E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Kayserispor 0 - 1 Antalyaspor Canlı  

Süper Lig'in ilk yarısını lider olarak bitirmek isteyen Kayserispor, evinde Antalyaspor'u ağırlıyor.

19.12.2009 - 14:44
Kayserispor 0 - 1 Antalyaspor Canlı

Oldukça gergin bir havada geçen ilk yarı sona erdi..

45'+6 Abdullah'ın vuruşu üstten dışarı gitti..

45'+5 Tekmeliği düşen Cangele'ye tekmeliğini yedeklerdeki Bilal getirdi..

45'+4 Çalınan faul düdüğünün ardından tansiyon yine yükseldi ancak hakem Yunus Yıldırım olaya hemen el attı..

45'+2 Hakan Özmert'in pasıyla ceza sahasına girtmek isteyen Ahmet'e Hakan Aslantaş izin vermedi..

45'+1 Sağdan hareketlenen Cangele'nin arka direkteki Makukula'ya yapmak istediği orta auta gitti..

45'İlk yarının sonuna en az 6 dakika uzatma eklendi..

44'Ceza sahası içindeki Abdullah'ın kafa vuruşu Ömer'de kaldı..

43'Ali Turan'a faul yapan Şenol, sarı kart gördü..

43' Şenol Can (Antalyaspor)

42'Oyun kaldığı yerden yeniden başladı..

40'Oyunda tansiyon oldukça yükseldi.. Yerde kalan Hakan Özmert'in yanına gelen Cangele ile Hakan arasında yaşananların ardından Necati ile Ali Turan da söz düellosuna başladı. Olay yerine gelen Yunus Yıldırım gerginliği sona erdirdi..

39'Ceza sahası içinde top bekleyen Makukula hakeme faul itirazında bulununca sarı kart gördü..

39' Ariza Makukula (Kayserispor)

37. Dakika Antalyaspor atağında Jadinak kaleye sert vurdu. Meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

36. Dakika Antalyaspor atağında Necati sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top savunmada kaldı.

35. Dakika İlk yarıda son 10 dakikalık bölüm oynanıyor... Antalya'nın 1-0'lık üstünlüğü devam ederken karşılaşma daha çok orta saha mücadelesine dönüştü... İki ekipte bu bölümlerde kaleye gitmekte zorlanıyor...

32. Dakika Kayserispor'da Ali Turan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, kaleye doğru ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

31. Dakika Kayserispor atağında Cangele sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ömer'de kaldı.

30. Dakika Antalyaspor atağı hızlı gelişti... Ceza sahası içinde topla buluşan Ahmet Kuru gelişine uzanıp ayak koydu... Köşeye doğru giden meşin yuvarlağı Soulemanou uzanıp kontrol etti.

28. Dakika Kayserispor atağında Serdar ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama top kaleci Ömer'e kadar geldi.

27. Dakika Kayserispor atağında Mehmet Eren sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma Makukula'dan önce topu uzaklaştırdı.

26. Dakika Antalyaspor atağında Necati sağ kanattan ceza sahası içine doğru pasını attı ama top savunmada kaldı.

25. Dakika Kayserispor bu kez de Makakula ile beraberlik golüne çok yaklaştı... 18 yayı üzerinde Mehmet Eren'i araya bıraktığı topa Antalya savunması müdahale edemedi... Penaltı noktası üzerinde bir anda bomboş kalan Makakula gelişine sert vurdu... Top az farkla üstten auta çıktı...

23. Dakika Antalyaspor soldan köşe atışı kullandı... Kale sahasına inen topu Soulemanou çıkarak rahatlıkla kontrol etti.

22. Dakika Kayserispor Gökhan Emreciksin ile beraberlik golüne çok yaklaştı... Sağ çarprazda topla buluşan Gökhan ceza sahasına girmeden harika vurdu... Köşeye giden meşin yuvarlağı Kaleci Ömer aynı güzellikte uzanıp parmaklarının ucuyla kornere çeldi... Köşe atışından sonuç gelmedi.
20. Dakika Kayserispor soldan Cangele ile köşe atışı kullandı... Altıpas üzerine gelen topa Saidou yükselip kafayı vurdu... Meşin yuvarlak uzak köşeden auta çıktı...

18. Dakika Kayseri'nin sol çarprazdan kazandığı serbest atışı Gökhan Emreciksin kullandı... Ön direğe inen topa bir anda boş kalan Ali Turan Yakın mesafeden ayak koydu... Meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı... Kayserispor beraberlik şansını Ali ile kullanamadı.

17. Dakika Kayseri'nin beraberlik golü için baskısı var... Sol kanatta topla buluşan Mehmet Eren'e, Antalya savunmasında Sedat ayağını tehlikeli bir şekilde kaldırdı... Hakem serbest vuruşu Kayseri'ye verdi...

