pasında topu alan Bale ok gibi rakip kaleye yöneldi. Ceza sahası içinde vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı.
-Dev finalde ilk 25 dakika golsüz eşitlikle geçilirken ikili mücadeleler hayli sert geçiyor.
-10. dakikada Atletico Arda'nın ardından bir sakatlık şoku daha yaşıyor. Sakatlığı nükseden Costa daha fazla devam edemiyor ve yerine Adrian girdi.
-Dev finale Real Madrid başladı.
  

BU SEZON 5. MADRİD DERBİSİ
Real Madrid ile Atletico Madrid bu sezon 4 kez karşı karşıya geldi. Ligde rakibini deplasmanda 1-0 yenen Atletico Madrid, evindeki derbide rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Kral Kupası'nda ise Real Madrid'in üstünlüğü vardı. Kral Kupası'nda eşleşen iki ezeli rakibin mücadelesinde ise Real'in büyük üstünlüğü vardı. Real Madrid evindeki maçı 3-0 deplasmandaki maçı ise 2-0 kazanmıştı.


ATLETICO YENİLMEDİ... REAL ALMANLARA KAN KUSTURDU
İspanya Ligi'nde mutlu sona ulaşan Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde ise adeta sezona damga vurdu. Devler liginde bu sezon çıktığı maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Atletico, Porto, Zenit ve Avusturya Wien'den oluşan G Grubu'nu lider bitirdi.
2. turda İtalyan devi Milan'ı deplasmanda 1-0 yenen Simione'nin öğrencileri evlerinde ise İtalyanları farklı yendiler: 4-1
Çeyrek finalde ise bir İspanyol derbisi daha vardı! Atletico'nun önündeki rakip bu kez Barcelona'ydı. Deplasmandan 1-1 beraberlikle Madrid'e dönen kırmızı beyazlılar evlerinde de Barcelona'yı 1-0 yenerek yarı finale kalmayı başardılar.
Yarı finalde ise bu kez rakip Chelsea'ydi. Madrid'deki maçta 'kalenin önüne çekilen otobüsleri' geçemeyen Atletico sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Ama İspanyollar Londra'da Arda'nın da gol attığı karşılaşmada 'mavileri' 3-1'le geçti ve finale yükseldi.
Real Madrid ise devler liginin grup aşamasında temsilcimiz Galatasaray'ın da bulunduğu B Grubu'ndan lider olarak çıktı. Real'in yolu grup aşamasından sonra bolca Almanya'ya düştü. 2. turda Schalke 04 ile eşleşen eflatun beyazlılar Schalke'yi 6-1 ve 3-1'le darmadağın etti. Çeyrek'te ise bu kez rakip bir başka Alman Borussia Dortmund'du. Klopp'un öğrencilerini Madrid'de 3-0'la geçen Real deplasmanda 2-0 mağlup olsa da yarı finale yükselmeyi başardı.
Real Madrid'in yarı finaldeki rakibi ise son şampiyon Bayern Münih'di. İlk maçı seyircisi önünde 1-0 kazanan Real Madrid Almanya deplasmanında adeta şov yaptı ve Alman panzerine unutamayacağı bir mağlubiyet yaşatarak finale çıktı: 4-0  
REAL MADRİD
Real Madrid CF, merkezi İspanya'nın Madrid şehrinde kurulmuş olan ve futbol şubesi ile tanınan spor kulübü. İsminde bulunan "Club de Fútbol" ibaresine rağmen sadece futbol değil basketbol takımı da mevcuttur. FIFA tarafından 20. yüzyılın en iyi futbol takımı olarak nitelendirilen Real Madrid tarihi boyunca 32 La Liga, 18 İspanya Kral Kupası, 9 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Kupası, 1 UEFA Süper Kupası ve 3 Kıtalararası Kupa şampiyonluğu yaşamıştır. Avrupa Kulüpler Birliği'nin kurucu üyelerinden biri olan Real Madrid, eski G-14 oluşumunun da kurucu üyelerinden birisidir. Kulübün isminde bulunan "Real" kelimesi İspanyolca'da "kraliyet" anlamına gelmektedir ve bu unvan logosunda bulunan kraliyet tacı ile birlikte 1920 yılında XIII. Alfonso tarafından kulübe verilmiştir. Real Madrid; Real Sociedad, Real Unión, Real Betis ve Real Zaragoza ile birlikte isminde "Real" unvanını kullanma ve logosunda kraliyet tacını taşıma yetkisini direkt olarak kraldan alan ender kulüplerden biridir.
1902 yılında kurulan kulüp tarihi boyunca hiç küme düşmemiştir. 1950'li yıllarda hem Avrupa hem de İspanya futbolunda önemli bir güç haline gelmiş, 1980'li yıllarda kazandığı iki UEFA Kupası, beş La Liga şampiyonluğu, bir İspanya Kral Kupası şampiyonluğu ve üç İspanya Süper Kupası ile La Quinta del Buitre olarak anılır olmuştur.
Kulüp kurulduğu ilk dönemlerde beyaz üzerine çapraz lacivert çizgili forma giymekte iken özellikle seslerini duyurmaya başladıkları 1950'li yıllarda giydikleri düz beyaz formalar sebebi ile "Beyazlar" anlamına gelen "Los Blancos" lakabı ile tanınmaya başlamışlardır. Kulübün stadyumu olan Santiago Bernabéu, 1947 yılında açılmıştır. Kapasitesi ilk dönemlerde 120.000 kişi olmasına rağmen UEFA standartlarına uyması için sonraki yıllarda kapasitesi düşürülmüştür. Bernabéu, 1957, 1969, 1980 ve 2010 yıllarında UEFA Şampiyonlar Ligi'nin finallerine evsahipliği yapmıştır.
Kulüp, 650.000.000 dolar gelirle dünyanın en çok gelir sağlayan kulübü olmakla birlikte, 2013 itibariyle 3.300.000.000 dolar marka değeriyle en değerli futbol kulübüdür.
Real Madrid Atletico Madrid maçı özeti
ATLETICO MADRID
Club Atlético de Madrid, İspanya'nın başkenti Madrid'de kurulmuş spor kulübüdür. Futbol takımı La Liga'de mücadele eden Atletico Madrid, Real Madrid'le birlikte Madrid'in en önemli iki kulübü arasındadır.
Atletico Madrid, geçmişi ve başarıları ile Barcelona ve Real Madrid'den sonra ülkenin en önemli kulüplerinden biri olarak kabul edilir. İç saha maçlarını Vicente Calderón Stadyumu'nda yapan kulübün Real Madrid'le oynadığı derbiler son derece çekişmeli geçer. Takım taraftarlarının büyük bir bölümü Kralın Takımı olarak gördükleri Real'e karşı muhalif olması nedeniyle Atletico'yu tutar. Zaten kulüp 26 Nisan 1903 günü dönemin İspanya yönetimine muhalif üç adet Bask'lı öğrenci tarafından kurulmuştur. Kurucuları kulübü Bask Bölgesi için bir spor kulübünden öte durumda olan Athletic Bilbao'nın bir kolu olarak kurmuşlardır. Kurulması ile birlikte Real Madrid'de bulunan tüm muhalif üyeler bu kulübe geçmiştir.
1921 yılında kadar Athletic Bilbao ile bağlı olan kulüp bu yılda ayrılmış ve iki yıl sonra ilk stadyumları Metropolitano'yu yapmıştır. Bugünkü stadyumları Vicente Calderón'a 1966'da geçmişlerdir.
Kulüp, son olarak 1996 yılında hem La Liga şampiyonluğu hem de İspanya Kral Kupası'nı aynı sezon içinde kazanma başarısı göstermiştir. Ayrıca 2013 yılında İspanya Kral Kupası'nı finalde Real Madrid'i 2-1 mağlup ederek tarihinde 10.kez müzesine götürdü. Kulüp tarihinin en büyük başarıları ise 1974 yılında Toyota Kupası olarak da bilinen Kıtalararası Kupa şampiyonluğu, 1962 yılındaki Avrupa Kupa Galipleri Kupası Şampiyonluğu, 2010 ve 2012 yıllarındaki UEFA Avrupa Ligi Şampiyonluğu, 2010 ve 2012 yıllarındaki UEFA Süper Kupa Şampiyonluğudur.
Real Madrid Atletico Madrid maçı özeti. Real Madrid Atletico Madrid'i 4-1 yenerek Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Real Madrid Atletico Madrid maçı özetihurriyet.com.tr'de izleyebilirsiniz. Real Madrid Atletico Madrid! Real Madrid Atletico Madrid maç özeti burada. Real Madrid Atletico Madrid özet! Real Madrid Atletico Madrid maç özeti ve sonucu. Real Madrid Atletico Madrid maçı özeti ve bütün detaylar haberimizde. Real Madrid Atletico Madrid ile ilgili bilmek istediğiniz her şey.Real Madrid:4 Atletico Madrid:1 (Özet) Real Madrid Atletico Madrid maçı geniş özetiburada. Real Madrid Atletico Madrid maç özeti hurriyet.com.tr'de. (Real Madrid Atletico Madrid)

