E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Devler Yıldız Peşinde Koşuyor 

Transfer yarın resmen başlıyor, taraftarların gözü yollarda. Peki Fenerbahçe'de, Galatasaray'da, Beşiktaş'ta, Trabzonspor'da neler oluyor? İşte devlerde son durum...

3.01.2010 - 15:18
Devler Yıldız Peşinde Koşuyor

FENERBAHÇE'DE SON DURUM

İbre Janko'yu gösteriyor

Transfer listesinde bulunan iki golcüden Jovanoviç'in Milan'la söz kesmesi üzerine Fenerbahçeli yöneticilerin Avusturyalı golcüye yöneldiği belirlendi.

Devre arasında kadronun mutlaka takviye edilmesini isteyen teknik direktör Daum'un, özellikle bir forvete ihtiyacı olduğunu vurgulaması üzerine harekete geçen ve bir süredir arayışlarını sürdüren yöneticilerin, iki futbolcu üzerinde ısrarla durduğu öğrenildi. Bu isimler Red Bull Salzburg'un golcüsü Marc Janko ile Standard Liege'de forma giyen Sırp Milan Jovanoviç. Bu isimlerden Jovanoviç cephesinden gelen haberler, ibreyi Janko'ya çevirdi. Liege ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sırp golcünün, önümüzdeki yıl için İtalyan devi Milan'la söz kestiği iddia edildi. Sezon sonuna kadar Belçika'da oynamayı sürdürecek olan Jovanoviç'in, yeni sezonda Milan forması giyeceği ileri sürüldü. Belçika ekibinin Milan'a yakınlığıyla bilinen asbaşkanı Luciano D'Onofrio'nun, bu transferde büyük bir paya sahip olduğu kaydedildi.

Janko, gelmeye sıcak bakıyor
Bu gelişme sonrası Sarı-Lacivertliler'in, Avusturyalı Janko üzerinde yoğunlaştıkları öğrenildi. Red Bull Salzburg formasıyla gol kralı olan ve Avusturya Milli Takım formasını da giyen Janko ile son günlerde temasların yoğunlaştırıldığı kaydedildi. Geçen sezon Avusturya Gol Kralı olurken, bu sezon da hızını kesmeden gollerini atmayı sürdüren 26 yaşındaki futbolcunun da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

GALATASARAY'DA SON DURUM

Luciano Monzon
İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Sarı-Kırmızılı kulübün Arjantinli sol beki sezon sonuna kadar kiralayacağı, kontratına opsiyon maddesi koydurarak, memnun kalınması halinde bonservisini alacağı belirtildi.

Transferde atağa kalkan Galatasaray'da arayışlar dünyanın dört bir yanında sürüyor. Bu kez de Güney Amerika'dan bir isim gündeme geldi. İngiliz Daily Mail gazetesinin iddiasına göre, Sarı-Kırmızılı kulübün peşinde olduğu oyuncu, Boca Juniors forması giyen 22 yaşındaki sol bek; Luciano Fabian Monzon... Orta sahanın solunda ve sol açıkta da görev yapabilen Monzon, 2 kez Arjantin Milli Takımı için de ter dökmüştü. Haberde, Galatasaray'ın Tangocu'yu sezon sonuna kadar kiralayacağı, kontratına da opsiyon maddesi koydurarak performansından memnun kalınması halinde bonservisini satın alacağı belirtildi.

Hakan Balta stopere
Bu transferi özellikle teknik direktör Frank Rijkaard'ın istediği de gelen haberler arasında.
Monzon'un kiralanması halinde, savunmanın solu Arjantinli oyuncuya teslim edilecek, Hakan Balta'dan ise sezonun geri kalanında stoper olarak yararlanma yoluna gidilecek. Boca Juniors'ın da bu teklife sıcak baktığı öğrenilirken, tarafların henüz opsiyon maddesine konulacak bonservis ücreti konusunda anlaşma sağlayamadığı bildirildi.

Olimpiyat'ta o oynuyordu!

