E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

1 Mayıs Perşembe Altın Fiyatları Ne Kadar, Çeyrek, Yarım ve Tam Altın Fiyatları (Güncel Altın Fiyatları) Hemen Tıkla Öğren... 

Güncel altın fiyatları 1 Mayıs Perşembe Çeyrek altın ne kadar 1 Mayıs 2014 - 24 Ayar altın fiyat listesi bak. Güncel altın fiyatları 1 Mayıs Perşembe Çeyrek altın ne kadar 1 Mayıs 2014 - 24 Ayar altın fiyat listesi burada. 1 Mayıs 2014 en son altın fiyatları listesi, 1 Mayıs 2014 tam altın ne kadar, 1 Mayıs 2014 yarım altın fiyatı ne kadar? Altın Fiyatları, Çeyrek, Yarım ve Tam Altın - 1 Mayıs Perşembe (Güncel Altın Fiyatları) Ayrıntılar www.turktime.com'da...

1.05.2014 - 15:41
1 Mayıs Perşembe Altın Fiyatları Ne Kadar, Çeyrek, Yarım ve Tam Altın Fiyatları (Güncel Altın Fiyatları) Hemen Tıkla Öğren...

Güncel altın fiyatları 1 Mayıs Perşembe Çeyrek altın ne kadar 1 Mayıs 2014 - 24 Ayar altın fiyat listesi bak. Güncel altın fiyatları 1 Mayıs Perşembe Çeyrek altın ne kadar 1 Mayıs 2014 - 24 Ayar altın fiyat listesi burada. 1 Mayıs 2014 en son altın fiyatları listesi, 1 Mayıs 2014 tam altın ne kadar, 1 Mayıs 2014 yarım altın fiyatı ne kadar? Ayrıntılar milliyet.com.tr'de Altın Fiyatları, Çeyrek, Yarım ve Tam Altın - 1 Mayıs Perşembe (Güncel Altın Fiyatları)
1 Mayıs 2014 Perşembe gününe ait güncel altının gram fiyatı alış; 88,7167 TL olup, satış ise 88,7705 TL'den işlem görmektedir. Güncel çeyrek altın fiyatı ise alış; 141,6525 TL olup, satış 144,8891 TL'den işlem görmektedir. Güncel yarım altın fiyatı alış; 282,4196 TL olup, satış ise 289,7782 TL'dir. Tam altının fiyatı ise alış; 566,6099 TL olup, satışı ise 577,7841 TL'den işlem görmektedir.

Amerikan Doları ise şuan itibari ile alış; 2,135600 TL olup, satış ise 2,138000 TL olarak geçmektedir. Euro ise şuan itibari ile alış; 2,955900 TL olup, satış ise 2,956800 TL olarak geçmektedir.

DÜN ALTIN FİYATLARI NE DURUMDAYDI?

Altın ne kadar oldu? Çeyrek Altın kaç lira... Yarım altın arttı mı? Tam Altının fiyatı ne... Altın fiyatları düşecek mi çıkacak mı.... altın ile ilgili tüm gelişmeler...
Altın fiyatlarında yükselme olacak mı? Altın fiyatları ne olacak? Yarım altın fiyatı ve çeyrek altın fiyatları ne durumda? 30 Nisan 2014 Altın fiyatları nasıl bir çizgi çizdi k. Altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları ne kadar? Çeyrek Altın, Yarım Altın ve Tam Altın Fiyatları - Altın Fiyatları ve dahası milliyet.com.tr'de

Altın fiyatları haftaya Çeyrek altın fiyatları alış 140.71 satış ise 143,83 TL Altın fiyatı ise alış 87,95 Altın fiyatı satış ise 87.97 şeklinde başladı
ALTIN
ÇEYREK ALTIN
ALTIN FİYATLARI
ALTIN FİYATLARI 30 NİSAN ÇEYREK ALTIN CANLI

Altın alacaklar dikkat!
Ukrayna'da gerilimin tırmanmasıyla güvenli liman arayışına geçen yatırımcılar altının 1300 dolar sınırının üzerine taşıdı.
Altının fiyatı hisse senedi piyasalarındaki düşüş ve güvenli liman arayışını artıran Ukrayna'daki gerilimin etkisiyle bir buçuk haftanın en yüksek seviyesini görerek bugün ons başına 1,300 dolar seviyesini aştı. İşlemciler ise değer artışlarının kısa süreli olabileceği uyarısında bulunarak, altına dayalı fonlardan çıkışın durakladığına, ancak henüz tersine dönmediğine dikkat çekiyorlar.
KAPALIÇARŞI'DA SON DURUM!
Altının yeniden 1300 doları aşması Kapalıçarşı'da çeyrek altın fiyatının cuma günü kapanışına göre 1 lira artmasına neden oldu.

