E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Şok Transfer!!! - O İsim Fenerbahçe'ye mi Geliyor? - Fenerbahçe, Fenerbahçe Transfer, Transfer, Galatasaray, Beşiktaş, En Son Transferler 

Fenerbahçe futbolcularıyla ilgili tüm son dakika ve flaş gelişmeleri haberimizde.

5.06.2014 - 23:34
Şok Transfer!!! - O İsim Fenerbahçe ye mi Geliyor? - Fenerbahçe, Fenerbahçe Transfer, Transfer, Galatasaray, Beşiktaş, En Son Transferler

Fenerbahçe futbolcularıyla ilgili tüm son dakika ve flaş gelişmeleri haberimizde. Fenerbahçe transfer haberleri geniş özetiyle milliyet.com.tr'de 5 Haziran 2014 (FB transfer listesi)

Carlos, Krasic'i istiyor - Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı yabancılarına yurt içinden teklif yağarken, gözden çıkarılan isimlerden olan Krasic için Roberto Carlos'un ilgili olduğu iddia edildi. Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı yabancılarına yurt içinden teklif yağıyor. Süper Lig ekiplerinin gözdesi Samuel Holmen. İsveçli oyuncuya ligin yeni takımlarından Balıkesirspor'un yanı sıra Rizespor ve Karabükspor da talip olmuş durumda. Milos Krasic içinse Sivasspor'un hocası Roberto Carlos'un bir ilgisinin olduğu iddiaları gündeme geldi. Yobo için İBB'nin F.Bahçe'nin kapısını çaldığı bildirildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği bu oyuncular için menajerileri kulübe çağrılarak teklifler iletilmeye başlandı.

Fenerbahçe'nin Caner'e teklifi 2.5 milyon euro

Pazarlıkların mutlu bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Caner Erkin, Volkan Demirel ve Gökhan Gönül'ün aldığı yıllık 2.5 milyon euro civarında bir ücrete imza atacak. F.Bahçe'de Caner Erkin bilmecesi bugün çözülüyor. Milli Takım ile birlikte Amerika kampından dönen Caner, tatile çıkmadan önce imza atacak. Milli futbolcu ile görüşmeleri Genel Sekreter Mahmut Uslu ile CEO Hakkı Hasan Yılmaz yürütecek. Caner'e tavan ücret ödenecek.

DENGELER BOZULMAYACAK

Kaptan Volkan Demirel, yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret alıyor. Gökhan Gönül'ün yıllık ücreti ise 1 milyon 710 bin euro. Gökhan'a ayrıca en fazla yıllık 765 bin euro maç başı ücret ödeniyor ve toplam ücreti 2 milyon 475 bin euroya ulaşıyor. Caner'in de Volkan ve Gökhan gibi 2.5 milyon euro civarında bir rakama imza atıp, takım içi dengeleri bozmaması bekleniyor.

(Akşam)

Sam Amca Emre'yi çağrıyor

Manchester City ve NY Yankees'in kurduğu New York City, F.Bahçeli yıldızı istiyor

ALİ CAN / ŞAMPİY10

David Villa'yı alarak kadrosuna ilk yıldızını katan ve bu sezon itibarıyla MLS'te mücadele etmeye başlayacak New York City, Emre'ye 2.5 milyon dolardan 3 yıllık sözleşme önerdi. Ama tecrübeli oyuncu bu teklifi prensipte reddetti

HEMEN GELSİN İSTİYORLAR

F.BAHÇE'NİN tecrübeli yıldızı ve kaptanı Emre Belözoğlu'na dünyanın diğer ucundan, ABD'den transfer teklifi geldi. Teklifi yapan kulüp ise İngiltere Premier Lig devi Manchester City ile Amerikan beyzbol takımı Ney York Yankees'in birlikte kurduğu New York City FC... Önceki gün A.Madrid'den David Villa'yı alarak kadrosuna ilk oyuncusunu kaydeden NY?City, Emre'nin yanı sıra Chelsea'den ayrılan Lampard'ı da 'acilen' istiyor.