Cim Bom'un hedefindeki Luciano Monzon, Arjantin'in gelecek vaat eden oyuncularının başında geliyor. Boca Juniors alt yapısında yetişen genç futbolcu, burada gösterdiği performansla, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda Arjantin Milli Takımı'nın formasını giymeye hak kazandı. Turnuvada 2 kez savunmanın solunda görev yapan Monzon, performansıyla büyük beğeni topladı. Ancak kulübü Boca Juniors, bu dönemde birçok Avrupa kulübünden gelen transfer tekliflerini geri çevirdi. Buna karşın Tangocu şansını denemek istediğini söyleyince, 2008-2009 sezonunda Real Betis'e kiralandı. Betis formasıyla ilk maçında Barcelona'ya gol atınca dikkatleri çeken Monzon, kulübü bonservisini vermeye yanaşmadığı için ülkesine geri dönmek zorunda kaldı.

Memnun değil ama...
Sürati, dirençli mücadelesi ve ayaklarına hakimiyetiyle tanınan 1.79 boyundaki Monzon, transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Kontratım değiştirilemez, çünkü Betis'e gitmeden önce 5 yıllık sözleşme imzalamıştım. Buna saygı duymak zorundayım. Maaşımda en ufak bir artış yapmak istemediler, ama yine de Boca'da kalıyorum” demişti.

Monzo kimdir?

Tam adı: Luciano Fabian Monzon
Doğum tarihi: 13 Nisan 1987
Ülkesi: Arjantin (2 maç)
Boyu: 1.79
Pozisyonu: Sol bek, orta saha, sol açık
Takımı: Boca Juniors (18 maç)
Önceki Takımı: Real Betis (13 maç, 2 gol -kiralık-)

BEŞİKTAŞ'TA SON DURUM

Kartal'da Sercan zirvesi
Denizli ile Demirören bir araya geldi, Sercan transferini masaya yatırdı. Başkan, “Batuhan ile Serdar'ı takasta kullanabilir miyiz?” diye sordu, Denizli “Tamam” yanıtını verdi


Beşiktaş'ta beklenen transfer zirvesi dün gerçekleşti... Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Başkan Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli bir araya geldi. Ocak ayı sonunda yapılacak kongre öncesinde yıldız bir ismi takıma kazandırmak isteyen Yıldırım Demirören, yabancı kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle Sercan Yıldırım'a kancayı atmıştı. Genç yıldızı Beşiktaş'a kazandırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını dile getiren Demirören, Denizli'ye şu soruyu yöneltti: Hocam Sercan'a karşılık, Serdar Özkan ile Batuhan ve bir miktar para istiyorlar. Bu iki futbolcuyu takasta kullanmamız, sizin için sıkıntı yaratır mı? Bir an önce karar vermeliyiz. Bu transfer için zamanımız gerçekten yok denecek kadar az...

'Bir takviye daha yaparız'
Hem Batuhan, hem de Serdar Özkan'ın gidişine onay veren Denizli, “Para konusunu bilemem. O sizin bileceğiniz iş” yorumunu yaptı. Ancak tecrübeli çalıştırıcı orta sahada takviyeye ihtiyaçları olduğunu da dile getirdi. Kurt hoca, “Sercan aklımdaki forvet tipinden uzak. Benim farklı planlarım var. Orta sahada takviye daha önemli” yorumunu yaptı. Başkan ise Denizli'yi şu sözlerle ikna etti: Sercan'ı alalım, orta sahaya da takviye yaparız. Hiç dert değil. Takımı şampiyonluğa taşımak için fedakarlıktan kaçınmayız.                             


Sercan Yıldırım için ne dediler?

