E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Türkiye'ye dünyadan büyük destek 

Başkentteki terör saldırısı, birçok ülke tarafından kınandı.

14.03.2016 - 09:29
Türkiye ye dünyadan büyük destek

Ankara'daki terör saldırısı,  birçok ülkenin liderleri tarafından tepkiyle karşılandı. 
Saldırıya tepki gösteren Litvanya Cumhurbaşkanı Dalia Grybauskaite,  resmi Twitter hesabından, "Ankara'daki terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Bu,  korkunç bir eylemdir.  Türkiye ile birleşmiş durumundayız"  değerlendirmesinde  bulundu.Litvenya Başbakanı Algirdas Butkevicius de Twitter hesabından  yaptığı paylaşımda, "İçten gelen dualarım ve düşüncelerim Ankara'da terör  olayında hayatını kaybedenlerledir. Kurbanların yakınlarına ve ailelerine  başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Azerbaycan 
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ankara'daki terör  saldırısında hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a  taziye mesajı gönderdi. 
Aliyev, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinde  yayımlanan mesajında, Ankara'daki patlama sonucunda çok sayıda insanın hayatını  kaybetmiş olmasından son derece kederlendiğini bildirdi.
Bu dehşetli olaydan öfke duyduğunu belirten Aliyev, mesajında şu  ifadelere yer verdi:
"Terörizmi şiddetle kınıyor, teröre karşı en sert şekilde mücadele  edilmesinin gerekli olduğunu düşünüyoruz. Yaşanan facia nedeniyle, size, hayatını  kaybedenlerin aile ve yakınlarına, kardeş Türk halkına kendim ve Azerbaycan halkı  adına taziye dileklerimi iletiyor, yaralılara şifa diliyorum."

Gürcistan
Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili, terörü şiddetle  kınadığını, Türk halkıyla dayanışma içerisinde olduğunu bildirdi.
Cumhurbaşkanı Margvelaşvili, Cumhurbaşkanlığın resmi internet  sitesinde yayımladığı mesajda, "Ankara'da çok sayıda masum insanın ölümüne ve  yaralanmasına bir daha neden olan terör eyleminden dolayı şoktayım. Gürcistan  terörü şiddetle kınıyor, Türk halkıyla dayanışma içindedir ve yanındadır.  Ölenlerin ailelerinin acılarını paylaşıyorum" ifadelerine yer verdi.

Estonya
Estonya Başbakanı Taavi Röivas da resmi Twitter hesabından, "Hiçbir  şey Ankara'daki barbarca yapılan terör eylemini haklı bulamaz" yazdı.
Röivas mesajında, "Ahmet Davutoğlu ve Türk halkına en içten başsağlığı  diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

İsveç
İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström, resmi Twitter hesabından  "Ankara'da ölümcül bir saldırı daha. Bu şiddet çemberi durdurulması lazım.  Kurbanların ailelerine başsağlığı diliyorum" yazdı.

Kanada
Kanada Dışişleri Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda,  "Kanada, Ankara'da meydana gelen son ve anlamsız saldırı karşısında dehşete  kapılmıştır. Tüm duygularımızla, dostumuz ve müttefikimiz olan Türkiye'nin  yanındayız" denildi.
Öte yandan Kanada Dışişleri Bakanlığı Türkiye'den de sorumlu  Avrupa-Avrasya Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Alex Bugailiskis de saldırının  ardından Türkiye’nin Ottawa Büyükelçisi Selçuk Ünal’ı telefonla arayarak  bakanlığının ve hükümetin taziyelerini iletti.Bu arada Dışişleri  Bakanlığı’nın internet sitesinden yapılan duyuruda, Kanada vatandaşlarından  Kızılay başta olmak üzere, terör saldırısı ihtimali olan bölgelerden uzak  durmaları istendi.

