E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Canan Sezgin

İLAHİ DOLUNAY!
17 Ekim 2024 Perşembe

 

17 ekim koç dolunayı koşar adım geldi. Ve bize dedi ki;

‘Hadi kalk gidiyoruz’ ! Peki nereye? ‘Hep olmak istediğimiz yere’..

Öncelikle düşünerek hareket etmemiz gerekiyor. Öfkeyle, ani kararlar verip adım atmamamız gerekiyor. Ölçüp tartma zamanı. Çok büyük ilerlemeler kaydedebiliriz. Farkındalığımızın yüksek olması önemli. Sorumluluk almadan şurdan şuraya gidemeyiz. Analizleri yapıp yola çıkmak zorundayız. Hiç bir suçun gizli kalmayacağı dönemlere geldik. İlahi adaletin yerini bulacağı zaman dilimlerindeyiz. Daha sakin, düşüne düşüne, yormadan zorlamadan yürüyebiliriz artık.

Travmalarımız tetiklenecek, bedeller ödenecek. Ödenen bedellerin ödülleri gelecek. Maskeler düşecek. Düşsün de..

Uzun zamandır bir şeylere tahammül etmeye çalıştığımız zoraki hayatların içinde sıkıştık gidiyoruz. Düzen değişecek. Kimin sayesinde? Bizim.

Nasıl? Değişime dönüşüme açık olup, etrafımızdakileri de dönüştürerek. Bilgiye, iyiye güzele açık olarak. Tüm mutsuzluklarımız bozuk düzeninin yıkılıp yeniden yapılması için.

Önce kendi içimizde başlayacak, sonra evimizde, sonra sokakta devam edecek, tüm ülkeye yayılacak. Aslında düzeni bozanlar azınlık.

Biz kazanabiliriz çünkü çok kalabalığız..

Cesaret, sevgi ve iyilikle..

Dolunay Mesajı:

“Bütün fırtınalar hayatınızı bozmak için gelmez, bazıları yolunuzu temizlemek için gelir” ..

Yükselen burcunuza göre okuyabilirsiniz.

KOÇ: 

Sevgili koçlar, 17 ekim günü Venüs yay burcuna geçiyor. Ortak para kaynakları konusunda şanslı olacaksınız. 17 ekim koç dolunayında dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isterseniz bir kaç gün beklemenizi öneririm. Bu ay ilişkileriniz önem kazanacak. Bu dolunayla birlikte değiştirmek istediğiniz bir çok konuda harekete geçebilirsiniz.

BOĞA: 

Sevgili boğalar, 17 ekim günü Venüs yay burcuna geçiyor. Partnerinizle seyahatlere çıkabilir, yeni tanışacağınız farklı kültürden biriyle iyi vakit geçirebilirsiniz. 17 ekim koç dolunayında bilinçaltınızda biriken mevzulardan meditasyon, spor ve duayla uzaklaşabilirsiniz. Bu ay sağlığınız ve mesleğinizle ilgili tamamlanmalar yaşayacaksınız.
 
 İKİZLER:  

Sevgili ikizler burçları, 17 ekim günü Venüs yay burcuna geçiyor. İşinizle ilgili farklı deneyimler kazanabilirsiniz. Çalışma yerinizi veya sisteminizi değiştirebilirsiniz. 17 ekim koç dolunayında ise sosyal çevrenizde yeni insanlarla tanışmak size iyi gelecek. Hayallerinize bir adım daha yaklaşacağınız bir dönem olacak. Bu ay çocuklarınız, aşkınız ve eğlenceniz her daim yamacınızda olacak.

YENGEÇ:  
Sevgili yengeçler, 17 ekim günü Venüs yay burcuna geçiyor. Aşk konusunda bir seyahatte biriyle karşılaşabilir veya aşık olup sevdiğiniz insanla uzaklara gidebilirsiniz. Sohbetini ve derinliğini sevdiğiniz biri dünyanızı değiştirebilir. Farklı kültürden birine aşık olma ihtimaliniz söz konusu. Aşkta büyük değişimler var. 17 ekim dolunayında kariyerinizde uzun zamandır yapmak istediğiniz projeleri hayata geçirebilirsiniz. Bu ay ait olduğunuz yeri bulup kendinizi özel hissedeceksiniz.

ASLAN:  
Sevgili aslanlar, 17 ekim günü Venüs yay burcuna geçiyor. Evinizle ilgili yapacağınız değişimler kalıcı olmayabilir. 17 ekim koç dolunayında yurt dışı işleriniz, uzun seyahatler, eğitim konularında yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu ay yayıncılık alanında faaliyet gösterebilir ve bol bol iletişim kurabilirsiniz. Yabancı dil eğitimi almak istiyorsanız tam zamanı. 

