E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Caniye bak sen! İZLE! Tüm kızlar kaynar sulara atılmalı!

Santa Barbara Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Elliot Rodger, sosyal medyada “İntikam alacağım” diye video yayınladıktan sonra altı kişiyi öldürdü, yedi kişiyi yaraladı. 114 sayfalık “İntikam Günü” manifestosunda ise korkunç cinayetin ayrıntıları var.

27.05.2014 - 14:53
Caniye bak sen! İZLE!

ABD'de Elliot Rodger adlı öğrencinin "Hâlâ bakirim" dediği bir video yayımladıktan sonra altı kişiyi öldürmesinin yankıları sürüyor. Açlık Oyunları'nın yönetmen yardımcısı Peter Rodger'ın oğlu olduğu öğrenilen Elliot'ın annesi ve kardeşini de öldürmek istediği ortaya çıktı.

Korkunç cinayetin ardından kan donduran detaylar ortaya çıkıyor. “İntikam Günü” hazırlıklarını tüm ayrıntılarıyla 114 sayfalık manifestosunda kaleme alan Elliot, üvey annesi ve 6 yaşındaki erkek kardeşini de öldürmek istemiş.
Kardeşinin ileride kendisinden daha popüler olmasından çekinen Elliot, kızların kardeşine daha çok ilgi göstermesinden korkuyor.
Manifestosunda yazdığı isimleri öldürmeyen Elliot’un, bunu kazayla mı yaptığı yoksa son anda bir karar değişikliğine mi gittiği ise bilinmiyor.
Manifestosunda sınıfındaki “güzel kızları” da listeleyen Elliot, hepsinin erkek arkadaşlarını tek tek öldüreceğini belirtiyor.


ABD ’nin Kaliforniya eyaletinde Santa Barbara Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Elliot Rodger, sosyal medyada “İntikam alacağım” diye video yayınladıktan sonra altı kişiyi öldürdü, yedi kişiyi yaraladı. Elliot Rodger, sosyal medyada paylaştığı videoda 22 yaşında olmasına karşın hâlâ bakir olduğunu, kızların kendisini reddettiğini, kendisinin yaşayamadığı deneyimleri yaşayan erkeklerden de nefret ettiğini söylüyor.
Videoda “Bütün hayatım boyunca bana acı çektirdiniz, şimdi de ben size acı çektireceğim. İntikam alacağım. Bunun için çok uzun zaman bekledim. Hepinize, tamamen ne hak ediyorsanız onu vereceğim. Beni reddeden, aşağılayan, kötümseyen kızlar, benden daha iyi bir hayat süren, seksüel olarak aktif olan erkekler, hepinizden nefret ediyorum, hak ettiğiniz şeyleri vermek için sabırsızlanıyorum” diyen Rodger’ın ‘Hunger Games’ (Açlık Oyunları) filminin yönetmen yardımcısı Peter Rodger’ın oğlu olduğu öğrenildi.
Polisin verdiği bilgiye göre Rodger önce yaşadığı dairede üç erkek arkadaşını bıçaklayıp öldürdü, ardından bir otomobilden farklı noktalarda dışarıya ateş açtı ve 3 kişinin ölümüne neden oldu. Olayın ardından polisle çatışmaya giren Rodger aracın içinde ölü bulundu. Rodger’ın intihar mı ettiği yoksa polis tarafından mı vurulduğu ayrıntısı henüz netlik kazanmazken, Elliot’un 114 sayfalık manifestosunda kan donduran satılar ortaya çıktı.

İşte o satırlar:
Ailesi Rodger 7 yaşındayken boşanıyor ve babası yeni bir ilişkiye başlıyor.
Sayfa 9: “Ağladığımı hatırlıyorum, annem ve babamla geçirdiğim bütün mutlu zamanlar gitmiş, artık bir hatıradan ibaretti”
Sayfa 11: “Babamın hemen yeni ve güzel bir kız arkadaş bulması, babamın kadınlar tarafından sevilen bir tip olduğunu anlamamı sağladı”
Otobiyografide Rodger defalarca nasıl popüler çocukları kıskandığına değiniyor. Ayrıca insanların ona “garip” birisiymiş gibi yaklaşmasından da rahatsız olduğunu yazıyor.
15 yaşındayken duygusal çöküntü yaşıyor ve okulu bırakıyor. Liseyi açıktan, evden bitiriyor. Bu da ona çok sevdiği sanal dünyaya ve sanal oyunlara kendini verme olanağı veriyor.
Sayfa 49: “Tek yapmak istediğim online oyun oynayarak acımasız dünyadan uzaklaşmaktı. Liseyi açıktan bitirme fırsatı tam da aradığım şeydi”