Arjantin
ARJANTİN Dışişleri Bakanlığı yayınladığı bir basın bildirisiyle Ankara’da düzenlenen terör saldırısını kınadı.
Yapılan açıklamada, "Arjantin Hükümeti olarak, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Türkiyeli yetkililer, Türk halkı ve özel olarak olaydan yaralı kurtulanlarla yakınlarını ve hayatını kaybeden ailelere baş sağlığı ve dayanışma duygularmızı iletmek istiyoruz" ifadelerine yer verildi.

İngiltere 
İNGİLTERE Başbakanı David Cameron, Ankara’da düzenlenen terör saldırısını kınadı. 
Cameron, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, " Ankara ve Fildişi Sahilleri’nde meydana gelen kahredici olaylardan dehşete düştüm. Olaydan etkilenenlerin acılarını paylaşıyorum" diye yazdı
İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore ise Twitter hesabından yazdığı mesajda, halen İngiltere’de olduğunu belirterek, "Ankara’da bir başka bombalı saldırı daha olduğunu duymanın büyük kederi içindeyim. Hayatını kaybedenlerin ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum" ifadelerini kullandı.

İtalya
İTALYA Başbakanı Matteo Renzi, Türkiye ve Fildişi Sahili’ndeki terör saldırılarına ilişkin bir açıklama yaparak, "Teröristler bize boyun eğdiremeyecek ve bizi sarsamayacak" dedi.
İtalya Başbakanı Matteo Renzi, İtalya Başbakanlığı’nın internet sitesinden yaptığı açıklamada,  Ankara’daki terör saldırısından ötürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na derin taziyelerini ifade etti. Bir otele düzenlenen ve 10’dan fazla kişinin öldüğü saldırı nedeniyle Fildişi Sahili Cumhurbaşkanı Alassane Ouattara’ya da taziyelerini ileten Renzi, "Teröristler, öfkelerini her ne kadar kanlı bir şekilde ortaya koyarlarsa koysunlar, nereyi vururlarsa vursunlar bize boyun eğdirmeyi ve bizi sarsmayı başaramayacaklarını bilmeliler. Uluslararası toplumun onlara cevabı kesin, hemfikir ve kararlı olacaktır" ifadelerini kullandı.

ABD
Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Ned  Price, Ankara'daki terör saldırısının ABD yönetimi tarafından "şiddetle"  kınandığını belirtti. 
Price, yaptığı yazılı açıklamada, "ABD, birçok masum insanın hayatını  kaybetmesine ve birçoğunun da yaralanmasına sebep olan Ankara'daki terör  saldırısını şiddetle kınıyor" ifadesine yer vererek, hayatını kaybedenlerin  yakınlarına baş sağlığı, yaralananlara acil şifalar diledi.
Ankara'daki terör saldırısının, Türk milletini hedef alan son  dönemdeki terör saldırılarından biri olduğunu ifade eden Price, "Bugün ABD, NATO  üyesi ve değerli bir partneri olan Türkiye'nin yanındadır" ifadesini kullandı.
ABD Dışişleri Bakanlığı da yaptığı açıklamayla Ankara'daki terör  saldırısını kınamıştı.
 

Suudi arabistan
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz, Ankara'daki  terör saldırısı nedeniyle   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı  gönderdi. 
Suudi Arabistan'ın resmi haber ajansı SPA'da yer alan habere göre,  Kral Selman terör saldırısı sebebiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği taziye  mesajında, şiddetle kınadığı saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, şu  ifadeleri kullandı:
"İnsani ve ahlaki hiçbir etik ile bağdaşmayan, vatandaşların vefat  ettiği Ankara'daki terör saldırısını üzüntü ve hüzün içinde öğrendik. Terör  saldırısını şiddetli şekilde kınadığımızı ve kabul edilemez olduğunu belirterek,  bu saldırılar nedeniyle size, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve Türk halkına,  Suudi Arabistan devleti ve halkı olarak en derin taziyelerimizi iletiyorum.  Allah'tan hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine sabır ve yaralananlara da  yakın zamanda şifa temenni ediyorum."
İçişleri Bakanı Muhammed bin Nayif bin Abdülaziz ve Savunma Bakanı  Muhammed bin Selman bin Abdülaziz de terör saldırısıyla ilgili Erdoğan'a taziye  mesajı gönderdi. Mesajda, saldırının şiddetle kınandığı ve kabul edilemez olduğu  belirtilerek, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralananlara da  acil şifa temennisinde bulunuldu.
 

