E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Ronaldinho 50 kez haber yolluyor gelmek için;ama nafile! 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ronaldinho haberlerine açılık getirdi ve bombaladı: Ronaldinho şimdi 50 kez haber yolluyor gelmek için...

3.06.2014 - 09:42
Ronaldinho 50 kez haber yolluyor gelmek için;ama nafile!

NTV Spor'da yayınlanan "Spor Merkezi" programında gündeme dair açıklama yapan Orman'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde :

"İNSANLARIN HAYALLER ÜZERİNE BİNA İNŞA ETMELERİNDEN RAHATSIZIM"

"Kendimizi başarılı buluyorum. Hatalarımız da oluyor. Ben şeffaf olmaya itina ediyorum. Hatalarımı itiraf ediyor, hatta özür diliyorum. Kendimizi en çok fazla tenkit eden de benim. Ama insanların hayaller üzerine bina inşa etmelerinden rahatsızım. Gerçeklerden ayrılamayız. Dünyanın en çok büyük kulüpleri dahi bütçeleri üzerinden yönetilmek mecburiyetinde . Artık cepten para da koyamıyorsunuz. Misal Zenit müeyyide aldı çünkü bütçesinden çok para koydu. Biz geldiğimizde Beşiktaş'ın durumu belirgin . 300 milyon Dolar'dan çok borç vardı, 80 milyon Dolar gelir vardı. Rakiplerinin 3'te 1'i geliri olan bir kulüptü. Çoğu mutabakat önceden yapılmıştı, 300'den çok dava vardı. Kulüp batmış vaziyetteydi. Ben kredi almadan, yeni kaynak yaratmadan, Türkiye'nin en zor lokasyonunda stat yaptım. Ben hala Ferrari için para ödüyorum. 8 milyonun beş milyonu falan ödenebildi. Ben geldiğim gün de dedim. Benden başka aday çıkmamasının nedeni de bu borçlardı. Hesap sormak çok fazla basit . Bir rakibimizde, G.saray 'da buna benzer bir şey yaşandı, şimdi Trabzonspor'da da yaşanmakda . Ama bunlar camiada hoş karşılanmıyor. Transferlerle ilgili sorulacak bir hesap yok. Zira hepsi iyi niyetle yapılmış. Rakiplerimizde de 13-14 milyon Euro'ya alınıp bedavaya yollanan oyuncular var. O zamanda aday olmuş, tekrardan seçilmiş, ibra olmuş, statta 'Çıldırt bizi başkan' diye bağırılmış. Borçları Yıldırım Demirören ile konuştuk. Şu an seyahatte, döndüğünde tekrar konuşacağız. Bir kısmını ödeyeceğiz, bir kısmını bağışlayacak, bir kısmını da sponsorluğa dönüştüreceğiz. Mahkemeler beş -10 yıl sürüyor ve sonuca ulaşmıyor. Geçmiş geçmişte kaldı. Geçmişin üzerine bir bina inşa edemem."

"BİRAZCIK İNSANLIĞI, BİRAZCIK ADAMLIĞI OLAN VİCDANLI KONUŞUR. İSTESEM 3 SENE DAHA STADI YAPMAZ, TRANSFERDE ONU BUNU GETİRİRDİM"

"Vodafone Arena'nın durumu ortada. Bakalım, G.saray 'ın stat inşaatı 4 yıl sürdü ki etrafı bomboş olan, kimsenin müdahale etmediği bir yer orası. Bizim işçilerimizin konteynerlerini koyacağımız bir yer dahi yoktu. Sıkıntılı bir yerde çalışıyoruz. Konya, Bursa statları devlet desteklediği halde kaç senedir bitmiyor. Peki siz böyle bir finansal durumu olan kulüpte bir kere duydunuz mu alacağını alamayan oldu diye? Stat için 2 tane seçenek var. Bir tanesi biz bunu Ağustos sonunda çatı hariç bitirme imkanına sahibiz. Açıkçası parada çok fazla zorlanıyoruz. Hızlı bitirmek hızlı para akışı demek. diğer yandan da transferler var. Hepsi bir arada gitmek mecburiyetinde . Taraftarın beklentisi o istikametinde . Herkes 'Stat yetişmez' diye konuşuyor kimse 'Ben ne yardım yapabilirim' demiyor. Konuşanların 1 kuruş yardımı yok, sadece çeneleri var. Birazcık insanlığı, birazcık adamlığı olan vicdanlı konuşur. İstesem 3 yıl daha stadı yapmaz, transferde onu bunu getirirdim."