Yapımcı olan babasının ilk filmi başarısız olunca şunları yazıyor:
Sayfa 57: “Dünyadaki tüm adaletsizliği yok etmek istiyorum. İmrendiğim ve nefret ettiğim herkesten intikam alacağım. Şu an karar verdim ki kaderim güç sahibi olup, sahip olduğum ideolojiyi insanlara empoze etmek ve herşeyi düzeltmek daha sonra ekliyor”
“Seks yapan insanlara karşı nefretim bir hastalık gibi beni yiyip bitiriyor”
19 Yaşında Üniversite için Santa Barbara’ya gitmeye karar veriyor:
Sayfa 77: “Alpha Dog filminden çok etkilendim. Gayet güzel gözüken bir sürü genç çok eğleniyor ve seks yapıyor. Üzerinde çok düşündüm ve internette araştırma yaptım. Santa Barbara’da geçtiğini öğrendim. Ben de üniversiteyi Santa Barbara’da okumalıydım, böylece ben de aynı onlar gibi partilere katılıp seks yapabilirim. Bu hayatı istiyorum, parti, eğlence ve seks…”
Sayfa 81: “Bu hayatı çaresizce istiyorum. Kızlar tarafından ilgi görmek, aşk ve seks dolu bir hayat…Diğer erkekler böyle hayatlara sahip olabiliyorlar. Ben de bunu hak ediyorum çünkü muhteşemim. Dünya bana nasıl davranırsa davransın, umrumda değil, kaderimde çok büyük şeyler var.”
Kadınları gün geçtikçe daha çok suçlamaya ve onlardan gittikçe daha çok nefret etmeye başlıyor:
Sayfa 82: “Beni reddetmek toplumun çok büyük bir hatası. Benle seks yapmayı reddetmek kadınların hatası!”
Sayfa 94:” Bir kızın sevgisine ihtiyacım var. Bir erkek olarak değerli hissetmek istiyorum! Bugüne kadar hep değersiz hissettim, ve bu tamamen kızların suçu. Hiçbir kız benimle sevgili olmak istemedi…”
Sayfa 117: “Kadınların kusurlu varlıklar olduğuna inanıyorum. Beyinlerinde bazı şeyler ters çalışıyor, sanki evrimleşmemişler gibi! Mantıklı düşünme yeteneğine sahip değiller. Hayvan gibiler, tamamen ilkel içgüdüleriyle ve duygularıyla yönetiliyorlar. Bu yüzden barbar ve hayvan gibi heriflerden hoşlanıyorlar. Hayvanların modern toplumda yeri olmamalı.”
Sayfa 124: “Kadınların beni reddetmesi apaçık bir savaş ilanıdır…”
Sayfa 135:” Kadınlar virüs gibi. Hiç bir haklarının olmaması lazım. Saçmalıkları gelecek nesillere aktarılmamalı, kontrol altına alınmaları gerekiyor. İlkel barbar hayvanlar ve o şekilde davranılmaları lazım” diyor ve kadınları çeşitli kamplarda nasıl açlıkla terbiye edeceği konusunda bilgi vermeye devam ediyor…”

