E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Sneijder Brezilya Biletini Kaptı! Galatasaray'da son dakika gelişmeleri! 

Sneijder'in müthiş performansı.. Mancini'nin yüzü gülüyor.Mario Balotelli'de kritik 3 gün...Galatasaray'da hedef Antonio Valencia..Ufuk Ceylan idmanda yoktu...Galatasaray'da son dakika gelişmeleri..

13.05.2014 - 11:02
Sneijder Brezilya Biletini Kaptı! Galatasaray da son dakika gelişmeleri!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, takımını sırtlamaya devam ederken, buna en çok sevinen kuşkusuz teknik direktör Roberto Mancini. Kariyerindeki en golcü sezonlarından bir tanesini yaşayan Hollandalı yıldız, attığı gollerle takımına önemli maçlar kazandırırken, gelecek sezon için koltuğu sallantıda olan İtalyan teknik adama da rahat nefes aldırıyor. Ziraat Türkiye Kupası finalinde attığı tek golle takımına kupayı kazandıran Sneijder, Galatasaray'ın olmazsa olmaz hedefi kupa şampiyonluğunu getiren isim oldu. Koltuğu sallanan Mancini için belirlenen 'kupa şampiyonluğu' ve 'lig ikinciliği' hedefinin ilkini de yıldız futbolcusu sayesinde ulaşan tecrübeli teknik adam, ikinci hedef için de Hollandalı yıldızın gollerine duacıydı. Sneijder, son Trabzonspor karşısında da gol perdesini açan ve kapatan isim oldu.

Galatasaray'a geldiği ilk zamanlarda eleştirilen, Fatih Terim döneminde yokları oynarken, Mancini'nin göreve gelmesiyle adeta küllerinden doğan Sneijder, son haftalarda sergilediği performansla deyim yerindeyse 'Mancini'yi kurtaran isim' oldu. Takımın başında kalıp kalmayacağı sezon sonunda yönetimle yapılacak görüşmede belli olacak tecrübeli çalıştırıcı, kupa şampiyonluğundan sonra lig ikinciliğini de elde edip Başkan Ünal Aysal'ın karşısına eli güçlü çıkmayı planlıyor.

Lucescu ayrılık sinyal verdi
Teknik direktör Roberto Mancini'nin yerine G.Saray'a geleceği iddia edilen Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Ukrayna'da düzenlediği basın toplantısında ayrılık sinyali verdi. Takımıyla 1 yıl daha kontratı olduğunun altını çizen Rumen çalıştırıcı, yine de kalıp kalmama kararını Ukrayna'daki politik krizin belirleyeceğini söyledi.

Futbolcuların neşesi yerinde...
İkincilik koltuğunu kaptırmayan G.Saray, Erciyes maçı hazırlıklarına ara vermeden başlarken, idmanda futbolcuların neşesi görülmeye değerdi.

Hollanda Basını Brezilya biletini kaptığını yazdı!
Galatasaray'da Sneijder'in yükselen performansı ülkesi Hollanda'da da geniş yankı uyandırdı. Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal tarafından 2014 Dünya Kupası kadrosuna alınıp alınmayacağı henüz netleşmeyen Sneijder için Hollanda basını Galatasaray'da gösterdiği performansla Brezilya biletini kaptığını yazdı. Hollanda basınında Sneijder'in Trabzonspor maçındaki performansı 'Galatasaray'ın kahramanı bir kez daha O' manşetleriyle övgü alırken, yıldız futbolcunun milli takımda yer bulabilmek için çok çalıştığı ve bu sayede Galatasaray'a büyük katkılar yaptığı vurgulandı.

Amrabat Malaga'da mutlu
G.Saray'ın İspanya'nın Malaga takımına kiraladığı Amrabat, 'G.Saray beni geri isterse mutluluk duyarım. Malaga'da kiralık oynamam sorun olmaz' dedi. Malaga ile çıktığı 14 maçta 2 gol atıp, 5 asist yapan Faslı futbolcu, 'Bir kaç İspanyol kulübün beni takip ettiğini biliyorum. Tabi ki nerede oynayacağıma G.Saray karar verir. Eğer beni geri isterse dönmekten mutluluk duyarım. Eğer Malaga'ya kiralayacaklarsa bu da sorun olmaz. Malaga'da mutluyum. Her hafta oynuyorum' diye konuştu.

