E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Canan Sezgin

MAYISTA SEVGİ BAŞKADIR!
2 Mayıs 2024 Perşembe

 

Madem aşk Kasıma ait, sevgi de Mayısa ait olsun istedim..

 

Yakın zamanda 25 mart terazi burcunda ay tutulması, 8 nisan koç burcunda güneş tutulması, 18 nisan koç burcunda Venüs Kuzey Ay Düğümü kavuşumu, Jüpiter Uranüs kavuşumu, 24 nisan akrep dolunayı bitti!

Zor geçti, alt üst oldu her şey ama hazırız artık! Peki neye? Hedeflerimize ulaşmaya, mutlu olmaya, iyi hissetmeye, sevmeye sevilmeye, iyileşmeye..

Korkularınızla yüzleşin, öz eleştirinizi yapın, hatalarınızı karmalarınızı fark edin, hedeflerinizi belirleyin ve eski hayatınızı geride bırakın!

Oh diyerek yavaştan harekete geçmeye başlayabiliriz.

Bu yaz mis gibi geçecek. Sevme, sevilme, hayatın tadını çıkarma zamanı başlıyor.

 

Unutmayalım ki;

“Bütün değişimler başlangıçta zor, ortasında karmaşık, sonunda muhteşemdir.”

Bence artık hazırız..

 

Ve bu ayın ilk yarısında neler olacak diyorsanız,

Yükselen burcunuza göre okumayı unutmayın:

KOÇ:

Sevgili koç burçları, mayıs ayı boyunca finansal konular gündeminizde olacak. Bu ay gizli düşmanlarınıza dikkat etmelisiniz. 08 mayıs yeni ayında maddi anlamda girişimler başlatabilirsiniz. Geliriniz artabilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Mars burcunuza geçiş yaptı ve artık uzun zamandır beklediğiniz adımları atmanızın zamanı geldi. İletişim ve yakın çevre konularında beklenmeyeni bekleyin. Yani ummadığınız insanlardan destek görebilirsiniz.

BOĞA:

Sevgili boğa burçları, mayıs ayı boyunca kişilik, karakter, dış görünüş gibi konular odak noktanız olacak. Merkür Retro’su bittiği için 08 mayıs tarihinden itibaren yeni ay zamanı estetik işlemler yaptırabilirsiniz. Venüs burcunuza geçti. Özellikle bu ay ruh eşinizi bulma ihtimaliniz söz konusu, karşılaşacağınız insanlara dikkat edin. Mesleki anlamda önemli değişimler yaşayacaksınız. Sosyal çevrenizde güvendiğiniz insanlarla ilgili hayal kırıklığı yaşamamak için gergin ortamlardan uzak durun. Pozitif döneminiz başladı.

İKİZLER:

Sevgili ikizler burçları,  mayıs ayında bilinçaltı, gizli düşmanlar, kapalı alanlar konuları gündeminizde olacak. 08 mayıs yeni ayında travmatik konularda şifa bulacaksınız. Kariyer konusunda bazı küçük sınavlar verebilirsiniz. Önümüzdeki zaman diliminde otorite figürleriyle çatışmamaya özen gösterin. Yurt dışı, eğitim, sosyal çevre konuları sizin dönüşümünüzü sağlayan konular. Kendinizi geliştirmek için çaba sarf etmeyi bırakmayın, güzel zamanlar sizi bekliyor.

YENGEÇ:

Sevgili yengeç burçları, mayıs ayında sosyal bir kelebek olacaksınız. Tanışacağınız insanlar bundan sonraki dönemde sizin için önemli olacak, hayatınızda yeni sayfalar açabilirsiniz. 08 mayıs yeni ayında hayallerinize ulaşmak için farklı adımlar atın. Eğitim ve yurt dışı konularında emin olmadığınız işlere girmeyin. Özel hayatınız ve iş hayatınız konusunda bu yıl büyük ödüller alma zamanınız geldi. Etkinliklere katılın, seyahatlere çıkın, yeni insanlar tanıyın şanslısınız. Kariyer açısından sabrınızın karşılığını alacaksınız.

ASLAN:

Sevgili aslan burçları, mayıs ayı boyunca otorite figürleri ve kariyerle ilgili konular odak noktanız olacak. 08 mayıs yeni ayında kariyerinizde uzun zamandır beklediğiniz farkı yaratmak için uygun bir zaman dilimi olacak. Sağlığınıza dikkat edin. İş konusunda şanslı bir döneme giriş yaptınız. Ortak para alanlarında dolandırılmamak için dikkatli davranın. Eğitim ve seyahat alanınız aktif, güzel bir dönem. Etrafınızdan alacağınız destekler o kadar güzel olacak ki siz bile şansınıza şaşıracaksınız.

