E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Beşiktaş Galatasaray Maçı 

Büyük maç günü ne zaman hangi tarihte nerede oynanacak gibi tüm soruların cevabı haberimizde yer almaktadır. Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadelesi haftalar öncesinden tartışma yaratmaya başladı.

16.12.2014 - 10:34
Beşiktaş Galatasaray Maçı

Büyük maç günü ne zaman, hangi tarihte, nerede oynanacak gibi tüm soruların cevabı haberimizde yer almaktadır. Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadelesi haftalar öncesinden tartışma yaratmaya başladı. 

Orman'dan G.Saray'a: Allah'ın da hesabı var
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, derbi maçın stadı konusunda G.Saray'a tepki gösterdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile yapacakları derbi maçın stadı konusunda, sarı kırmızılı cepheden gelen son açıklamayla ilgili, "Bir hesaplar yapılıyor da Allah'ın da bir hesabı var" dedi.

Hilton Bosphorus İstanbulda düzenlenen bir ödül töreninden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan başkan Orman, Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst'ün Konya'da oynamak istemediklerine yönelik açıklamasının anımsatılması üzerine, sarı kırmızılı yöneticinin açıklamalarına üzüldüğünü belirtti.

Beşiktaş Başkanı Orman, "İkinci başkanım Ahmet Nur Çebi açıklama yapmış. Bence yerine oturmuş bir açıklama. Önceki açıklamaları görünce açıkçası hoşuma gitmişti. Sporda dostuz, böyle mesajların olması hoş bir şeydi, sonradan Ali Dürüst'ün bir açıklaması oldu, onu dinledim, üzüldüm. Konu maçın Konya'da oynanıp oynanmaması değil, hesaplar yapılıyor. Bunu camia üyeleri, Galatasaray taraftarları için söylemiyorum ama yöneticiler açısından için söyleyebilirim. Yakışmadı. Bir hesaplar yapılıyor da Allah'ın da bir hesabı var" ifadesini kullandı.

"LİVERPOOL ZOR OLDU AMA FARK ETMEZ"

UEFA Avrupa Ligi'nde İngiltere'nin Liverpool takımıyla eşleşmelerini de değerlendiren Orman, zor bir kura çektiklerini ifade etti.

Son 32 takımın yer aldığı 2. tur maçlarına daha çok süre olduğunu, bir iki transfer düşündüklerini anlatan Orman, şunları söyledi:

"Bizim koyduğumuz vizyonu zaten ilk günden beri açıklıyorum: Beşiktaş Avrupa'da bir kupa kaldırmak istiyor, kaldırması lazım, buna layık bir kulüp. İlk 32 içinde Liverpool'un çıkması biraz zor oldu ama fark etmez, önümüze bakacağız, oynayacağız, daha çok süre var, devre arası var, hazırlık kampı var, inşallah yapmak istediğimiz bir iki transferimiz var. Bakacağız."

Şampiyonlar Ligi'nden gelen bir takımla eşleşmelerinin şans mı şanssızlık mı olduğunu maçları oynadıklarında göreceklerini kaydeden Orman, "O gün itibarıyla takımın durumu, sakatlıkların durumu, karşı takımın durumu ne olacak? Belli değil. Biraz önümüzdeki süreci görelim, şans mı şanssızlık mı o zaman görürüz" dedi.

Eşleşmenin ardından 8-0'lık yenilgi anımsatılarak yapılan, "İntikam ve rövanş zamanı" değerlendirmelerinin takım üzerinde bir baskıya neden olup olmayacağı sorularına ise siyah beyazlı kulübün başkanı, "Yaklaşık iki aylık süre var. Daha çok erken bunları konuşmak açısından. Beşiktaş tabii ki kazanmak ve tur atlamak için oynayacaktır. Böyle sonuçlarla Beşiktaş'ın bir daha muhatap olmayacağını tahmin ediyorum" cevabını verdi.

Beşiktaş Başkanı Orman, "İkinci başkanım Ahmet Nur Çebi açıklama yapmış. Bence yerine oturmuş bir açıklama. Önceki açıklamaları görünce açıkçası hoşuma gitmişti. Sporda dostuz, böyle mesajların olması hoş bir şeydi, sonradan Ali Dürüst'ün bir açıklaması oldu, onu dinledim, üzüldüm. Konu maçın Konya'da oynanıp oynanmaması değil, hesaplar yapılıyor. Bunu camia üyeleri, Galatasaray taraftarları için söylemiyorum ama yöneticiler açısından için söyleyebilirim. Yakışmadı. Bir hesaplar yapılıyor da Allah'ın da bir hesabı var" diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde İngiltere'nin Liverpool takımıyla eşleşmelerini de değerlendiren Orman, zor bir kura çektiklerini ifade etti.

SÜPER LİG'DEKİ ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray ile yaptıkları yarışla ilgili bir soru üzerine de Orman, şunları kaydetti:

"Artık lig ısınmaya başladı. Önümüzde 3 maç sonra, bir maç eksikle devreyi bitireceğiz. Rakiplerimiz kazanıyor. Biz de kazanıyoruz. Rekabet kızışmaya başlayacak. Hayırlısı olsun, hedefimiz belli. İki rakibimize bakacak olursak en olumsuzluklarla yaşayan biziz. Statta oynamayla alakalı sıkıntılar yaşıyoruz. Hamdolsun iyi yönettiğimizi, futbolcularımızın inanılmaz mücadele ettiğini düşünüyorum. Şu anda da Avrupa'da da iki rakibimize göre tek biz temsil ediyoruz. İnşallah iyi olacak."