Ufuk Ceylan idmanda yoktu
Trabzonspor maçı öncesinde ısınırken sakatlık geçiren ve karşılaşma kadrosundan çıkartılan yedek kaleci Ufuk Ceylan dünkü idmanda yer almadı. Belinde paravertebral kaslarda spazm oluşan Ufuk, tedbir amaçlı dinlendirildi.

Mancini ile Totti tenis oynadı
G.Saray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Roma'da süren tenis turnuvasında, Roma takımı kaptanı Francesco Totti ile mini sahada gösteri maçı yaptı. İtalyan teknik adam, futbolculuğu döneminde formasını giydiği Lazio takımının 1974 yılında kazandığı ilk lig şampiyonluğunun (scudetto) 40. yıl dönümü olması sebebiyle dün akşam Roma Olimpiyat Stadı'ndaki etkinliğine katıldı. Mancini, başkent Roma'da önceki gün başlayan Uluslararası BNL İtalya Tenis Turnuvası kapsamındaki bir etkinlikte Totti ile tenis oynadı. Mancini ile Totti'nin gösteri maçı büyük ilgi gördü. İkilinin organizasyon alanından çıkışı ise izdihama yol açtı.

Galatasaray'da hedef Antonio Valencia
Ligde Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma vizesi verecek ikincilik hedefine bir adım daha yaklaşan G.Saray, dış transfer için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılıların dış transferde bir numaralı hedefinin Manchester United'ın Ekvatorlu yıldızı Antonio Valencia olduğu öne sürüldü. Manchester United ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Valencia'nın Başkan Ünal Aysal'ın yeni çileği olduğu, sarı-kırmızılıların bonservis pazarlığına başlayacağı kaydedildi. 28 yaşındaki orta sahanın bonservis bedelinin 5 milyon Euro olduğu bildirilirken, G.Saray'ın biraz pazarlıkla rakamı indirme düşüncesinde olduğu ifade edildi. Bu sezon ligde hayal kırıklığı yaşayan M.United'da istediği düzeyde forma şansı bulamayan Ekvadorlu oyuncunun kulüpten ayrılmayı kafasına koyduğu birkaç kez İngiliz basınına yansımıştı. G.Saray, Valencia için önümüzdeki günlerde resmi temaslarda bulunacak. 5 sezondur M.United forması giyen Valencia, bu sezon 20'si ilk 11'de olmak üzere 29 maça çıktı.

Mario Balotelli'de kritik 3 gün
Drogba'nın yerini yeni bir yıldız ile doldurmak isteyen G.Saray, Mario Balotelli'nin menajerine 3 gün içinde transferde mesafe almak istediklerini söyledi. Balotelli ise Dünya Kupası'ndan önce transfer konuşmak istemiyor. G.Saray'ın Fransız forvet Gomis ile adı geçerken, Belçika basını ise Brugge'den Lestienne ile ilgilendiğini yazdı.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Caner Erkin Yüzde Yüz Kalacak!
Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel takım arkadaşı Caner'in ...
Emre Belözoğlu'dan Taraftarlara Şok Sözler!
Fener'in şampiyonluk gecesinde olan olaydan sonra Fenerbahçeli Emre'den ...
Maç Sonrası Parti Güney Amerika'yı Karıştırdı!
Kaldıkları otelde partisi düzenleyen Defensor Sportingli futbolcular, ...
 
Caner Erkin'den Ayrılık İddialarına Ne Cevap Verdi?
Fenerbahçe'nin başarılı sol beki Caner Erkin, sarı-lacivertli takımda ...
Burak Yılmaz'a taraftardan sözlü taciz!
Trabzonsporlu taraftar Burak Yılmaz’a, ”Sen adam mısın’ şeklinde sataşınca ...
Şansal Büyüka Canlı Yayında Fenalaştı!
Şansal Büyüka, Lig Tv'de dün gece canlı yayınlanan Maraton programını ...
 
ŞOK SÖZLER! Aziz Yıldırım Taraftarlara 'Paralı Köpekler' Dedi!
Dün akşam Şükrü Saracoğlu Stadında Fenerbahçelilerin şampiyonluk kutlamaları ...
Cimbom'a Şok: Drogba, Galatasaray'a veda etti!
Galatasaray'ın fildişili golcüsü Didier Drogba, sarı-kırmızılı taraftara veda etti.
İspanya La Liga 37. hafta maçları tamamlandı!
La Liga 37. hafta maçlarında şampiyonluk potasında yer alan Atletico Madrid, ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Güney Kore
TCMB
ihracat
haşim kılıç
İlker İnanoğlu
Devlet Bahçeli
Okan Buruk
o hayat benim
Joe Hart