Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu attığı golle TT Arena'da Avrupa Kupası'nda atılan ilk golün altına imzasını atarak tarihe geçti.
UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Galatasaray-Lazio karşılaşmasının 12. dakikasında attığı golle takımını 1-0 öne geçiren Sabri Sarıoğlu hem Arena'da Avrupa Ligi'nin ilk golünü kaydetti hem de 7 yıl aradan sonra Avrupa kupasında gol atma başarısı gösterdi.
Galatasaray'ın emektar oyuncus Sabri Sarıoğlı en son 30 Temmuz 2009 tarihinde Maccabi Netanya takımıyla oynanan karşılaşmada gol atmıştı.
Fotomaç
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...