Fransa 
Fransa Başbakanı Manuel Valls, Ankara'daki terör  saldırısına ilişkin kınama mesajı yayımladı. 
Başbakan Valls, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından  yayımladığı mesajda, "Fransa, Ankara'da düzenlenen alçak saldırıyı kınamaktadır.  Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerinin ve yakınlarının yanındayız"  ifadesini kullandı.
Fransa Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada ise "Türkiye,  yeniden başkenti Ankara'nın kalbinde barbar bir terörist saldırıyla vuruldu. Bu  menfur saldırı uluslararası toplumun ne kadar kararlı ve dayanışma içinde olması  gerektiğini hatırlatmıştır" ifadesine yer verildi.

İsrail
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Ankara'daki terör  saldırısını kınadı. 
İsrail basın ofisinden yapılan yazılı açıklamada, "Başbakan Netanyahu,  masum sivillerin hayatını kaybettiği ve onlarca kişinin de yaralandığı  Ankara'daki büyük ölçekli terör saldırısını kınıyor. İsrail, Türk halkının  terörizme karşı olan savaşında yanında olduğunu belirtmekte ve uluslararası  topluma teröre karşı savaşta birleşme çağrısı yapmaktadır" ifadelerine yer  verildi.
 

Yunanistan
Yunanistan Dışişleri Bakanlığından, Ankara'daki terör  saldırısının nefretle kınandığı bildirildi. 
Bakanlığın internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bugün Ankara'da  meydana gelen terör saldırısını nefretle kınadığımızı belirtiyoruz" ifadelerine  yer verildi.
Açıklamada, "Terörü, kaynağı ne olursa olsun, kesin bir dille  lanetliyoruz ve Türk halkına ve başkentteki vatandaşlara desteğimizi sunarken,  Yunan halkı ve hükumeti adına ölenlerin ailelerine başsağlığı dileklerimiz  iletiyoruz" ifadeleri kullanıldı.
 

Sırbistan 
Sırbistan Başbakanı Aleksandar Vucic,  Ankara'da meydana gelen terör saldırısına ilişkin, "Terör, toplum ve  medeniyetlerin en büyük tehdididir" değerlendirmesinde bulundu. 
Vucic, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na gönderdiği taziye mesajında,  Ankara'daki terör saldırısından derin üzüntü duyduğunu aktardı.
Başta kurban yakınları olmak üzere tüm Türk halkına başsağlığı dileyen  Vucic, "Terörle mücadelede ortak hareket etmemizin önemini bir kez daha yinelemek  isterim. Terör, toplum ve medeniyetlerin en büyük tehdididir" ifadesini kullandı.
Kosova Meclis Başkanı Kadri Veseli de resmi Facebook hesabı üzerinden  yaptığı açıklamada, "Dostumuz ve ülkemizin büyük destekçisi olan Türkiye'nin  başkenti Ankara'da meydana gelen saldırıdan dolayı derin üzüntü duyuyorum"  ifadelerine yer verdi.
Türk halkına ve devletine başsağlığı dileyen Veseli, "Bu zor süreçte  acılarını paylaşıyoruz. Teröre karşı mücadelede Türkiye'nin yanındayız"  değerlendirmesinde bulundu.
 

Makedonya ve  Kosova'daki Türk siyasi partileri
Makedonya'daki Türk Demokratik Partisi (TDP) ile  Kosova'daki Kosova Türk Adalet Partisi (KTAP), Ankara'daki terör saldırısına  tepki gösterdi. 
TDP'den yapılan açıklamada, Ankara'da düzenlenen hain terör  saldırısından üzüntü duyduklarını belirterek, terörün alçaklık ve hainliğini bir  kez daha gözler önüne serdiği kaydedildi.
Açıklamada ayrıca, "Üzüntümüz büyük, acımız derindir. Ancak terörden  medet uman hainler emin olsunlar ki; Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti terörden  geçinenlerin karşısında dimdik ayakta duracaktır" değerlendirmesinde bulunuldu.
KTAP'dan yapılan açıklamada, terör lanetlenerek, saldırıda hayatını  kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileğinde bulunuldu.
Açıklamada ayrıca, Ankara'daki terör saldırısının şiddetle kınandığı  belirtilirken, "Terörü yapana, terörü destekleyene, terör üzerinden siyaset  yapana lanet olsun" ifadesine yer verildi.