ŞU AN 2 MİLYON EURO ALIYOR

YENİ?kurulduğu için kadrosunu bir an önce şekillendirmek ve bunun için transferi bir an evvel sonlandırmak isteyen NY City'nin Emre'ye yıllık 2.5 milyon dolardan 3 senelik sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Yıllık 2 milyon Euro kazandığı F.Bahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Emre'nin bu teklifi şu an kabul etmeyi düşünmediği ifade edildi. Bu sezon F.Bahçe'de 20 lig, 2 Avrupa, 1 de Süper Kupa'da 23 maça çıkan Emre ayrıca maç başlarından (20'şer bin Euro) 460 bin Euro'yu cebine koydu.Galatasaray transfer haberleri - 4 Haziran (GS transfer listesi) Galatasaray haberleri

YENİ TEKLİF GELMEZSE BELKİ...Futbolu bıraktıktan sonra dahi F.Bahçe'de görev almak istediğini hemen hemen her fırsatta dile getiren tecrübeli oyuncu F.Bahçe ile mukavelesi bittiğinde 34 yaşında olacak. Geçtiğimiz günlerde 3 yıl daha F.Bahçe forması giymek istediğini açıklayan Emre, prensip olarak ABD'den gelen teklifi reddederken, yeni mukavele önerilmemesi durumunda ailesiyle yapacağı değerlendirmeden sonra son kararını vermesi bekleniyor.

EMRE'DEN MUHTEŞEM VOLE

GİTSİN Mİ KALSIN MI?

GÜNTEKİN ONAY

'Ben olsam yüzerek giderim'

EMRE'NİN yerinde olsam yüzerek giderim. Bu yaşta böyle bir kontrat.. Hem de New York.. Gerçekten de çok iyi bir şans. Emre daha önce İngiltere, İtalya ve İspanya'da oynadı. 2-3 yıl New York gibi bir şehirde hiçbir adaptasyon güçlüğü çekmez. Hem de harika bir kontratla futbol yaşantısını noktalar.

HİÇBİR futbolcu, kariyeri ne olursa olsun bu tip tekliflere 'Hayır' diyemez. Beckham, Frank Lampard, geçmiş dönemlerde Klinsmann, Henry gibi isimler bile New York ve Los Angeles'tan gelen teklifleri reddemedi. Bence Emre için bulunmaz bir fırsat.

ERCAN SAATÇİ

'En büyük engel yabancı sınırı'

BU transfere F.Bahçe cephesinden bakmak gerekir öncelikle. Yabancı sınırlaması nedeniyle sarı-lacivertlilerin Emre Belözoğlu gibi bir isme bu sezon çok ihtiyacı olabilir. Emre açısından ele aldığımızda ise tecrübeli oyuncunun önüne bundan sonra 3 senelik kontrat gelme şansı çok ama çok az.

TÜM bunları göz önünde bulundurduğumuzda F.Bahçe'nin bu transferden nasıl bir menfaati olacağı da önemli. Yani satışından gelecek bonservis bedeli ne olacak? Bu transferin gerçekleşmesi halinde ise Emre'nin uyum sorunu çekeceğini sanmıyorum.

ERSİN DÜZEN

'Emre'nin yerinde olsam gitmem'

ABD'DEN gelen teklif kabul görürse muhtemelen Emre'nin son transferi olur. Ancak 2 milyon dolara Emre'nin 'Evet' diyeceğini sanmıyorum. Çünkü 2 sezon önce kendisine o rakamın 3 katı Çin'den teklif edilmiş, milli futbolcu bunu kabul etmemişti. Tabii ki Çin'le Amerika'yı karşılaştırmak saçmalık olur fakat kaptanın F.Bahçe'de herkesle ilişkileri çok iyi. Aldığı ücret de çok güzel.

EMRE Belözoğlu, Avrupa'da kendini ispatlamış bir oyuncu. Ailesiyle yaptığı gelecek planlaması ABD'de yaşamak üzerineyse bu teklifi değerlendirebilir. Ama bu tip bir planı yoksa böyle bir maceraya atılmaya da gerek yok. Ben Emre'nin yerinde olsam gitmezdim.