Öpüşen bir çiftin üzerine kahve dökerek ilk şiddet dışavurumunu gerçekleştiriyor.
Sayfa 87: “O çifte korkunç şeyler yapmak istedim. Tüm genç çiftlere acı çektirmek istiyorum. Onları öldürebilirdim ve öldürmeliydim de. Yavaş yavaş öldürmek istiyorum, derilerini yüzerek. Bunu hak ediyorlar. Erkekler o kızları benden aldıkları için bunu hak ediyor, kızlar da beni seçmedikleri için.”
Rodger başka bir zaman da iki güzel sarışın kızın üzerine kahveyi döküyor…
Sayfa 100: “Onlara verdiğim cezayı hak ettiler. Ama ne yazık ki lattem onları yakacak kadar sıcak değildi. O kızlar kaynar suya atılmayı hak ediyorlar…”
Sayfa 119: “İntikam Günü”, kadınlara karşı savaşımın günü
Sayfa 101: İntikam Günü öyle bir gün olacak ki, hak etmediği keyfi yaşayan herkesin elinden o keyfi alacağım. Ben sahip olamıyorsam, onlar da olamayacak, yok edeceğim. Tüm kadınları yok edeceğim çünkü onlara sahip olamıyorum. Beni reddettikleri için acı çekmelerini sağlayacağım. Silahlanacağım ve onları hayvanlar gibi katledeceğim.
2012′nin sonlarına doğru bir silah dükkanına gidip kendisine Glock 34 alıyor ve 113. sayfaya şöyle yazıyor “Şimdi kim alfa erkeği?” Artık silahım var”
Rodger üvey annesini ve kardeşini de öldürmeyi kafasına koyuyor ama babasının şehir dışında olduğu bir günü beklemeye karar veriyor. Çünkü babası engel olmaya çalışırsa onu da öldürmek zorunda kalacak ve onu öldürmeye çekinebileceğini yazıyor.
Sarhoş olup, insanları 3.5 metrelik duvardan aşağı atmaya çalışıyor.
2013 yılında Rodger bir partiye gidiyor ve sarhoş olduktan sonra imrendiği insanlara sataşmaya başlıyor. Elleriyle işaret edip insanları öldürüyormuş gibi yapıyor. Hedefinin hep kızlar olduğunu yazıyor.
Rodger’ın yazdığına göre partinin sonlarına doğru bir grup öğrenciden iyi bir dayak yiyor ve o insanları itmeye çalıştığı duvardan aşağı atılıyor, bacağı kırılıyor.
İlk önce Kasım 2013′ü “İntikam Günü” olarak planlıyor, daha sonra vazgeçip 14 Şubat 2014′ü beklemeye karar veriyor. Daha sonra o gün dışarıda çok polis olabileceğini düşünüp yine vazgeçiyor.
Daha sonra günü 26 Nisan olarak belirliyor. Gün yaklaştıkça 2 silaha daha ihtiyacı olduğunu düşünüyor. Alphi Phi Sororoity Kız Öğrenci Evi’ni basıp tüm kızları öldürmeyi planlıyor.
26 Nisan’ı da hasta olduğu için erteleyip 24 Mayıs’ta katliamı gerçekleştiriyor. Söylenenlere göre kızların kaldığı Sorority evlerinin hiçbirinde kızların olmaması veya kapılarını açmamaları daha büyük bir katliamı önlemiş.

sözcü

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Böylesi ne görüldü ne duyuldu!Hollanda'da 'Helal' Genelev!
Böylesi ne görüldü ne duyuldu. Helal et, helal kazanç, duyduk da böylesi ...
Hillary Clinton sabahlıkla reklam filminde! Yanında da Putin!
Lübnan’daki bir haber sitesinin reklam ilanında Erdoğan dış fırçalarken, ...
Dünya liderleri reklam yıldızı olursa...
Lübnan’daki bir haber sitesinin reklam ilanında Erdoğan dış fırçalarken, ...
 
Avrupa Birliği'nde tarihi dönemeç!
Avrupa Parlamentosu seçimleri, yapıldı. Avrupa Parlamentosu seçimlerin'nde, ...
AB bu haliyle fazla gitmez!
Avrupa Parlamentosu seçimleri, yapıldı. Avrupa Parlamentosu seçimlerin'nde, ...
Çin'deki hava kirliliği araçları vurdu!Altı milyon araç trafikten men edildi!
Hava kirliliği Çin'i tehdit ediyor. Çin'de altı milyon araç trafikten ...
 
Ukrayna'da Yeni Gerilim!
Ukrayna'da devlet başkanlığı seçimlerini Petro Poroşenko'nun kazanması ...
Hava kirliliği Çin'i tehdit ediyor!
Hava kirliliği Çin'i tehdit ediyor. Çin'de altı milyon araç trafikten ...
Avrupa Birliği mevcut haliyle devam edemez
Avrupa Parlamentosu seçimleri, yapıldı. Avrupa Parlamentosu seçimlerin'nde, ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Torku Konyaspor
TÜİK
Euro
uzaktan çalışma
Kırgızistan
Mehmet Şimşek
uefa
Arabistan
Ömer Aşık