BAŞAK:

Sevgili başak burçları, mayıs ayında yurt dışı işleri, eğitim konuları gündeminizde olacak. 08 mayıs yeni ayında yeni bir eğitime başlayabilir, eğitim verebilirsiniz. Uzak yerlere seyahat etmek ve ortam değiştirmek iyi gelecek. İlişkiler ve evlilik konusunda hayal kırıklığı yaşama ihtimaliniz olduğundan doğru davrandığınızdan emin olun. Mesleki anlamda sınav yaşadığınız konular olabilir, geçicidir. Anlık değişimler yaşayabilirsiniz. Eğitim, yurt dışı, hukuki konularda olumlu sonuçlar alacaksınız. Partnerinizin parasıyla ilgili güzel gelişmeler olacak.

TERAZİ:

Sevgili terazi burçları, mayıs ayı boyunca burs, miras, vergi, borç alacak, ortak para kaynakları gibi konular odak noktanız olacak. 08 mayıs yeni ayında partnerinizin parasını yönetebilirsiniz. Venüs boğa burcundayken ortak para kaynakları alanında şanslı olacaksınız. Sağlığınızla ilgili vücudunuz sinyal verirse ihmal etmeyin. Mesleğinizle ilgili beklemediğiniz bir konuda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ailevi konular ve ilişkiler konusunda harekete geçebilirsiniz. Eğitim almak veya vermek istiyorsanız başlangıç yapmanız için uygun bir dönem.

AKREP:

Sevgili akrep burçları, mayıs ayında ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar konuları gündeminizde olacak. 08 mayıs yeni ayında ilişkiniz yoksa aşık olabilirsiniz. Var olan ilişkinizde boyut atlayabilir, yeni bir yola girebilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda şanslısınız. İşinizle ilgili başarılı olacak, hayallerinize ulaşacaksınız. Fakat vergi, burs, nafaka, cinsellik, borç alacak, ortak para kaynakları konularında hatalı bir hareket yapmamaya özen gösterin. Aşk, sanat ve eğlence konularında girişimlerinizi başlatabilirsiniz ama sonraki adımları hesaplayın işinizi şansa bırakmayın.

YAY:

Sevgili yay burçları,  mayıs ayı boyunca sağlık, evcil hayvanlarınız ve meslek konularına odaklanacaksınız. 08 mayıs yeni ayında sağlığınızla ilgili şifa bulacağınız bir dönem olacak. Mesleki konularda parlayacaksınız ve çalışma arkadaşlarınızla mutlu olacaksınız. Ailevi konularda gerginliklere dikkat edin. İlişkiler konusunda beklenmeyen gelişmelere hazırlıklı olun. Yeni bir aşk, ayrılık veya önemli bir karşılaşma olabilir. Değişken burçlar için en olumlu aylardan biri keyfini çıkarın.

OĞLAK:

Sevgili oğlak burçları, mayıs ayında aşk, sanat, eğlence ve çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. 08 mayıs yeni ayında birlikte olduğunuz insanla ilişkiniz yenilenebilir, aynı kişiye tekrar aşık olabilirsiniz. Katıldığınız etkinliklerde tanışacağınız insanlar dikkatinizi çekebilir. Aşk ile ilgili konularda mutlu olma zamanı. Yakın çevrenizle konuşurken kırıcı olmamaya dikkat edin. Taşınma ve tadilat gibi bir durum söz konusu olabilir. Bu ay aşk, sanat, meslek, sağlık, iletişim alanları üzerinden şaşırtıcı gelişmeler yaşayacaksınız.

KOVA:

Sevgili kova burçları, mayıs ayı boyunca aile ve gayrimenkul konularına odaklanacaksınız. 08 mayıs yeni ayında evinizi yenileyebilir, emlak alım satımı yapabilir ve ailevi konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Aşk ve sanat alanında sürprizlere hazırlıklı olun. Parasal konularda gerileceğiniz durumlar olursa sakin olun çünkü geçici bir durum olacak. Sanatsal konularda ve ilişkinizde olayları büyütmeye meyilli olacaksınız. Bir hobinizden para kazanabilirsiniz.

BALIK:

Sevgili balık burçları, mayıs ayında iletişim, yakın çevreniz ve seyahatler konuları gündeminizde olacak. 08 mayıs yeni ayında yakın yerlere yapacağınız yolculuklar iyi gelecek. Sosyal medya, yayıncılık konularında yeni işlerinize başlayabilirsiniz. Yepyeni girişimler yapmayı düşünürseniz güzel bir dönem olacak. Yakın çevrenizle yaşadığınız sorunlar çözülecek. Kişisel anlamda gelişmeye odaklı, sağlığınıza dikkat etmeniz gereken günlerdesiniz.

E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
Bu yazı 14040 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
fenerbahçe
TÜİK
Kuzey Kore
ygs 2015
film
bodrum
yargıtay
Şota Arveladze
deprem