Romanya 
Romanya Dışişleri Bakanlığı, Ankara'daki terör  saldırısını kınadı. 
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Ankara'daki saldırıda hayatını  kaydedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileğinde  bulunularak, "Masum insanların hayatlarını tehlikeye attıkları için bu tür  eylemler asla haklı gösterilemez" ifadesi kullanıldı.
Açıklamada, terörizmin her türlüsüyle mücadelede Türk yetkililerin  çabalarını destekleyecekleri belirtildi.

NATO 
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ankara'daki  terör saldırısını güçlü bir şekilde kınadığını bildirdi. 
Stoltenberg, Ankara'daki terör saldırısı ile ilgili yaptığı yazılı  açıklamada, "Ankara'nın merkezindeki bir otobüs durağına dönük bu akşamki terör  saldırısını güçlü bir şekilde kınıyorum. Kurbanların yakınlarına, sevenlerine ve  Türk halkına başsağlığı diliyor, yaralıların tamamen ve hızlı bir şekilde  iyileşmesini temenni ediyorum. Bu tür hunharca saldırılara hiçbir şekilde  meşruiyet addedilemez. NATO müttefikleri, Türkiye ile dayanışma içinde ve terörün  her türlüsüyle mücadelede kararlı" ifadesini kullandı.
 

Kosova
Kosova Başbakanı İsa Mustafa, Ankara'daki terör  saldırısına ilişkin, "Türk halkı, kurban ve yaralı yakınlarıyla dayanışma  içerisindeyiz" ifadesini kullandı. 
Mustafa, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na gönderdiği taziye mesajında,  Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle derin üzüntü içerisinde  olduğunu belirtti.
Kosovalıların, Türk halkı, kurban ve yaralı yakınlarıyla dayanışma  içerisinde olduğunu vurgulayan Mustafa, "Terör artık tüm ülkeler için ciddi bir  tehdittir" ifadesini kullandı.
Öte yandan, Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Jahjaga da Facebook hesabı  aracılığıyla yaptığı açıklamada Ankara'daki terör saldırısına tepki gösterdi.
Jahjaga açıklamasında, "Ankara'daki terör saldırısından dolayı  sarsıldık. Kurbanların ailelerine ve Türk vatandaşlarına başsağlığı diliyorum"  ifadesine yer verdi.

Ukrayna
Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ve Ukrayna  Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, Ankara'daki terör saldırısını kınadı. 
Devlet Başkanı Petro Poroşenko, sosyal medya hesabı twitter üzerinden  yaptığı açıklamada, "Ankara'da başka bir korkunç saldırı şok etti. Terör haklı  olamaz, sadece mahkum olur. Ukrayna Türkiye ve onun halkı ile ayakta" ifadelerini  kullandı.
Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk da twitter hesabından, "Türkiye'de  başka bir korkunç terör saldırısı. Ukrayna devleti adına kurbanların ailelerine  en derin taziyelerimi iletiyorum" açıklamasında bulundu.

Avusturya
Avusturya Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz, Ankara'daki  terör saldırısına ilişkin, "Benim düşüncelerim, kurbanların aileleri ve  dostlarıyladır" değerlendirmesinde bulundu. 
Kurz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ankara'da bugün korkunç  bir patlama meydana geldi" ifadelerini kullandı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile tam dayanışma içerisinde  olduğunu belirten Kurz, "Benim düşüncelerim, kurbanların aileleri ve  dostlarıyladır" ifadelerine yer verdi.
 

