E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

F1'in Patronu Sofuoğlu'nu Tehdit Etti 

F1’in patronu Bernie Ecclestone, dünya supersport şampiyonu sporcumuz Kenan Sofuoğlu’na tehditle karışık gözdağı verdi.

3.02.2010 - 11:54
F1 in Patronu Sofuoğlu nu Tehdit Etti

Motosiklet Federasyonu Başkanı Süleyman Memnun, Dünya Süpersport şampiyonu sporcumuz Kenan Sofuoğlu’nun F1 patronu Bernie Ecclestone tarafından tehdit edildiğini ve gözdağı verildiğini söyledi

Formula 1’in dünyaca ünlü organizatörü ve büyük patronu Bernie Ecclestone, motosikletteki uluslar arası gururumuz, dünya supersport şampiyonu sporcumuz Kenan Sofuoğlu’na tehditle karışık gözdağı verdi.

Yaklaşık 200 milyon dolara malolan ve kullanım hakkı nedeniyle sık sık tartışmaların gündemine oturan İstanbul Park krizi “tehditli” bu son gelişmeyle farklı bir boyuta ulaştı.

Motosiklet Federasyonu’nun dünya çapında organizasyonları alabilmek için talep ettiği ve kullanım hakkı için her yola başvurduğu kampanyaya son olarak şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu da katılmış, “Ülkemde yarışmak istiyorum” diyerek devlet büyüklerinden yardım beklediğini dile getirmişti.

Ayrıca İstanbul Park Pisti ile ilgili detaylı bir rapor hazırlayarak Ocak ayı içinde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak’a bilgi veren Motosiklet Federasyonu ve genel müdürlük yöneticilerinin kafilesinde yer alarak Bakan Özak’a sıkıntılarını anlatmıştı.

Bu toplantıdan bir kaç gün sonra Motosiklet Federasyonu Başkanı Süleyman Memnun’u arayan Sofuoğlu, pist konusundaki tartışmaların dışında kalmak istediğini yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi yapacağı için problem yaşamak istemediğini söyledi.

Memnun şaşkın!
Şampiyon motosikletçiyi Türkiye’de yarıştırabilmek için çalmadık kapı bırakmayan, pistin kullanım hakkıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık makamına bile detaylı rapor hazırlayan Federasyon başkanı Memnun, Sofuoğlu’ndaki bu çekingenliğin nedenini araştırınca gerçek ortaya çıktı.

Başkan Süleyman Memnun, ısrarlı sorular karşısında Kenan Sofuoğlu’nun dayanamayıp sıkıntısını dile getirdiğini ve “Başkanım, son bakan ziyaretinin ardından İstanbul Park Genel Müdürü Can Güçlü benimle görüşmek istediğini söyledi. Bu görüşmede F1 patronu Ecclestone’nun gelişmelerden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek motor sporları dünyasındaki gücünden bahsetti. Ayrıca benim 2011’de geçmeyi düşündüğüm Moto GP’nin organizasyonuna bile talip olabileceğini hatırlattı. Takım bulma konusunda sıkıntı yaşayabileceğim imasında bulundu” sözleriyle üstü kapalı tehdit edildiğini açıkladı.

Türkiye arkanda!
Bu ahlaksız tehdit karşısında şaşkına döndüğünü belirten Motosiklet Federasyonu Başkanı Süleyman Memnun, Sofuoğlu’na bunlardan yılmaması gerektiğini söyleyerek, “O bu dünyanın en güçlü ismiyse senin de arkanda koskoca bir ülke, Türkiye Cumhuriyeti var. Bizi inandığımız yoldan çeviremezler ve bu oyunlarla korkutamazlar. İstanbul Park konusundaki haklılığımızı sonuna kadar anlatmaya devam edeceğiz. Sen yeter ki yılmadan mücadelene devam et” diye konuştu.



YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
yigitoglu 30 Ocak 2010 Cumartesi 18:45

Sn;Baykal halä anlamdinizmi,yillardan beri demegojiyle yürüttügügünüz politika yüzünden halk sizi muhalefetle ödüllendirdi.Ilk secimdede bu cok sevdiginiz muhalefetten olacksiniz.Iktidar partisine yaptiginiz yersiz muhalefet sizi tatmin yapmiyor herhalde, ordumuz ilede muhalefet etme ihtiyacini hissediyorsun.Kendi yandaslarin bile yüzünü görmek istemiyor.

Yorumu oyla      18      10  
Hasan Tahsin 30 Ocak 2010 Cumartesi 18:27

Her Devletin halkı içerisinde suçlular olabilir.Bu suçluları düşman olarak adlandırmak, hangi hukuk literatüründe mevcuttur.DEVLET=Halkı tarafından, halkına hizmet etmek amacıyla organize edilen ekonomik,sosyal ve siyasal bir örgüttür.Bu örgütün yönetimi, Toplumsal SÖZLEŞMESİ çerçevesinde, halk tarafından seçim yoluyla belirlenen yönetim tarafından yönetilir.Kurumlar ise, bu yönetimin sevk ve idaresinde maaşını aldıkları HALKIN HİZMETKARLIĞINI yapmakla yükümlüdür.Burası PATAGONYA değil.Yıl 2010.