15 Haziran'a kadar imza atma

SÜPER Lig'de geçen sezona damgasını vuran ve F.Bahçe'nin şampiyonluğuna 3 gol, 14 asistle büyük katkı sağlayan Caner Erkin'in kariyerine nerede devam edeceği merak konusu... Sarı-lacivertliler ile sözleşmesi biten milli sol beki Inter ısrarla istiyor...

İTALYAN ekibi 25 yaşındaki futbolcuyla irtibata geçip 15 Haziran'a kadar hiçbir kulübe imza atmamasını söyledi. İtalya'daki kurallar gereği AB pasaportu olmayan en fazla 3 oyuncu oynatabilen Milano ekibi, Caner için kadroda yer açmaya çalışıyor.

INTER'İN TEKLİFİ 1.9 MİLYON EURO!

BU?sorunu 15 Haziran tarihine kadar çözmeye çalışacaklarını belirten Inter kulübü yetkilileri, aksi halde B planını da belirledi. Buna göre kontenjan dolu olsa da Caner yine transfer edilecek ve ardından bir sezon kiralık olarak başka bir takıma gönderilecek.

YILLIK 2.5 milyon Euro isteyen Caner'e 1.7 milyon Euro öneren F.Bahçe'den 200 bin Euro daha fazla teklif eden Inter, böyle bir talepte bulundu ama başarılı oyuncu için bugün çok kritik... Çünkü Caner'in menajeri Batur Altıparmak bugün Aziz Yıldırım'la masaya oturacak. Anlaşma sağlanırsa Altıparmak, Inter'in isteğini yerine getirmeyip Caner adına imzayı atacak.

(ŞAMPİY10 / ALİ CAN)

Gomis'i şimdi de Fenerbahçe'ye yazdılar!

Fransız Batefimbi Gomis’in futbol hayatına Fenerbahçe’de devam etmeye karar verdiği ifade edildi

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Fenerbahçe’nin transfer hedefleri arasında yer alan Batefimbi Gomis ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fransız basını, ismi Galatasaray ve Trabzonspor ile de geçen golcü oyuncunun sarı-lacivertlilerin yaptığı teklifi kabul ettiğini öne sürdü.

Lyon ile sözleşmesi sona eren ve serbest kalan 28 yaşındaki forvetin Fenerbahçe’nin yıllık 5 milyon eurodan üç yıllık önerisini kabul ettiği belirtildi. But internet sitesi, oyuncuya yakın kendi kaynaklarına dayandırdığı ve ‘Gomis tercihini yaptı’ başlığıyla verdiği haberinde Fransız futbolcunun ücretinde bonuslar da bulunduğunu ifade etti.

Erkan Zengin savaşı! Fenerbahçe ve Galatasaray...

Transfer döneminin adından en fazla söz ettiren futbolcularından Erkan Zengin için Galatasaray da devreye girdi.

Oyuncunun bonservisi için 9 milyon Euro talep ettikleri yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyleyen Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, Radyospor’da  “Erkan için böyle bir fiyat belirlemedik. Bize gelen tekliflere de henüz yanıt vermedik. UEFA’nın Avrupa Kupaları için vereceği kararın ardından Erkan’ın satışı için nihai kararı alacağız” dedi.

Erkan için Galatasaray devrede!

Oyuncuya çok sayıda talep olduğunu ifade eden Saraç, “Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin oyuncuya ilgisi var. Galatasaray’da Erkan Zengin’i istiyor” diye konuştu.

(Radyospor)

Aston Villa onu sordu

Yeni sezonda forması en garanti oyunculardan biri olan Mehmet Topal için İngiltere'den talip var. Geçen sezonun ortalarında da Mehmet Topal'ı takip ettiği basına yansıyan Aston Villa menajer Gary Karsa imzalı resmi bir belgeyle F.Bahçe'ye Mehmet Topal'ın fiyatını sordu. Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Satılmayacak oyuncuların başında Mehmet Topal geliyor. Bana bir daha gelmeyin" dediği de öğrenildi. Tecrübesi ve istikrarı ile İspanyollar'dan sonra İngilizler'in de gözdesi olan Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak da bütün bu gelişmelerden haberdar.