Avrupa Birliği
Avrupa Birliği (AB), Ankara'daki terör saldırısı ile  ilgili açıklamasında, Türkiye'nin ve Türk halkının yanında olduğunu bildirdi. 
AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica  Mogherini ve AB Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn,  Ankara'daki terör saldırısı ile ilgili ortak açıklama yayımladı.
Ankara'nın merkezinin bir kez daha bombalı saldırının hedefi olduğu,  çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve birçok kişinin yaralandığı belirtilen  açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Türkiye, hükümeti ve halkıyla olan güçlü dayanışmamızı ifade ediyor,  acılarını paylaşıyoruz. Hayatını kaybedenlerin ailelerine ve dostlarına  başsağlığı, tüm yaralılara acil şifalar diliyoruz. AB, bu tür şiddete maruz kalan  herkesin yanında olmaya devam edecektir. Küresel terör tehdidiyle mücadele için  uluslararası işbirliğini hızlandırmaya olan güçlü taahhüdümüzü yineliyoruz."

Irak
Iraklı Sünni lider ve Muttehidun Koalisyonu Başkanı  Usame en-Nuceyfi ile Mısır, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını kınadı. 
Nuceyfi'nin ofisinden yapılan açıklamada, Nuceyfi, "Ankara  Kızılay'daki Güven Park'ta meydana gelen, ölü ve yaralıların olduğu terör  saldırısını kınıyoruz. Terörle mücadelesinde Türk hükümeti ve halkıyla dayanışma  içerisinde olduğumuzu belirtmek istiyoruz" ifadelerine yer verdi.
Terörün herkesi hedef aldığına ve bununla mücadele etmek için  uluslararası dayanışmanın gerekliliğine işaret eden Nuceyfi, saldırı sonucu  hayatını kaybedenlerin ailesine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.
Mısır da Ankara'da meydana gelen terör saldırısını kınadı. Dışişleri  Bakanlığı sözcüsü Ahmed Ebu Zeyd tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Mısır'ın,  bu zor gününde Türk halkının yanında yer aldığı" ifade edilirken, ölenlerin  ailelerine başsağlığı, yaralananlara da acil şifa dileğinde bulunuldu.Ebu  Zeyd, uluslararası toplumun terörle mücadelede birlikte hareket etmesinin  gerekliliğine işaret etti. 
 

Letonya
Letonya Dışişleri Bakanı Edgars Rinkevics, başkentte yaşanan saldırıya  ilişkin yaptığı açıklamada, "Türkiye'den bir kez daha korkunç bir haber aldık.  Türkiye'de yaşanan terörü şiddetle kınıyorum" değerlendirmesinde bulundu.
Olayda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara da  acil şifa dileyen Rinkevics, "Türk halkına derin başsağlığı diliyorum" ifadesini  kullandı.

İspanya 
İspanya Dışişleri Bakanlığından, Ankara'daki terör  saldırısına ilişkin, "İspanya, Ankara'da bugün meydana gelen ve çok sayıda ölü ve  yaralıya neden olan bombalı terör saldırısını çok kararlı bir şekilde  kınamaktadır" ifadeleri kullanıldı. 
İspanya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada,  İspanya hükümetinin Ankara'daki terör saldırısını kınadığı belirtildi.
Açıklamada, "İspanya, Ankara'da bugün meydana gelen ve çok sayıda ölü  ve yaralıya neden olan bombalı terör saldırısını çok kararlı bir şekilde  kınamaktadır. İspanyol hükümeti, kurbanların aile ve yakınlarına başsağlığı  dileyip, yaralıların en kısa sürede ve tamamen sağlıklarına kavuşmalarını temenni  eder" denildi.
İspanyol hükümetinin, terörizme karşı mücadelede Türkiye'ye destek  verdiği ve dayanışma içinde olduğu ifade edilen açıklamada, Ankara'daki bombalı  terör saldırısını yapanların en kısa zamanda yakalanıp, yargıya teslim  edileceğine güveninin tam olduğu vurgulandı.
Açıklamada, İspanya'nın Ankara Büyükelçiliği'ne ilk gelen bilgilere  göre Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden İspanyol vatandaşı olmadığı  kaydedildi.