Maç:Beşiktaş-Galatasaray    
Hafta:Spor Toto Süper Lig 16. Hafta    
Gün:04.01.2015
Saat:19:00   

"ÖNCE RAKİPLER KAZANIYOR SONRA BİZ KAZANIYORUZ"
Ligdeki durumlarını da değerlendiren Başkan Orman, "Hafta sonları gün gün liderlik el değiştiriyor. Lig ısınmaya başladı. Önce rakipler kazanıyor sonra biz kazanıyoruz. Hayırlısı olsun. İki rakibimize bakacak olursak olumsuzluklar yaşayan, sıkıntılar yaşayan biziz. Bu süreci iyi yönettiğimizi düşünüyorum. Futbolcularım inanılmaz bir şekilde mücadele ediyor. Avrupa’da da ülkemizi iki takıma göre temsil eden biziz" şeklinde konuştu.

Derbi İstanbul'da mı oynanacak?
Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin olayları şimdiden başlamış durumda. Beşiktaş yönetiminin maçı Konya'da oynama kararı Galatasaray yönetiminin canını sıkmış ve İstanbul'da oynanması gerektiğini belirtmişlerdi. Cimbom'un Sportif Direktörü Ali Dürüst çarpıcı açıklamalarda bulundu.işte detaylar...

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin olayları şimdiden başlamış durumda. Beşiktaş yönetiminin maçı Konya'da oynama kararı Galatasaray yönetiminin canını sıkmış ve İstanbul'da oynanması gerektiğini belirtmişlerdi. Cimbom'un Sportif Direktörü Ali Dürüst çarpıcı açıklamalarda bulundu.işte detaylar.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray ile yapacaklarını derbi maçını İstanbul’da oynayacaklarını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisinin nerede oynanacağı ile ilgili yaşanan polemiğe son noktayı koydu. Maçı Olimpiyat Stadyumu’nda oynayacaklarını ve yaklaşık 70 bin taraftar toplayacaklarını dile getiren Çebi, "Anadolu Beşiktaş’ı seviyor. Anadolu mütevazıdır. Beşiktaş’ta mütevazı bir takımdır. Anadolu kulüplerinin taraftarı da bizi seviyor ama maalesef kurumları yöneten kişilerin Beşiktaş’a karşı yapıcı bir tutum içerisinde olmadıklarını görüyoruz. Nedenlerini bilmiyorum. Belki de Beşiktaş çok iyi bir yolda, başarılı bir yolda, belki de rekabetinden çekiniliyor ama Beşiktaş her statta oynar. Her statta da Galatasaray’la dişe diş mücadelesini verir. Buranın Konya olması ile Olimpiyat olması arasında tek bir fark vardır, zemin konusunda tedirginliklerimiz var. Eğer olmazsa biz de zeminimizi biraz daha çabuk tedavi etmenin yolunu arayacağız. Hepsi bu" dedi.

Gaziantep’te açılan Kartal Yuvası Mağazası çıkışında Çebi ile fotoğraf çekmek isteyen taraftarlar birbirleriyle yarıştı. Bir taraftarın yanına getirdiği küçük bebeği kucaklayan Çebi, minik taraftarı öperek hatıra fotoğrafı çektirdi

Milliyet

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Furkan Aldemir NBA'deki ilk maçına çıktı!
NBA'de Philadelphia 76ers'a transfer olan milli basketbolcu Furkan Aldemir, ...
Muslera ve Sinan düşman çatlattı
Sinan Bolat'ın menajerinin açıklamaları sonrasında Galatasaray'da baş ...
Aziz Yıldırım'a ilginç uyarı: Samandıra'ya sık gitme!
Tesis ziyaretlerinin takımı olumsuz etkilediğini düşünen yöneticiler, ...
 
Abdurrahim Albayrak: Pandev'in gitmesi çok zor!
Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Goran Pandev ve Yasin ...
Galatasaray, Tolgay'ı almak için harekete geçti!
Devre arasında takımdan bir çok oyuncuyla yollarını ayıracak olan Galatasaray'da ...
Şok gelişme: Caner Erkin hastaneye kaldırıldı!
Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Caner Erkin'in Ortaköy'de bir lokantada ...
 
Karadeniz Fırtınası, Çaykur Rize'yi 3-2 ile geçti!
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 13. hafta kapanış maçında Trabzonspor, ...
Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi
Alman ekibi Borussia Dortmund ile eşleşen Juventus'un kalecisi Buffon: ...
Burak Gürdal: İyi bir kura çektik...
Gürdal, "İyi bir kura çektik diyebilirim. Napoli grup maçlarında iyi sonuçlar ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Güney Kore
hamza hamzaoğlu
MHP
1. Lig
CEV Şampiyonlar Ligi
poyraz karayel
Endonezya
saldırı
serdar ortaç twitter