"RONALDINHO HABER YOLLUYOR AMA KAPIDAN BİLE GİREMEZ"

"Transferde kulüpler var, aracılar var, menajerler var. Bu vatandaşlar bilgileri bir yerlerle paylaşıyor. Ama Beşiktaş'ın da kimseyle görüşmeden transfer yapması mümkün mü? Ronaldinho'nun kardeşi buraya sürekli gelmek istiyordu biz de davet ettik. Sonra buraya gelince menajeri basına haber verdi, taraftar beklentiye girdi. Bu gercekleşen hoş değil. Ronaldinho şimdi 50 kez haber yolluyor gelmek için. Beşiktaş'ın kapısından geçemez artık!"

" FENERBAHÇE SPOR , DIEGO İÇİN ÇOK FAZLA PARA VERDİ"

" FENERBAHÇE -F.Bahçe , Diego'ya bizden 7 milyon Euro çok verdi. Kulüpler bu hale bunlardan binaen geldi. Benim elimde FENERBAHÇE -F.Bahçe 'den çok verecek kaynak yok. İmza atarken para vermiyorsunuz. Oyuncuya başka kulüp 3 milyon Euro veriyor siz 3. beş milyon öneriyorsunuz, o anda para vermiyorsunuz ki. Yalnızca imza atılıyor. Ama akabinde ödeyemediğiniz için dosyalar birikiyor. FENERBAHÇE -F.Bahçe bu parayı vermiş, FENERBAHÇE -F.Bahçe onun hesabını kendi genel kurulunda versin. FENERBAHÇE -F.Bahçe Diego'ya çok fazla para verdi, FENERBAHÇE -F.Bahçe 'nin borçları yok mu? Var."

"QUARESMA İÇİN KİRALANAN OTOBÜSÜN PARASINI BİLE BİZ ÖDEDİK"

"Demba Ba 1 günde gelir mi? Gelir. Nasıl gelir? 2 misli para verirsen gelir. Misal Quaresma. Eski yönetim Quaresma'ya 1 lira dahi ödemedi, biz ödedik. Quaresma İstanbul'a geldiğinde otobüs kiralanmış, otobüsün 14 bin TL parası ödenmemiş. O yüzden haciz geldi, ben ve arkadaşlarım ödedi."

"POPÜLER TRANSFER YAPMAYACAĞIZ"

"En basit iştir popüler transfer yapmak. Ama kim ödeyecek parasını? Bizden kimse bunu yapmamızı beklemesin."

"FERNANDES'E ÖZELLİKLE BİZDEN BU SENE ALDIĞI PARAYI HELAL ETMİYORUM"

"Fernandes'e özellikle bizden bu yıl aldığı parayı helal etmiyorum."

" FENERBAHÇE SPOR VE Galatasaray 'I GEÇECEĞİZ"

"Son 4 yılda şampiyon olmadık. FENERBAHÇE -F.Bahçe 'nin stadı var mı? Var. G.saray 'ın var mı? Var. FENERBAHÇE -F.Bahçe ve G.saray 400-450 milyon bütçeyle oynuyor, biz 140 milyon bütçeyle oynuyoruz. Gerisinde kalmış mıyız? Kalmışız. Biz stadı bitirmeye çalışarak, sponsorluk anlaşmaları yaparak rakiplerimizle aramızdaki 3 misli olan farkı seneye yüzde 20'ye indirmeye çalışacağız. 2 yıl akabinde da geçeriz."