Katar, Kuveyt ve  Ürdün 
Katar, Kuveyt ve Ürdün, Ankara'daki terör saldırısını  kınadı. 
    Katar Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada "Semavi dinler ve  insani değerlerle bağdaşmayan, masum insanların canına kast eden bu suç eylemini  kınıyoruz" ifadesine yer verildi.
    Katar'ın, ülkenin güvenlik ve istikrarını sarsmayı hedefleyen bu  saldırılarda Türk halkının yanında yer aldığının belirtildiği açıklamada,  saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı yaralananlara acil şifa  temennisinde bulunuldu.
    Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah da Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği taziye mesajında Ankara'daki saldırıyı  kınadı.
    Ürdün İletişim ve Enformasyon'dan Sorumlu Devlet Bakanı Muhammed  el-Mumuni de ülkesinin terörle mücadelede Türkiye'nin yanında olduğunu  vurgulayarak, saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve  yaralananlara acil şifalar diledi.
    Hamas da saldırıyı kınayan yazılı bir açıklama yaparak, Türkiye ile  dayanışma içinde olduklarını kaydetti.
    Merkezi Fas'ın başkenti Rabat'ta bulunan İslami Eğitim, Bilim ve  Kültür Organizasyonu'ndan (ISESCO) yapılan yazılı açıklamada ise "Kaos ve  provokasyona yönelik düzenlenen bu vahşi terör saldırısının arkasındaki güçler,  Suriye'de yabancı asker bulundurarak mezhep savaşını körükleyenlerdir. Bu  acımasızca düzenlenen terör saldırısını şiddetle kınıyoruz" ifadesi kullanıldı.

Milliyet

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YSK Başkanı Ali EM Turktime'a Konuştu
28 Ocak 2010 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanı (YSK) olan Ali Em geçen ...
A.Ü. Z.F. Dekanı Çolak Turktime'a Konuştu TV'lerdeki Bal Reklamları Hayvansız Mandıralarda Kaşar Üretmeye Benziyor!
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak Turktime’ı ...
Tayyar: Muhafazakâr Değilim… Ahmet Hakan Oynak… Gül Denge, Erdoğan Gönül Adamı!
Ergenekon’da ağababalar dışarıda, soruşturma zenciler üzerinden yürütülüyor… ...
 
General Dostum Turktime’a Konuştu: Taliban Güçlendi Ama Onları Ben Yok Ederim!
Hamid Karzai ile ittifak kurup seçimlere girmek için Afganistan’a dönen ...
E.Albay Türemen: Karadayı Darbe Konseptine Uymayan Subayları Ankara’dan Uzaklaştırdı!
Karadayı darbe hazırlığı için subayları nasıl fişledi? Darbe konusunda ...
Büyük Yangından Önceki Son Röportajı Turktime Yaptı… Özbey: İstanbul Kötü Yönetiliyor!
Birkaç gün önce yanarak kül olan Avrupa’nın en büyük gösteri merkezi İstanbul ...
 
Adnan Oktar Turktime’a Konuştu: Said-İ Nursi'yi Atatürk Konusunda Yanılttılar!
Evrim teorisine karşı onlarca eseri, şatafatlı hayatı ve ilginç çıkışlarıyla ...
Erhan Göksel: Teslim Bayrağı Çeken Büyükanıt Divan-ı Harp’te Yargılanmalı!
Sınır ötesi harekat yapıldığı zaman aslında sanıldığı gibi bir harekat ...
Fatih Karaca: Tuncay Özkan Grubun’dan Kimseyi İşten Atmadık, Kendileri Ayrıldı...
Aralarında Kanaltürk ve Bugün Gazetesi'nin de bulunduğu Koza-İpek Medya ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Ukrayna
ihracat
poyraz karayel
Beycan ÜÇKARDEŞ
survivor
Binyamin Netanyahu
siyanürlü mektup
çin
Fitch