E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Daum'dan Çarpıcı İlk Yarı Analizi 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, ilk yarıyı değerlendirip hataları söylerken, şampiyonluk yarışı için konuştu...

6.01.2010 - 11:23
Daum dan Çarpıcı İlk Yarı Analizi

Fenerbahçe Televizyonu'nda ''Teknik Analiz'' programına katılan Alman çalıştırıcı, sezonun ilk yarısının genel anlamda takımı adına başarılı geçtiğini ifade etti.

Sezon başında Fenerbahçe ile geç anlaştığını, geldiğinde kadronun hazır olduğunu anlatan Daum, şunları kaydetti:

''Bu şartlar altında iyi bir ilk yarı geçirdik. Sezon başında 8 galibiyetle rekor kırdık. Takım çok iyi çalışarak takım bunu hak etti. Sezonun başladığında bize ilk yarı sonunda ligde 1iderliği, kupada liderliği ve Avrupa'da gruptan lider çıkıp yoluna devam etmeyi teklif etselerdi, biz büyük bir memnuniyetle bunları kabul ederdik. Şu anda bulunduğumuz konum böyle olduğuna göre, çok iyi bir ilk yarı geçirdiğimizi kabul etmeliyiz. Bu konuda emeği geçen herkese, özellikle her zaman her şekilde bize destek veren yönetimimize, her zaman yanımızda olan ve bize büyük destek sağlayan sportif direktörümüz Aykut Kocaman'a teşekkür ediyorum. Biz ekip çalışmasını en iyi şekilde gerçekleştirerek başarılı işler yaptık.''

Başarılı bir ilk yarıya rağmen, daha iyi oynamaları gereken maçlar olduğunu kaydeden Fenerbahçe Teknik Direktörü, ''Ancak bir gerçek var ki hiçbir şeyi tozpembe görmüyoruz. Daha iyi oynamamız gereken maçlar vardı. Örneğin Gaziantepspor ve Kasımpaşa karşılaşmaları gibi. Bu açlarda bazı hatalar yaptık. Daha iyi oynamamız ve kazanmamız gerekiyordu. Ama yanlışlarımızı gördük, gerekli düzenlemeleri yaptık ve yapıyoruz'' diye konuştu.

''CEZASINI ÇOK ACI ÇEKTİK...''

İlk haftalarda elde ettikleri başarılı sonuçların ardından futbolcuların 'Her maçı kazanırız' şeklinde düşünmeye başladığını, bunun cezasını çok acı çektiklerini anlatan Daum, şunları kaydetti:

''Elde ettiğimiz başarıların ardından rahatlık yaşandı. Futbolcularımız 'Her maçı kazanırız'' diye düşünmeye başladı, bunun cezasını çok acı çektik. Ama dersler aldık ve şimdi daha iyi olmak için her şeyi yapıyoruz. Sportif direktörümüz Aykut Kocaman da, ben de futbolcularla yaptığımız toplantılarda bir önceki sezonu örnek gösterdik ve onlara başarısız günlere geri dönmeyi isteyip istemediklerini sorduk. Sonuçta herkes alması gereken dersleri aldı ve toparlandık.''

''TATİLDE LİLLE'NİN BİRKAÇ MAÇINI İZLEDİM''

Devre arası tatilinde, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Lille'nin bazı maçlarını izlediğini bildiren Daum, Fransız ekibin sezona kötü başlayıp iyi bir çıkış yakaladığını kaydetti.

Lille ile yapacakları maçlara çok iyi hazırlanacaklarını belirten Daum, ''Orada da canlı olarak maçlarını izlemek istiyoruz. Bu konuda bizim arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapacaklar ve biz olması gereken en iyi şekilde hazırlanarak Lille takımının karşısına çıkacağız'' şeklinde konuştu.

''KİMSE GETİRİP 3 PUANI HEDİYE ETMEYECEK''

Sezonun ikinci yarısında fikstür olarak önemli bir avantajları olduğunu ifade eden Fenerbahçe Teknik Direktörü, Sivasspor, Manisaspor, Gençlerbirliği ve Ankaragücü ile deplasmanda yapacakları mücadelelerin zorlu geçeceğini göz ardı etmediklerini kaydetti.

