E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Canan Sezgin

TUTULDUKÇA TUTULUYORUZ...
17 Eylül 2024 Salı

AYIN GÖLGESİNDE BİR EYLÜL!

 

Ve güçlü kadersel etkiler yaşayacağımız tutulma mevsimi geldi. 18 Eylül balık burcunda olacak ay tutulması ve 2 ekim terazi burcunda olacak olan güneş tutulması 2025 ve 2026 yıllarına kadar etkisi sürecek önemli tutulmalardır.

En çok etkilenecek ilk dört burç balık, başak, terazi, koç burçları. İkincil etkiyi alacak olan diğer burçlar ise ikizler, yengeç, yay, oğlak burçları. Amma velakin tüm burçlar haritalarında tutulmaların olduğu evlerden güçlü etkiler alacak ve değişimler yaşayacak.

18 Eylülde gerçekleşecek olan ay tutulması özellikle yeni başlangıçları ve bitişleri işaret etmektedir. Burada önemli olan konu doğru seçim yapabilmek. Olmayanı oldurmaya çalışmayı bırakın. Zaman kaybetmeyin, cesur olun, yeni kararlar alıp hayatınızın gidişatını değiştirin. En önemlisi de kalbinizde hissettiğiniz yanlış olduğunu bildiğiniz şeyleri yapmaya devam etmemenizdir. Çünkü bundan böyle bile bile yapacağınız yanlışların bedellerini çok ağır ödersiniz. Ama pişmanlıkla hareket edip hatalarınızdan dönerseniz ödülleri de yakın zamanda alacaksınız.

Uzun vadede büyük dönüşümler barındıran bu süreç iş, aile, kariyer her alanda sizi farklı kulvarlara taşıyacaktır. Artık yanlış insanlarla, yanlış mesleklerle, yanlış davranışlarla kaybedecek zaman kalmadı.

Şunu sorun kendinize içinizi sıkan, sürekli düşündüğünüz ve içinden çıkamadığınız, en çok değiştirmek istediğiniz şey nedir?

Elinizde sihirli bir pıtpıtınız olsaydı ilk neyi çıkarırdınız hayatınızdan?

Nereye gider, nereden baştan başlardınız?

Şunu unutmayın hangi yaşta olursanız olun yaşamaya başlamak için geç değil ama ölmek için her zaman erkendir!

Nefes alamadığınız yerlerden uzaklaşın. Siz kararlı olursanız hayat size muhteşem fırsatlar getiriyor olacak..

 

Hayatımızda ertelediğimiz o sayfayı açmak için hepimiz doğru zamandayız. Ben yanınızdayım o yola çıkmak için.

Unutmayalım;

"İnsan yaş aldığı için değil anlaşılmadığı ve ait olmadığı yerde var olmaya çalıştığı için çürür" ..

Hazır mısınız?

Yükselen burcunuza göre okumayı unutmayın:

KOÇ:

Sevgili koçlar, bu ay 18 Eylül dolunayı aynı zamanda bir ay tutulmasıdır. Başak burcunda gerçekleşiyor ve kendinizle baş başa kalmanız gereken bir süreç yaşayacaksınız. Doğruyla yanlışı ayırt edip arınma halinde olacaksınız. 23 – 24 Eylül’de Güneş ve Merkür terazi burcuna geçtiğinde ilişkileriniz, 27 Eylül günü Venüs akrep burcuna geçtiğinde miras, burs, cinsellik, krediler gibi konular gündeminizde olacak. Bu ay işinizle aşk yaşayacaksınız.

BOĞA: 

Sevgili boğalar, bu ay 18 Eylül dolunayı aynı zamanda bir ay tutulmasıdır. Sizin sosyal çevrenizle ilgili alanda olacağından etrafınızdaki insanlara dikkat edin. Size ihtiyaçları olabilir, onlara vakit ayırmanız gerekebilir. 23- 24 Eylül’de Güneş ve Merkür terazi burcuna geçtiğinde sağlık, meslek alanlarında uyum denge konuları, 27 Eylül günü Venüs akrep burcuna geçtiğinde ilişkiler, ortaklıklar konuları gündeminizde olacak. Bu ay aşktan ve eğlenceden ibaret.