(Fotomaç)

Tek çare takas!

Fransız ekininin hocası Makelele'nin 'Krasic'le devam etmeyeceğiz' açıklaması, yönetimi yeni arayışlara iterken Sırp yıldıza talip çıkmaması üzerine B planı devreye sokulacak.

Ersun Yanal'ın kadroda görmek istemediği '7 milyon Euro'luk' adam, sarı-lacivertlilerin yapacağı bir transferde takasta kullanılacak

(Sampiy10)

Gitti gidiyor

Roma ile Salih pazarlığı her an bitebilir. İtalyan ekibi bonservis için bonuslarla birlikte 12 milyon önerdi. Satış opsiyonlu kiralama ve diğer seçenekler de masada duruyor

Günlerdir yazılan Salih Uçan'ın Roma'ya transferi konusunda somut adımlar atılıyor. İtalyan ekibi teklifini an be an yükseltirken Fenerbahçe de satış opsiyonlu kiralama ve bonuslarla birlikte bazı teklifleri masasında bekletiyor.

BUGÜN 8'E ALIN, YARIN 10'A DÖNSÜN

Roma'nın ısrarla pazarlıklarını sürdürmesinden sonra rakam 8 milyon euro bonservis, bonuslarla birlikte 12 milyon euro'ya kadar (Oynaması ve Roma'ya katkı yapması halinde) çıktı. F.Bahçe ise bonuslarla yükselen rakamı değil, kendi istediği 15 milyon euro'yu istiyor. F.Bahçe'nin bir başka teklifi ise, "8 milyon euro bonservis verin alın. 4 sene içinde geri almak istersek Salih'in bedeli 10 milyon euro olsun" oldu. Ancak İtalyan ekibi bunu kabul etmedi. Sarı-lacivertli ekibin bir başka teklifi ise, "2 milyon euro'ya kiralayın, sezon sonunda 13 daha verin bonservisi sizin olsun" şeklinde. Bonservisinin yüzde 50'şer paylaşılması da İtalya'da bu uygulamaya yasak getirilmesiyle alternatif olmaktan çıktı. Ancak şu bir gerçek ki Salih Uçan, Roma'ya gidiyor. Şartların oluşması da an meselesi.
 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türk asıllı Alman oyuncu Emre Can Liverpool'da
Almanya'nın Bayern Leverkusen takımında top koşturan Emre Can Liverpool ...
Devler onun için savaşıyor!
Gökhan Töre ve Olcan Adın için kapışan iki büyük takım Galatasaray ile ...
Beşiktaş önce iç transferi halletti! 2 imza tamam!
Beşiktaş önce iç transferi halletti! Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal ile sözleşme yenilendi.
 
Galatasaray Emmanuel Eboue'in İpni Çekti!
Galatasaray'ın Emmanuel Eboue'nın FIFA'dan aldığı ceza Galatasaraylı yönetimi ...
David Villa'nın transfer hızına yetişmek imkansız!
David Viila'nın transfer hızına yetişmek imkansız!New York City ile sözleşme ...
Abdullah Avcı 5 yılı garantiledi!
Abdullah Avcı,adı yenilenen İstanbul kulübü ile imza atarak 5 yılı garantiledi.
 
'Kaptanlığı çocuk bakıcılığı gibi sanıyorlardı"
Arda Turan'dan eski takımı için şok açıklama: 'Kaptanlığı çocuk bakıcılığı gibi sanıyorlardı"
'Kadınların aradığı özel şeyler bende mevcut!'
Arda Turan kadınlarla ilgili tüyolar verdi.Arda Turan'dan kompleksiz açıklama:'Yakışıklı ...
Her şey UEFA'dan çıkacak karara bağlı!
Türk takımlarının Avrupa için kader günü!Eskişehirspor ve Sivasspor'un ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Gençlerbirliği
Haber
İsveç
Fernandao
ismail kartal
sigara
Irak
Nihat Zeybekci
ygs sınav sonuçları