İstanbul'daki maçların da kolay olmayacağını belirten Alman çalıştırıcı, ''Rakiplerimiz bizi yenmeyi hedefleyerek karşımıza çıkacak ve kimse bize getirip 3 puan hediye etmeyecek. Hedefimiz her maça konsantre olup maçı kazanmaktır'' diye konuştu.

Bu arada, kadro dışı bırakılan futbolcular Kazım ve Önder'in bu akşam Can Bartu Tesisleri'nde bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde çalıştıkları bildirildi.

YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
(E) Dz.Asb.K. Varol GÖNENLİ 3 Ocak 2010 Pazar 02:49

Bir İzmir'li olarak, belki kaideye itaattan belki de ideolojik düşüncelerime yakın alternatif bir parti henüz bugüne kadar mevcut olmadığından oyumu hep CHP'den yana kullandım. Son seçimlerde Deniz BAYKAL'a mahkum,siyaset üretmeyen,solu birleştiremeyen,malum açılıma köstek olmaya çalışan ve daha da vahimi ergenekonun avukatı olmaya hevesli bir başkanı olan CHP'ye oy vermiş olduğum için inanılmaz pişmanım. CHP herşeyden önce Deniz BAYKAL'dan kurtulmayı becerebilmeli.Aksi halde yerinde sayacaktır.

Yorumu oyla      18      10  
Kızgın-2 2 Ocak 2010 Cumartesi 15:48

edebilecek bir konsept geliştiremeyen ilginç bir muhalefetle karşı karşıyayız. Bundan maada AKP'ye Irak konusunda verdiği destek için sürekli çakmak da kolaycı bir politika.Peki muhalefeti AB-D güçlerinin Irak'ta yarattığı vahşeti kınamaktan,Türkmenler'e yapılan saldırıları telin etmekten alıkoyan nedir? Birkaç cılız demeç harici ne gördük? Bunlar yapılsa mevcut Türk hükümetinin yabancılara karşı eli güçlü olabilirdi.Cidden ülkede bir muhalefet sorunu var.Belki Lula veya Moralesi transfer etmeli

Yorumu oyla      18      10  
Kızgın-1 2 Ocak 2010 Cumartesi 15:42

İdari yapılanma hiç bir işe yaramayacak.Nedenine gelince CHP sol politikalar üretmekten kaçınıyor.CHP AB , NATO ,IMF konusunda veya DTÖ anlaşmaları konusunda AKP veya MHP'den farklı bir söylem geliştiremedi.Özelleştirmeye karşı ne argümanı var?Tekel işçilerine erzak götürmek haricinde veya özelleştirmelerin hesabını soracağız söylemi dışında ne söylüyor?MHP de aynı durumda.Devletleştirme kelimesini ağzına alamayan ,NATO dışı milli savunma konsepti geliştirmekten sözedemeyen ,AB'siz yola devam

Yorumu oyla      18      10  
Cumhuriyet Mitingleri Başlamalı.. İzmir'den.. Acilen.. 2 Ocak 2010 Cumartesi 14:19

Sahi, CEHEPEliler neden Cumhuriyet Mitingleri yapmıyorlar? Yılmaz Özdil izmir'e.. Ruhat Mengi Dikmen'e.. Bekir ile Çölaşan Bakırköy'e.. Ekşi Mesudiye'ye.. Önceden gidip hazırlık yapsınlar!

Yorumu oyla      18      10  
CEHEPEYE NE ZAMAN OY VERİRİM? 2 Ocak 2010 Cumartesi 14:13

CHP İnönücülüğü bıraksın Atatürkçü olsun, oy vereyim!.. Aksi halde ı-ıh!

Yorumu oyla      18      10  
Adil Taraflı 2 Ocak 2010 Cumartesi 14:00

CHPnin futbol takımı tutar gibi AKAPE yanlısı olanların dümen suyuna girmemesi için bu yeniden yapılanma hareketi önemlidir. Halkla olan bağ güçlendirilmeli ve halka gerçekler en yalın şekilde anlatılmalı. AliDibo'lar, DenizFeneri, Gemicikler, Yumurtacıklar, kaldırılmayan dokunulmazlıklar, Kuyumcudükkancıkları, Açılımcıklar, MISIRcıklar, SağlıkSistemi rezaleti, AkbilDümenleri ve diğer AKAPE dolapları halka anlatılmalı ki Aydınlık Bir Yarın bekleyebilelim.