İKİZLER:

Sevgili ikizler burçları, bu ay 18 eylül dolunayı aynı zamanda bir ay tutulmasıdır. Sizin kariyer evinizi etkilediğinden işinizle ilgili ayrıntıları iyi hesaplayın. Gözden kaçırdığınız konular olabilir. 23-24 Eylül’de Güneş ve Merkür terazi burcuna geçtiğinde aşk ve sanat alanlarında şansınız artacak. Çünkü terazinin zarafeti ve uyumu hayatınıza renk katacak. 27 Eylül günü Venüs akrep burcuna geçtiğinde mesleğiniz ve sağlığınızla ilgili gündemleriniz oluşabilir. Bu ay genel olarak ailevi işlerinizi kolaylaştıracak.

YENGEÇ:

Sevgili yengeçler, bu ay 18 eylül dolunayı aynı zamanda bir ay tutulmasıdır. Yurt dışı konuları, uzak yerlere seyahatler ve eğitimle ilgili önemli değişimler yaşayabilirsiniz. 23-24 Eylül’de Güneş ve Merkür terazi burcuna geçtiğinde ailenizde huzuru, mutluluğu yakalayabilirsiniz. 27 Eylül günü Venüs akrep burcuna geçtiğinde aşk ve sanatsal konularla ilgili gizli durumlar ortaya çıkabilir. Bu ay hem gezip hem iletişim kuracak hem de eğleneceksiniz.

ASLAN:

Sevgili aslanlar, bu ay 18 eylül dolunayı aynı zamanda bir ay tutulmasıdır. Ve sizin burs, kredi, borç, miras, ortak para kaynakları alanınızda olacağından kimseye kefil olmayın. Parterinizin parasını yönetebilir, kazanması için fikir verebilirsiniz. 23-24 Eylül’de Güneş ve Merkür terazi burcuna geçtiğinde hafta sonu kaçamağı yapıp kısa bir tatile gidebilir ve yeni insanlarla iletişim kurabilirsiniz. 27 Eylül günü Venüs akrep burcuna geçtiğinde ailenizle ilgili çıkan sorunlarda yapıcı olmaya çalışın. Bu ay paranıza para katmanız için bir şans.

BAŞAK:

Sevgili başaklar, bu ay 18 eylül dolunayı aynı zamanda bir ay tutulmasıdır. Ve sizin ilişkilerle ilgili evinizde olacağından daha önce fark etmediğiniz ayrıntıları yakalayabilirsiniz. Ortaklık kurduysanız tüm seçenekleri değerlendirdiğinizden emin olun. 23-24 Eylül’de Güneş ve Merkür terazi burcuna geçtiğinde finansal konularda alma verme dengesini sağlayın. 27 Eylül günü Venüs akrep burcuna geçtiğinde yakın çevrenizle vakit geçirirken daha önce duymadığınız olaylardan haberdar olabilirsiniz. Bazı sırları öğrenebilirsiniz. Bu ay kendinizle ilgileneceksiniz.

TERAZİ:

Sevgili teraziler, bu ay 18 eylül dolunayı aynı zamanda bir ay tutulmasıdır. Ve sizin sağlık, meslek alanınızda olacağından diyetinize, sporunuza ve beslenme şeklinize ayrıca özen gösterin. İşinizle ilgili ise detayları iyi takip edin. 23-24 Eylül’de Güneş ve Merkür terazi burcuna geçtiğinde estetik yaptırmak için uygun bir dönem olacak. 27 Eylül günü Venüs akrep burcuna geçtiğinde harcamalarınıza dikkat edin. Bu ay gizeminize gizem katacaksınız.