Yorumu oyla      18      10  
Abuzer Abbas 30 Ocak 2010 Cumartesi 17:10

Siyasi irade Türkiye'de her zaman millet iradesini başarıyla yansıtır mı? Bunun takdirini iyi niyet taşıyan ve makul bir zeka seviyesinde olan arkadaşlara bırakıyorum... Türkiye, 1982 Anayasını milletimizin yüzde 83 oyuyla kabul etti... Yani kalan yüzde 17 red oyu verilebilecek kadar serbest bir ortamda kabul edildi... Siyasi iradenin çuvallaması memleketi terör ortamına götürmekle kalmayıp, Cumhurbaşkanını seçemeyecek kadar yetersiz bir Meclis imajı verince Anayasa buna göre şekil aldı...

Yorumu oyla      18      10  
Abuzer Abbas 30 Ocak 2010 Cumartesi 17:06

Söylenenlerde pek bir yanlışlık yok... Çok büyük bir komplo var ortada... İkinci cumhuriyetçi liboşların, Kürtçülerin ve hilafetçilerin "ortak düşman" olarak gördükleri ordumuza karşı neler hissettiklerini biliyoruz... "İç tehlike" var mıdır? Vardır tabii... Cumhuriyetin ilk yıllarında bile kimlerin, hangi sebeplerden ihanet içerisine girdiği, rejimi devirmek için ayaklandığına bir bakarsanız, iç tehlikenin dış destekle neler yapabileceğini anlarsınız... Anlamak isterseniz yani...

Yorumu oyla      18      10  
Hasan Tahsin 30 Ocak 2010 Cumartesi 14:54

Haklısınız Sn Baykal,ancak. Hiçbir Milletin Ordusu, kendi milletinin birkısmını iç düşman olarak nitelendiren,bir avuç kendini bilmez zihniyeti,asla bünyesinde barındırmaz, anında deşifre edip, kışlanın kapısının önüne koyar.

Yorumu oyla      18      10  
yıldız 30 Ocak 2010 Cumartesi 13:19

Baykalı sonuna kadar haklı buluyorum bu olanlar türk halkına açıkça anlatılmalıdır. ne yapılmaya çalışılıyor ordu

Yorumu oyla      18      10  
ramazan Akbudak 30 Ocak 2010 Cumartesi 12:57

Bu yasa geldim üc seyi anlayamadim.Baykali Kaynanami,Fatih Terimi.Sayin baykal;Sen Erdogandan daha tehlikelisin.Istifa et dedigin bu ülkenin Genelkurmay baskani.Insan utanir bu lakirdiyi etmeye.Sanki operasyonlardan bunalmis bir Kandilli gibi konusuyorsun..Oynanan oyunun senaryosunun cok uzaklardan gelip el altindan sürüldügünü bile bilemeyecek zavallisin. Tezkere ile geri gönderilen Coni,One minitle kestanesi cizilen Israil,Amerikada yasayan bey burayi rahat birakirmi?Hele bir düsün.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
G.Saray'ın Gizli Para Kaynağı
Borç içinde yüzen Galatasaray'ın yaptığı büyük transferlerin sırrı ortaya ...
Fener'de Guiza Belirsizliği
Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle verimli olamayan İspanyol golcü Güiza'ın ...
Beşiktaş Fena Karıştı
Başkanlık yarışını Yıldırım Demirören'in kazanması Beşiktaş'ı karıştırdı. Taraftar isyan etti...
 
F.Bahçe'ye Carlos ve Figer Engeli
Brezilya pazarında adı 'zengin takım'a çıkan Fenerbahçe, giden futbolcuların ...
Santos + Caner = 9 Milyon Euro
Galatasaray, Caner ve Giovani Dos Santos'u kiraladığı CSKA Moskova ve ...
Türkiye'de 2012 Heyecanı
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçlarının kuraları 7 Şubat ...
 
İnönü'de Cuma Günü Protesto Var
Üst üste üçüncü kez başkan seçilen Yıldırım Demirören’e taraftarın tepkisi dinmek bilmiyor.
Kayseri G.Saray'a Savaş İlan Etti
Kayserispor Ali Turan'ın transferi ile ilgili yaşanan süreci değerlendiren ...
Büyüka Perde Arkasını Anlattı
LİG TV Genel Müdürü Şansal Büyüka Erman Toroğlu olayının perde arkasını anlattı.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
tff
MERSİN
Eczacıbaşı
Çankaya
Dilma Rousseff
BBP
Akhisar Belediyespor
Ramon Motta
Zengin