Altın analiz

Gün içinde 1285-1292 bandına takılı kalan fiyatların buradaki yatay seyri, yatay işlem stratejisi ile izlenebilir.

İntegral Menkul Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu:

Altın fiyatları, geçtiğimiz hafta Paskalya'dan itibaren, hacimsiz hareketlerine gün içinde de devam ederken, kısmi yükselişler görülse de 1292 bölgesini geçemediğini gördük. Talep açısından çok güçlü görülmeyen Altın fiyatlarında, yeni bir siyasi gerginlik olmadığı müddetçe yükselişlerinin desteklenmediğini görmekteyiz.

ABD tarafında ise geçtiğimiz haftadan bu yana açıklanan başta majör ve bileşen verilere bakıldığında, verilerin olumlu akışının sürdüğünü görüyoruz. ABD verilerinin olumlu gelmesi altın fiyatları açısından aşağı yönde baskı yaratıyor.

Fiziki Altın talebinin az da olsa var olduğunu gördüğümüz fiyatlarda 1 ve 3 aylık GOFO oranlarının eksi bölgede olduğunu görüyoruz. Ancak kontrat bazında Long pozisyonların hedge ve hedge olmayan fonlarda kapatılmaya başlanması, yükselişlerinin devamını getirememesinin en büyük etmeni. ABD'de işlem gören SPDR Altın fonları da değer kayıplarına devam ediyor. Dolayısıyla, Altın talebinin şu sıra zayıf seyrini görüyoruz.

Tekniksel olarak incelediğimizde ise 1282 seviyelerine kadar gerileyen fiyatların kısmen de olsa buradan 2.defadır destek alıyor olmasına dikkat edilmelidir. Gün içinde 1285-1292 bandına takılı kalan fiyatların buradaki yatay seyri, yatay işlem stratejisi ile izlenebilir. Son günlerde görülen 1283/1293 seviyeleri arası aynı zamanda üssel Bollinger alt ve orta bandına denk gelmekte olup, Orta bandın yani 1293 seviyesinin kırılmasının ardından üst banda doğru 1300 bölgesine dikkat edilmelidir.

Altın, Ukrayna'dan besleniyor
Ukrayna üzerinden yükselen tansiyondan beslenen altın, 1 haftadan fazlasının yükseğinden alıcı buluyor
Ukranya krizi gittikçe kötüleşerek güvenli liman ihtiyacını körüklerken bir haftadan fazlasının yüksek seviyesinden alıcı bulan altın ise aylık kazanca hazırlanıyor. ETF'deki altın varlıkları ise üst üste 4 gündür pek fazla değişim göstermiyor.
Spot altının onsu yüzde 0.3'lük artışla 16 Nisan tarihinden bu yana en yüksek seviye olan 1,306.59 dolara yükselmesinin ardından Sinagpaur saati ile 09.20'de 1,305.95 dolardan alıcı buldu. Bloomberg veri tabanına göre Mart ayında yüzde 3.2 gerilemiş olan altın fiyatları bu ay ise yüzde 1.7 yukarıda seyrediyor.
Altın, geçtiğimiz yıl son 30 yılın en kötü yıllık performasını sergilemesinin ardından bu yıl yüzde 8.7 yukarıda seyrediyor. Altının sergilediği performansta Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan gerginliğin yatrımcıyı güvenli liman arayışına yönlendirmiş olmasının etkisi de mevcut.

Yetkili ağızlardan öğrenilen bildirime göre ABD ve Avrupa Birliği, Rus şirketlere ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakın isimlere yeni yaptırımlar dayatacaklar.