"4 TRANSFER YAPACAĞIZ"

"4 transfer yapacağız. Rakiplerimiz çok fazla transfer yapmakda , bunları planlamadı diye, ben planımı yaptım. Bizim kadromuz önceki sezon biraz da tekrardan yapılanmadan binaen şişikti. 30-31 oyuncu vardı, hepsini oynatamadık. Çok çok oyuncu almayacağız maksimum 4 veya beş oyuncu alırız"

"TRABZONSPOR BAŞKANI OLCAN İÇİN ARADI"

"Olcan ile alakalı haberler hakikat dışı. Trabzonspor Başkanı, bizim 2. Başkanımızı arayıp 'Biz oyuncu ile yollarımızı ayırmayı düşünmüyoruz' diye belirtti . Bizim için o iş o anda bitti."

"BEŞİKTAŞ CANER'E ARAÇ OLMAZ"

"Caner, kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş vasıta olmaz, amaç olur. Kulübüyle pazarlık etmesi için Beşiktaş'ı kimseye vasıta olarak kullandırtmam. Caner kulübüyle anlaşamazsa, 'Beşiktaş'ta oynamak arzu ediyorum ' derse o vakit kontrat konuşabilirim. Yoksa biz öyle bir topa girmeyiz."

"GÖKHAN GİDERSE ÖLMEM"

"Gökhan Töre'ye o olayda çok fazla sinirlenirdim tabii ki... O konunun Beşiktaş açısından tutulacak tarafı yok. Beşiktaş ona evini, sahasını açtı. Gökhan kariyerinin ilk golünü attı. Bir sürü yere gitti, oynayamadı; Beşiktaş'ta oynadı. Ben Rubin Kazan ile konuşacağım fakat ilk adımı Gökhan atmalı ve bize de şu kadar nakite oynarım demeli. Biz Gökhan'ın bonservisini alabilirdik fakat henüz almadık. Zira Gökhan ile anlaşmadık. Gökhan kalsın isterim, fakat giderse de ölmem. Beşiktaş'taki huzuru da başka yerde bulamaz. Çok önemsediğim bir durum değil açıkçası"

"GECE YAŞANTISI KONUSUNDA SERT OLACAĞIZ"

"Beşiktaş'ın marka değerini kimse düşüremez. Ben sahada oynuyorum gece istediğimi yapıyorum diyemez. Onlar bizim kulübümüzü temsil ediyor. Artık bu konularda daha sert olacağız. Bu tarzdaki oyuncularla da ayrılıyoruz. Fernandes en başta. o kendisi gezmek bir yana milleti de örgütleyip geziyordu."

F.BAHÇE SEYİRCİLİ OYNASIN ÇAĞRISIYLA İLGİLİ...

"Benim diğer kulüp başkanları ile olay yaratmamam dünyanın en basit işi. Ama bu vatandaşı sevinçli etmiyor, sahadan uzaklaştırıyor. 4 maç vardı, 12 puan vardı. FENERBAHÇE -F.Bahçe bütün sezon 4- beş kez yenilmiş, son 4 maçı da kaybedecek; olur mu bu? Samimi olalım. Biz aynı durumda olsak, şampiyonluğa gitsek, bu maçı taraftarımızla yaşamak isterdim. Buna da başka bir camianın olumlu yaklaşması müthiş olurdu. Sporun içinde kavgadan beslenen tipler var, bunlar her camiada var. Bunu düzeltmemiz gerek "

"ALMEIDA KALMAK İSTİYOR, DÜŞÜNECEĞİZ"