Yorumu oyla      18      10  
ATIF 2 Ocak 2010 Cumartesi 13:47

CHP den bir nane olmaz. Geçen seçimde CHP ye oy veren bir arkadaşım ben bu partinin ne işe yaradığını anlamış değilim diyor, Türkiye için gereksiz bir parti diyor.Kendi siyasi fikrime göre başka parti yok onun için oy verdim bunlara diyor. Ben CHP ye günahımı bile vermem bırakın oy vermeyi.

Yorumu oyla      18      10  
Turgut Bey 2 Ocak 2010 Cumartesi 11:55

Türkün sagi solu belli olmaz,simdi bu parti kendini solcu ilan ediyor mHP de sagci, ama ikisinin oynadigi oyun ayni, onun icin ne sag ne sol ikiside ayni önemli olan pati degil Türk milleti o da bu partilere ugramamis,bunlarinki particilik baska birsey degil.

Yorumu oyla      18      10  
CEHEPEYE NE ZAMAN OY VERİRİM? 2 Ocak 2010 Cumartesi 11:48

CHP Atatürkçü olsun oy veririm! 1.Hondurasçılıktan vazgeçilir 2.Demokrasiye inanılır 3.Silivri avukatlığı bırakılır 4.Açılımlara destek olunur 5.İnönücü değil Atatürkçü olunur 6...ve Ata'nın şu iki sözü sabah-akşam tekrarlanır: 1."Hakimiyet kayıtsız-şartsız milletindir" 2.Siyaset yapacak üniformasını çıkarmalıdır" CHP Atatürkçü olsun oy veririm!

Yorumu oyla      18      10  
CEHEPE BARAJI AŞABİLİR Mİ? 2 Ocak 2010 Cumartesi 10:31

Tek talihsizlikleri; hikmetinden sual olunmaz Cenab-ı Allah, bunları yanlış halkın içinde dünyaya getirmiş! Adına şanına kurban olduğum ALLAH, azabı erken başlatmış ta olabilir. Bir sürü göbeğini kaşıyan bidonlar halinde halk tabakası ve oy isteyen üstün insanlar ve bu halk nasıl bir halksa bidon kafaya rağmen bunlara oy vermiyorrrr.. İnsan hakkat delirir yav! YİNE DE İYİ CAN TAŞIYORLAR. Bende bunlardaki derdin çeyreği olsa çoktannnnn kalpten gitmiştim.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hasan'ı Yediniz Arda'ya Sahip Çıkın
Türkiye'nin Hasan Şaş gibi müthiş bir yeteneğe sahip çıkamadığını belirten ...
Kazım'a Son Dakika Baskını
Fener’de kadro dışı bırakılan “sorunlu” yıldız, İngiltere’ye gitmek için ...
Hakan Şükür: "Sakın Ha Arda"
Galatasaray'ın efsanevi yıldızı Hakan Şükür, takım kaptanı genç yıldız ...
 
All Star Kadroları Açıklandı
Beko Basketbol Ligi'nde All Star kadroları açıklandı.
Güneş'in Hedefi Burak Yılmaz
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor'da forma giyen ...
Arda: Avrupa'da Oynamak İstiyorum
Galatasaray kaptanı Arda Turan Antalya'da gazetecilerin sorularını yanıtlarken ...
 
19 Maçta Şike Yapılmış
Almanya'da Bochum Savcılığı tarafından ortaya çıkarılan bahis skandalında ...
Galatasaray Ali Turan'ı Ayarttı
Kayserispor, Galatasaray'ın Ali Turan'ı ayarttığı gerekçesiyle sarı-kırmızılı ...
Semih F.Bahçe'de Harcanıyor
Fenerbahçe ile transferde anlaşmazlığa düşen Semih'in avukatı Şenol Çilek, ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Club Brugge
NBA
Christoph Daum
Cüneyt Çakır
işte benim stilim
Dilma Rousseff
Akhisar Belediyespor
harç
Microsoft