E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Canan Sezgin

ELBET BİR GÜN TUTULACAĞIZ!
1 Ekim 2024 Salı

 

2 Ekim gümbür gümbür geliyor! Güneş tutulması bu defa destekleyici ve dönüştürücü etkilerle hayatlarımıza dokunacak. İlişkiler, adaletle ilgili durumlar ve dengemizin bozulduğu durumlar değişiyor sonunda..

Gerçeklerin ortaya çıkacağı, üstümüzdeki ağır yüklerden kurtulacağımız bir döneme giriyoruz ki yemede yanında yat. Geçmişten gelenlere ders vermek de elinizde, umursamamak da. Yeni gelenlerle mutlu olmak da elinizde, yanınızdan geçip gitmelerini sağlamak da. Tercihlerimiz hep önemliydi amma velakin tutulma bizi gitmemiz gereken yöne doğru sürükleyecek adeta.

İçiniz rahat olsun öncelikle herkes ektiğini biçecek, bedellerini ödeyecek yaptıklarının. En çok istediğiniz konuya odaklanın, aşk, sağlık, kariyer neyse hayaliniz. Dua edin, meditasyon yapın, imgeleme yapın. Enerjinizi tamamen pozitif alanda tutup inancınızı kaybetmeden yeni adımlarla ilerleyin. Mücadelenizin sonuna geldiniz. Negatif insanlar ve olaylardan uzak durun. Söylediklerinize dikkat edin.

En çok koç, yengeç, terazi ve oğlak burçları etki alırken boğa, aslan, akrep ve kovalar olumlu açılar alacakları için değişimlere adapte olabilecekler. İkizler, başak, yay ve balık burçları hayatlarının dönüm noktasında. Geride durmayıp hayatın içinde yer almaları gerekiyor. Geçmişi sadece ders almak için kullanın, yanınızda taşımayın.

Doğru insanı bulup evlenebilir, yanlış insanla olduğunuzu fark edip ayrılabilirsiniz. Aslında tutulma bu konularda kolaylıkla hareket edebilmemizi sağlayacak. Motivasyonunuz yüksek olsun. İç sesinizi dinleyin. Dileğinizi dileyin, elinizden geleni yapın ve bekleyin..

Tutulma Mesajı:

“Geçmişten uzaklaş, kendini affet ve yola devam et!”

Durmadığın sürece ne kadar yavaş gittiğinin bir önemi yok.

Merak etme;

Tam olman gereken yerdesin..

Yükselen burcunuza göre okuyabilirsiniz.

KOÇ: 

Sevgili koçlar, bu ay ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar konuları gündeminizde olacak. 2 ekim terazi burcunda olacak olan güneş tutulması ile birlikte aile, partner ilişkileri konusunda hayatınızda önemli değişimler olacak. 9 ekimde başlayacak olan Jüpiter Retro’su 4 şubata kadar devam edecek. Yakın çevrenizle iletişiminiz konusunda gözden geçirmeniz gerekenlere odaklanın. Güneş tutulması karşıt aksınızda olduğundan aşk, evlilik gibi konularda sizi dahi şaşırtacak değişimlere hazır olun.

BOĞA:

Sevgili boğalar, bu ay sağlık, evcil hayvanlarınız ve meslek konularına odaklanacaksınız. 2 ekim terazi burcunda olacak olan güneş tutulması ile birlikte mesleki konularda bir yol ayrımına gelebilirsiniz. İş değiştirmek istiyorsanız veya farklı bir birime geçiş yapmak istiyorsanız bu tutulmayı değerlendirebilirsiniz. 9 ekimde başlayacak olan Jüpiter Retro’su 4 şubata kadar devam edecek. Finansal konularda riske girmeyin. İşinizle ilgili hayal ettikleriniz gerçek olacak.

İKİZLER:

Sevgili ikizler burçları, bu ay aşk, sanat, eğlence ve çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde. 2 ekim terazi burcunda olacak olan güneş tutulması ile birlikte aşık olabilir, sanatsal anlamda zirveye doğru önemli adımlar atabilirsiniz. Veya partnerinizle yaşadığınız aşkı tazeleyebilirsiniz. İyi değerlendirin. 9 ekimde başlayacak olan Jüpiter Retro’su 4 şubata kadar devam edecek. Retro bitişine kadar dış görünüşünüzde değişiklik yapmamaya dikkat edin. Kendinizi ruhsal uyanışa hazırlayın. 

YENGEÇ:

Sevgili yengeçler, bu ay aile ve gayrimenkul konularına odaklanacaksınız. 2 ekim terazi burcunda olacak olan güneş tutulması ile birlikte taşınabilir, evinizde tadilat yaptırabilir veya gayrimenkul satın alabilirsiniz. Arsa, ev gibi mülkleriniz varsa satışını yapmak için uygun bir dönem olacak. 9 ekimde başlayacak olan Jüpiter Retro’su 4 şubata kadar devam edecek. Bu dönemde gizli düşmanlarınıza dikkat edin. Travmalarınızı şifalandırmak için negatif duygu ve insanlardan arınmak için muhteşem bir zaman dilimi. Dua, meditasyon, spor, sağlıklı beslenme gibi konular gündeminizde olacak. 