BAŞAK:  

Sevgili başaklar, 17 ekim günü Venüs yay burcuna geçiyor. Tam olarak yakın yerlere seyahat edip huzur bulacağınız bir zaman dilimi olacak. 17 ekim koç dolunayında ortak para kaynaklarını yönetebilirsiniz. Miras, nafaka, burs konuları gündeme gelebilir. Bu ay parasal anlamda ilerleme kaydedip kazanç sağlayacaksınız. Gelir gider dengenizi bozmayın. 
 

TERAZİ: 
Sevgili teraziler, 17 ekim günü Venüs yay burcuna geçiyor. Finansal konulardan para kazanabilirsiniz. Bilgi bu dönemde size gelir getirebilir. 17 ekim koç dolunayında ilişkileriniz mercek altında olacak. Bu ay ve hatta altı ay boyunca ilişkileriniz önem kazanacak. Dolunay karşıt burcunuzda olduğundan görmek istemediğiniz şeyler dahi size gösterilecek özellikle güvendiğiniz insanlar konusunda. Ataleti bırakıp fırsatları değerlendirin. 
 

 AKREP:  
Sevgili akrepler, 17 ekim günü Venüs yay burcuna geçiyor. Kişisel konularda kendinizle yeniden tanışacağınız bir dönem geliyor. 17 ekim koç dolunayında vücudunuz bir sinyal verirse ihmal etmeyin. Sağlığınızı koruyun. Bu ay gizemli yanlarınızı ortaya koyacağınız, manevi konularla ilgilenmeniz gereken, yeni keşifler yapacağınız bir zaman dilimi. Dolunayda mesleki anlamda ortaya çıkacak sorunlar konusunda çözüm odaklı olun. 
 

YAY:  
Sevgili yaylar, 17 ekim günü Venüs yay burcuna geçiyor. Bilinç altınızda yer alan travmatik durumları fark edebilirsiniz. 17 ekim koç dolunayında aşk, sanat, çocuklarınız ve eğlenceyle ilgili konularda daha farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Aşıksanız daha net ve dürüst olmanız gerekiyor. Sanatsal aktivitelerde girişimlerinizi ortaya koyun. Bu ay kalabalıklar içinde en önde yerinizi alabilirsiniz. 
 

OĞLAK:  

Sevgili oğlaklar, 17 ekim günü Venüs yay burcuna geçiyor. Sosyal çevrenizde bilginizi kullanabileceğiniz zamanlardasınız. 17 ekim koç dolunayında evinizde tamirat, tadilat işlerinizi yapabilir, yer değiştirebilirsiniz. Bu ay kariyerinizde değişimler sizi şaşırtmasın. Dolunayda gayrimenkul alım satımı gibi durumlar ortaya çıkarabilir. Toprakla ilgili işleriniz varsa ilerleyen tarihlere bırakın. 
 

KOVA:  
Sevgili kovalar, 17 ekim günü Venüs yay burcuna geçiyor. Kariyer konularında değişim için başlangıcı yapmanız gerekiyor. 17 ekim koç dolunayında yakın çevrenizle iletişim kurarken kırıcı olmamaya dikkat edin. Bu ay iş ve eğitim açısından şanslı olacaksınız. Dolunayda yakın yerlere seyahat etmeniz gerekirse eşyalarınızı bir yerlerde unutmamaya çalışın. Danışmanlık almak için uygun bir dönem. 
 

BALIK:  
Sevgili balıklar, 17 ekim günü Venüs yay burcuna geçiyor. Yurt dışı işlerinizle ilgili en şanslı olduğunuz Sevgili balıklar, 17 ekim günü Venüs yay burcuna geçiyor. Yurt dışı işlerinizle ilgili en şanslı olduğunuz ayı yaşıyorsunuz. Bir hedefiniz varsa gerçekleştirebilirsiniz. Almak istediğiniz eğitimlere başlayabilirsiniz. 17 ekim koç dolunayında maddi anlamda riske girmeden adım atın. Bu ay ailenizin veya partnerinizin parasına para katabilirsiniz.

E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
Bu yazı 2251 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Recep Tayyip Erdoğan
Euro
Tehdit
survivor all star
Ezgi Mola
Barack Obama
Duygun Yarsuvat
Çanakkale Savaşı
Samsung Galaxy note 2