'Sıkıntıları aşar'
“Kendini kanıtlamış bir oyuncu Sercan. Ancak transferler bizim dışımızda gelişiyor. Benim görüşüm hep aynı. Yerli ya da yabancı kim gelirse gelsin, Beşiktaş'ta üzerine koymalı. Gelirse, en büyük desteği bizden görür. Zaten özellikle gençler için en iyi yer Beşiktaş. Yabancılık çekilmiyor.”
İbrahim Üzülmez

'Katkı sağlar'
“Transferi şu anda, ne aşamada bilmiyorum. Ancak milli takıma kadar yükselmiş, çok kaliteli ve genç bir oyuncu. Bizim eksiğimiz, geçen yılki takım ruhunu bu sene geç yakalamamız. Beşiktaş ikinci yarıda çok farklı bir şekilde geri dönecek ve yine çifte kupayı birden alacaktır.”

 

TRABZON SPORDA SON DURUM
Çıldırtan sessizlik


Fatih ve maneceri, “Gelmeye hazırız” dedi, Zenit isteği rakamı netleştirdi. Yönetim ve Güneş, “Alacağız” vurgusu yapıyor ama halen somut tek gelişme olmaması camiayı endişelendiriyor.


Fatih Tekke transferi yine sezon başındaki havaya büründü... Taraflar gözle görülür bir iletişimsizlik yaşıyor, taraftar 'Yine mi olmayacak?' diyerek endişeleniyor. Golcü, her fırsatta Rusya'da sıkıldığını söylüyor, dövizli askerlik hakkından bile vazgeçebileceğini belirtiyor. Menaceri de aynı yönde konuşuyor ve tek problemin Zenit'in 2 milyon Euro'luk önerisine Trabzon'un yarı yarıya teklifi olduğuna vurgu yapıyor. Başkan Sadri Şener hep bu işin sorulmasından rahatsız ama çözülmediği sürece aynı rahatsızlığı yaşamaya devam edeceği de kesin.

Gökhan da kilit rol oynuyor
Trabzon'un kurmayları, “Geldi, gelecek” diyor, ertesi gün ise; “Teklif bekliyoruz, parası da önemli” ya da “Hem lider kişiliği hem kalitesi çok şey katar”... İddia; yönetimin 2 milyon?Euro dışında Fatih'in istediği 3.5 yıllık mukaveleye de sıcak bakmadığı. Yönetimde Fatih muhaliflerinin de bulunduğu bilinirken Gökhan Ünal gelişmeleri de stratejik değer taşıyor.

Takımdakiler rahatsız oluyor
Her iki tarafın da imza için gerekli netliği ortaya koyup ortak noktada buluşamaması, özellikle takımdaki mevcutları ve gelmesi muhtemel golcüleri etkiliyor. Güneş'i de en çok bu düşündürürken, transfer sürekli sarkıyor.

Fanatik

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
A. Madrid'i Korku Bastı
Galatasaray'ın UEFA Avrupa ligindeki rakiplerini korku bastı...
Daum Kiessling'i İstiyor
Alman teknik adamın yönetime verdiği forvet listesinin ilk sırasında Stefan ...
Cim Bom Devleri Geride Bıraktı
2009 yılı kulüpler sıralamasında dev ekipleri geride bırakan Galatasaray ...
 
Benitez'e Arda Turan Baskısı
İngiltere Premier Lig'de kötü bir sezon geçiren Liverpool'da teknik direktör ...
Fenerbahçe'ye Piyango Vurdu
Fenerbahçe'ye Ataşehir'de yılbaşı piyangosu vurdu...
Ben Fenerbahçeli Semih'im
Semih, kendi internet sitesinden ''Ben Fenerbahçeli Semih'im'' başlığıyla bir açıklama yaptı.
 
Aslan'a Kötü Haber
Sergio Aguero, Chelsea'ye transfer olacağı yönündeki iddiaları yalanladı.
Başkan Polat'ın Şartı Var
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, İngiliz kubülübünün istediği Arda Turan'a ...
Bambaşka Bir Elano Geliyor
G.Saray’ın yıldız ismi Elano Blumer, Brezilya’da dünyaya geldiği yer olan ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
AB
Afganistan
film
kardemir karabükspor
GİB
Edward Snowden
Carlos Arroyo
deniz ülke arıboğan
müebbet hapis