Nanhua Futures Co analisti Xia Yingying konuyla ilgili, "Ukrayna krizi fiyatlara yöne vermeye devam ediyor fakat 1,300 doların üstünde alım iştahı olmayacaktır. Altının bu seviyeden yukarı çıktığını görmek zor. SPDR'daki altın varlıkları hala daha sabit ve bu yılın yaklaşık en düşük seviyesinde seyrediyor." yorumunda bulundu.

Altın, 2013 yılında Amerikan Merkez Bankası FED'in dünyanın en büyük ekonomilerinin toparlandığı gerekçesi ile varlık alım programını azaltacağı beklentilerinden dolayı 12 yıllık kazanç serisini kırarak yüzde 28 kayıp vermişti. 29 - 30 Nisan tarihlerindeki toplantıya hazırlanan Amerikan Merkez, son 3 toplantıda varlık alımında azaltım kararı açıklamıştı.

Altın Nedir?

Parlak sarı, yoğun ve çok sünek, havadan, sudan etkilenmeyen ve ticari değeri çok yüksek metal. Kimyasal elemen olarak simgesi Au’dur ve Latince “aurum”un kısaltmasıdır. Mücevhercilikte ve altın para basımında kullanılan altın alaşımlarının ayarları ülkeden ülkeye değişmektedir.

Türkiye’de iç piyasaya sürülen mücevherler 22, 18 ve 14 ayarlık altın alaşımlarından yapılır. Ayar, bir gram alaşımda bulunan altın miktarıyla belirlenir. 24 ayar altın; arı ya da saf altındır ve 1000 milyemdir (miligramdır). 22 ayarda gram başına 916 milyem (mg), 18 ayarda 750 milyem, 14 ayarda 583 milyem altın bulunur. Özellikle dışsatım amacıyla kullanılan 21 ayarda ise, 875 milyem altın bulunur. 18 ayarlık altın alaşımları gümüş ve bakır miktarlarına göre ayrımlı renkler alır: % 25 gümüş yeşil altını, % 12.5 gümüş ve % 12.5 bakır sarı altını, % 0.6 gümüş ve % 19 bakır pembe altını, % 25 bakır kırmızı altını oluşturur. Kuyumculuk neolitik çağda doğmuştur. Arkeologların Ur’da, Truva’da , Mykenai’de buldukları mücevher ve heykelcikler o çağa aittir. Altın o çağlardan günümüze kadar önemini yitirmeden gelmiş bir kıymetli madendir ve değer ölçüsü birimlerinden biridir.

Milliyet

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İhracatı Nisan'da Yüzde 11,5 Oranda Arttı!
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, nisan ayı ...
Güncel altın fiyatları- Altın ne kadar oldu - Çeyrek Altın Kaç Lira - Altın fiyatları - Yarım Altın fiyatı
Altın ne kadar oldu? Çeyrek Altın kaç lira... Yarım altın arttı mı? Tam ...
FED, tahvil alımlarını azaltmaya devam etti
Amerikan Merkez Bankası (FED), aylık tahvil alımlarını 10 milyar dolar ...
 
Nihat Zeybekçi:
Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Kur bu seviyede tutulmalı. 2,10'un altına düşen ...
Başçı'nın Açıklamaları Sonrası Piyasalar Coştu!
Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın kademeli faiz indirimi sinyalinin ...
Altın ne kadar oldu - Çeyrek Altın Kaç Lira - Altın fiyatları - Yarım Altın fiyatı
Altın ne kadar oldu? Çeyrek Altın kaç lira... Yarım altın arttı mı? Tam ...
 
Güncel Altın Fiyatları Altın Piyasası ve Altın Fiyatları - 30 Nisan 2014 (Altın, Tam, Yarım ve Çeyrek Altın Fiyatları)
Günlük altın fiyatlarında son durum nedir? Altın fiyatları güne nasıl ...
Binlerce yoksula 'istihdam' müjdesi!
Sosyal yardımlarla geçimini sürdüren binlerce yoksulu çalışmaya teşvik ...
TMSF'nin satışa çıkardığı BMC için şok teklif!
Çukurova Holding'in Interbank'tan kaynaklanan borçları nedeniyle TMSF ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
japonya
Beyaz Saray
İstanbul Başakşehir
Yeni Zelanda
mülteci
Kayseri Erciyesspor
Mahkeme
Yılmaz Vural
domates