"Santrafora transfer planlıyoruz. Almeida esasında iyi bir çocuk. Beşiktaş'a gelirken menajerleri ona 'Sen 6-8 ay top oyna akabinde biz seni başka yere götüreceğiz' demiş. Yani oyuncu Beşiktaş'a amaç değil vasıta için gelmiş. Ben de 'kulüp bul git' dedim. O da kulüp bulamadı ve kaldı. Zira Beşiktaş'tan aldığı paraları Avrupa'da kimseden alamaz. Geçen yıl eşinden ayrıldı, peşinden bir birliktelik hayatını devam etirmeye start verdi ve performansı arttı. Şehri sevmeye start verdi . Ben de ona kendisiyle kontrat yapabileceğimizi söyledim. Ama kontrat için istekli olması gerekmekde olduğunu söyledim. Ama o Dünya Kupası finallerine gideceğini belirtti . Ben de ona hodri meydan dedim. Şu anda Beşiktaş ile kontrat yapmak istiyor. Konuyu Biliç ve Özen ile konuşacağız. Başka isimler de var."

"BİLİÇ DÜNYA ÇAPINDA BİR HOCA OLACAK"

"Biliç ikinci yarı müthiş bir performans sergiledi. Biliç dünya çapında bir hoca olacak ve gelecek sezonki performansı çok fazla daha iyi olacak."

İLHAN MANSIZ'IN TEKNİK HEYETE GİRECEĞİ İDDİALARI...

"Teknik heyetin patronu Slaven Biliç. Ben günümüze kadar Lider Özen'e şu elemanı getir değiştir demedim. O da bunu demez. Ama gördüğümüz bazı şeyler olabilir. İlhan Mansız veya başka birinin kulübede olmasının çok fazla fayda getireceğini düşünüyorum. Zira hem köprü olacak hem de komünikasyonu sağlayacak. İlhan çok fazla düzgün bir çocuktur, çok fazla karakterlidir, çok fazla da severim. Ama bu konuyu Biliç ile hiç konuşmadım."

"KERİM FREI'I KAZANMALIYIZ"

"Kerim Frei pırıl pırıl bir çocuk. Beşiktaş onu kazanmalı."

"ÇARŞI ÜRÜNLERİYLE İLGİLİ HABERLER KÜLLİYEN YALAN"

"Çarşı ürünlerinin Kartal Yuvası'nda satılmayacağı haberleri külliyen yalan. Amaç taraftarla kulübü veya hükümetle Beşiktaş'ı karşı karşıya bırakmak"

"STADIN KAPANMASINA NEDEN OLANI ÖMÜR BOYU STADA SOKMAYACAĞIM"

"Ben Beşiktaş'ın stadını kapattırmayacağım. Yeni statta içtikleri sigarayı dahi görüntüleyebilirim. Yeni statta küfür edeni, stadın kapanmasına sebep olanı ben ömür boyu stada sokmayacağım. Devlet talep eder müeyyide versin talep eder vermesin."

cnntürk

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çarşı ürünleri haberleri külliyen yalan"
"Çarşı ürünlerinin Kartal Yuvası'nda satılmayacağı haberleri külliyen ...
Karşı'dan Sonra Bir Muhalif Gazete Daha Kapanıyor!
xzc
Şampiyonlar Ligi'nin en iyi 18 kişilik kadrosu seçildi
UEFA, Şampiyonlar Ligi'nin en iyi 18 kişilik kadrosunu seçti. Listede ...
 
U19 Elit Tur: Türkiye: 4 - İzlanda: 3
19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, İrlanda Cumhuriyeti'nin ev sahipliğinde ...
Serie A'nın gol kralı Immobile Dortmund'da
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund, ...
Juventus ve Real Madrid efsaneleri karşılaştı
İtalya'nın ve İspanya'nın iki büyük takımı Juventus ile Real Madrid'in ...
 
Lampard, Chelsea'deki kariyerini noktaladı
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Frank Lampard, ...
Galatasaray'da Muslera'nın sözleşmesi uzatıldı
Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera ile yapılan sözleşme uzatma görüşmelerinde ...
"Hocamız kenarda kendinden geçiyor,bu beni çok motive ediyor!"
Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Veli Kavlak,BJK TV'de çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Avrupa Ligi
twitter
IŞİD
Bütçe
Mehmet Şimşek
Elif Erbakan
Manchester City
Sınav
anayasa mahkemesi