AKREP:

Sevgili akrepler, bu ay 18 eylül dolunayı aynı zamanda bir ay tutulmasıdır. Ve sizin aşk evinizde gerçekleşecek bu tutulma hayatınıza yepyeni, içinizi ısıtacak birinin girebileceğini söylüyor. Fakat var olan ilişkinizde sorunlarınız da çözüme kavuşabilir. 23-24 Eylül’de Güneş ve Merkür terazi burcuna geçtiğinde kendinize vakit ayırın. 27 Eylül günü Venüs akrep burcuna geçtiğinde aşkı, sevgiyi tutkuyu doyasıya yaşayın. Bu ay hayallerinizi gerçekleştirme zamanı.

YAY:

Sevgili yaylar, bu ay 18 eylül dolunayı aynı zamanda bir ay tutulmasıdır. Ve sizi aile, gayrimenkul alanlarında etkisi altına alacak. Önemli taşınma, alım satım konuları gerçekleşebilir. 23-24 Eylül’de Güneş ve Merkür terazi burcuna geçtiğinde sosyal çevreniz hareketlenecek. Uzun zamandır beklediğiniz umut ettiğiniz durumlar gerçekleşebilir. 27 Eylül günü Venüs akrep burcuna geçtiğinde sezgilerinize güvenin, size önemli sinyaller veriyor olacaklar. Ayrıca gizli düşmanlarınız ortaya çıkabilir. Özellikle karşı cinse dikkat edin. Hiç tahmin etmediğiniz insanların kini ve öfkesiyle karşılaşabilirsiniz. Bu ay kariyer konusu önceliğiniz olacak.

OĞLAK:

Sevgili oğlaklar, bu ay 18 eylül  dolunayı aynı zamanda bir ay tutulmasıdır. Ve sizin iletişim, yakın çevre, sosyal medyayla ilgili evinizde gerçekleşecek. Bu konularda değişimler yaşayabilirsiniz. 23-24 Eylül’de Güneş ve Merkür terazi burcuna geçtiğinde işleriniz de yoluna girecek. 27 Eylül günü Venüs akrep burcuna geçtiğinde ilişkileriniz veya arkadaşlıklarınızda kaos ortamına çekilebilirsiniz, dikkatli olun.  Bu ay işlerinizi tamamlayıp seyahatlere çıkacaksınız. 

KOVA:

Sevgili kovalar, bu ay 18 eylül dolunayı aynı zamanda bir ay tutulmasıdır. Ve sizin finansal alanınızı etkileyeceğinden önemli sözleşmeler imzalayabilirsiniz. 23-24 Eylül’de Güneş ve Merkür terazi burcuna geçtiğinde eğitim alabilir, verebilirsiniz. Aynı zamanda uzun bir tatile çıkabilirsiniz. 27 Eylül günü Venüs akrep burcuna geçtiğinde kariyer alanınızda devrim niteliğinde yenilikler gerçekleşecek. Bu ay ortak para kaynaklarınıza güvenin. 

BALIK:

Sevgili balıklar, bu ay 18 eylül dolunayı aynı zamanda bir ay tutulmasıdır. Ve size kendinizi hatırlatacak. Unuttuğunuz duyguları ve özünüze dönmeniz gerektiğini fark edeceksiniz. 23-24 Eylül’de Güneş ve Merkür terazi burcuna geçtiğinde uyumla uyumsuzluğun hayatınıza getirdiklerini göreceksiniz. 27 Eylül günü Venüs akrep burcuna geçtiğinde din, felsefe, eğitim, seyahat konularında derinleşip farklı kararlar alabilirsiniz. Bu ay ilişkileriniz hiç olmadığı kadar önemli olacak.

E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
Bu yazı 12499 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
NBA
Mesut Bakkal
Murat Yıldırım
yakmak
Kocan Kadar Konuş
Necmettin Erbakan
Melo
Çanakkale Savaşı
Sayıştay