ASLAN:

Sevgili aslanlar, bu ay iletişim, yakın çevreniz ve seyahat konuları gündeminizde. 2 ekim terazi burcunda olacak olan güneş tutulması ile birlikte hafta sonu kısa bir kaçamak yapabilir ve iletişim kurduğunuz insanlarla samimiyetinizi gözden geçirebilirsiniz. Sosyal medyayla ilgili bir iş yapıyorsanız harekete geçmek için beklediğiniz zaman geldi. 9 ekimde başlayacak olan Jüpiter Retro’su 4 şubata kadar devam edecek. O tarihe kadar çevrenizdeki insanlarla ilgili rahatsız olduğunuz durumlar varsa hayatınızdan çıkarabilirsiniz. 

BAŞAK:

Sevgili başaklar, bu ay finansal konular odak noktanız olacak. 2 ekim terazi burcunda olacak olan güneş tutulması ile birlikte maddi anlamda önümüzdeki aylarda önemli değişiklikler yaşayacaksınız. 9 ekimde başlayacak olan Jüpiter Retro’su 4 şubata kadar devam edecek. Bu dönemi kariyerinizle ilgili değişimlere hazırlık süreci olarak düşünün. Eksiklerinizi tamamlayın. Finansal anlamda bu yılın sonundan itibaren şanslı olacaksınız. İstediğiniz statüye kavuşmak için biraz daha mücadele gerekiyor.

TERAZİ:

Sevgili teraziler, bu ay  kişilik, karakter, dış görünüş gibi konular odak noktanız olacak. 2 ekim günü burcunuzda olacak olan güneş tutulması ile birlikte tamam mı devam mı diyeceğiniz konular gündeme gelecek. Kendiniz ve ilişkileriniz arasında kalıp seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bir yıl boyunca yaşayacaklarınızı belirleyecek süreç başlıyor. Tercihlerinizi yaparken duygu ve mantık arasındaki dengeyi kurun. 9 ekimde başlayacak olan Jüpiter Retro’su 4 şubata kadar devam edecek. Yurt dışı işleriniz, eğitimle ilgili konularda aksaklıklar olursa geçici olduğunu unutmayın. 

AKREP:

Sevgili akrepler, bu ay bilinçaltı, gizli olaylar gündeminizde. 2 ekim terazi burcunda olacak olan güneş tutulması ile birlikte gizli kadın düşmanlarınız ortaya çıkabilir dikkatli olun. 9 ekimde başlayacak olan Jüpiter Retro’su 4 şubata kadar devam edecek. Miras, nafaka, burs, vergi, ödemeler, ortak para kaynakları konularında pürüzler çıkarsa kısa süreli olacaktır. Beklediğiniz miras varsa 2025 şubat ayından itibaren hakkınızı alma konusunda şanslı olacaksınız. Yavaş adımlarla ilerleyin.

YAY:

Sevgili yaylar, bu ay sosyal çevreniz hareketli olacak. 2 ekim terazi burcunda olacak olan güneş tutulması ile birlikte etrafınızdaki insan sayısı çoğalırken, kaliteli zaman geçireceğiniz kişiler ağırlıklı olacak. 9 ekimde başlayacak olan Jüpiter Retro’su 4 şubata kadar devam edecek. İlişkileriniz konusunda problemleri büyütmeyin ve çözüm odaklı olun. Öz eleştiri yapın. Güneş tutulması çevrenizde önemli değişikliklere sebep olurken yeni insanların size maddi manevi faydası olacak.

OĞLAK:

Sevgili oğlaklar, bu ay otorite figürleri ve kariyerle ilgili konular gündeminizde. 2 ekim terazi burcunda olacak olan güneş tutulması ile birlikte mesleğinizde yükseleceğiniz, statü değişimi yaşayacağınız zaman dilimine giriş yaptınız. Önümüzdeki ayları iyi değerlendirin. 9 ekimde başlayacak olan Jüpiter Retro’su 4 şubata kadar devam edecek. Sağlık konusunda ihmal ettiğiniz konularda gerekli adımları atmalısınız.  Hayatınız farklı bir yere evriliyor. Direnmeyip akışa bırakırsanız kazanırsınız.

KOVA:

Sevgili kovalar, bu ay yurt dışı işleri, eğitim konuları gündeminizde olacak. 2 ekim terazi burcunda olacak olan güneş tutulması ile birlikte yurt dışı işleriniz hızlanıyor. Eğitim vermek veya almak istiyorsanız en doğru zamandasınız. 9 ekimde başlayacak olan Jüpiter Retro’su 4 şubata kadar devam edecek. Aşk açısından negatif enerjinizi karşı tarafa yansıtmamanız gereken, sorun odaklı olmamanız gereken bir dönemdesiniz. Uzak yerlere seyahat etmek için uygun bir dönem olacak.

BALIK:

Sevgili balıklar, bu ay miras, vergi, borç alacak, ortak para kaynakları gibi konular odak noktanız olacak. 2 ekim terazi burcunda olacak olan güneş tutulması ile birlikte ortak para kaynakları yönetiminde başarılı olacaksınız. 9 ekimde başlayacak olan Jüpiter Retro’su 4 şubata kadar devam edecek. Ailevi konularda sakin, anlayışlı, adaletli davranın. Alma verme dengesini sağlayın. Rüyalarınızı not alın, işaretleri takip edin.

E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
Bu yazı 75 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
borsa istanbul
Güney Kore
Ak Parti
1. Lig
big ben
voleybol
haşim kılıç
ygs soru ve cevapları
bodrum