hürriyet

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şok Şike İtirafı!
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Kongrede çarpıcı iddialarda bulundu.
Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid
Real Madrid normal süresi 1-1 biten maçta, Atletico Madrid'i uzatmada ...
Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid
Real Madrid normal süresi 1-1 biten maçta, Atletico Madrid'i uzatmada ...
 
Real Madrid 4 - 1 Atletico Madrid
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Atletico Madrid Atletico karşı ...
Futbolda Avrupa'nın En Büyüğü Real Madrid Oldu!
Futbolda Avrupa'nın en büyüğü uzatmalara giden maçta 1-0 geriden gelen ...
Real Madrid - Atletico Madrid Maçı Özetini İzle - Real Madrid-Atletico Madrid Maçı Gollerini İzle,Real Madrid,Atletico Madrid,Maç Özeti İzle
Real Madrid atltico marid maç özetini hemen izle.
 
FB'nin Diego Ribas Transferinde Şok Gelişme!
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta görüşmelere başlandığı sarı lacivertli ...
Hakan Şükür'den eski takımına şok göndermeler!
İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür,ligi ikinci bitiren Galatasaray ...
Beşiktaşlı Almeida'ya Hangi Büyük Kulüp Talip?
Beşiktaşlı Hugo Almeida, Anadolu takımı Trabzonspor'a mı gidiyor? Forvet ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
abd
hollanda
Sosyal Medya
premier lig
pkk
Facebook
YÖK
Karşı
temmuz