16. Dakika Ömer'in kaşına dikiş atıldı... Karşılaşma yaklaşık 3 dakikalık bir duraklamanın ardından yeniden başladı...

13. Dakika Kayserispor beraberlik golüne Cangele ile çok yaklaştı... Sağ kanattan gelişen atakta savunmanın arkasına sarkan Arjantinli golcü karşı karşıya pozisyonda yerden şutunu attı... Kaleci Ömer ilk pozisyonda zayıf gelen topu elinden kaçırdı... Altıpas içinde boşta kalan topa Cangele ayak koymak istedi... Ömer bir kez daha kapanıp gole izin vermedi... Bu pozisyonda Cangele'nin ayağı yüzüne gelen Ömer'in kaşı açıldı... Ömer'in tedavisi için oyun duraklamış durumda...

11. Dakika Kayserispor atağında Mehmet Eren sol korner çizgisi yanında topla buluştu, içeriye ortasını yaptı ama top kaleci Ömer'de kaldı.

10. Dakika Maçta 10 dakikalık dilim geride kaldı... Antalyaspor, zirve mücadelesi veren Kayserispor karşısında 1-0'lık üstünlüğünü sürdürüyor...

9. Dakika Kayserispor atağında Mehmet Eren sol kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

8. Dakika Kayserispor beraberlik golü için geliyor... Soldan gelişen atakta savunmadan seken topu kontrol eden Saidou uzaktan kaleyi yokladı... Meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

7. Dakika Kayserispor atağında Gökhan Emreciksin sağ kanattan topla ilerledi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

6. Dakika Antalyaspor Kayserispor deplasmanında Korhan ile golü buldu... Soldan etkili gelişen atakta Ali Zitouni ceza sahasına girmek isterken topu ayağından açtı... Pozisyonu takip eden Korhan 18 yayı üzerinde kontrol ettiği meşin yuvarlağı ceza sahasına girdiği anda yerden köşeye bıraktı... Soulemanou uzanmasına rağmen topu çıkartmadı...

5. Dakika GOOOOOOOOL (Korhan Öztürk)

3. Dakika Kayserispor'da Makukula sol kanatta topla buluştu ama hakem ofsayt kararı verdi.

2. Dakika Kayserispor sağ çarprazdan Cangele ile serbest vuruş kullandı... Ceza sahasına gönderilen ortayı Antalya savunması Şenol ile karşıladı.

1. Dakika İlk atak Antalya'dan geldi... Ali Zitouni ceza sahasına girmeden uzaktan sert vurdu... Soulemanou yerden köşeye giden topu uzanarak kontrol etti...

1. Dakika Karşılaşmaya Antalyaspor başladı... İki ekibe de başarılar...

Maç Öncesi İstiklal Marşı...

Maç Öncesi İki ekipte sahaya çıktı..

Maç Öncesi Takımda Veysel, Balili, Tita, Djiehoua ve Kerem'in sakat olduğunu hatırlatan genç çalıştırıcı, “Her şeye rağmen kazanacak güçteyiz” dedi. Antalyaspor, zirvenin seyrini değiştireceğini belirten Özdilek, “Rakibimizden kesinlikle çekinmiyoruz. Hafta içinde oyuncularıma gerekli uyarıları yaptım. Kayseri'nin eksik yönlerini biliyoruz” açıklamasında bulundu.

Maç Öncesi Kayseri deplasmanın her zaman olduğunu dile getiren Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 1 puanın kendilerini memnun etmeyeceğini söyledi.

Maç Öncesi “Onlar da mutlak 3 puan hedefiyle sahaya çıkacaktır. Çünkü devre arasına mutlu girmek istiyorlar. Güzel bir 90 dakika olacağından şüphem yok. Toledo ile Eren Güngör dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor”

Maç Öncesi Tek hedeflerinin ligin devre arasında lider olarak girmek olduğunu söyleyen başarılı çalıştırıcı, “Bunun için yarın (bugün) sahada elimizden geleni yapacağız, 90 dakika savaşacağız. Takım olarak zafere kilitlendik. Oyuncularıma güvenim sonsuz. Üstelik saha ve seyirci avantajımız da var. Zirvenin adı da, rengi de değişmeyecek” ifadesini kullandı. Antalyaspor'un geçen hafta Galatasaray'ı elinden kaçırdığını belirten Tolunay Kafkas sözlerini şöyle sürdürdü:

Maç Öncesi Bu sezon tarihinde ilk kez lider olma başarısını gösteren Kayserispor, devre arasına da zirvede girip başarısını sürdürmek istiyor. Bugün sahasında Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak olan Sarı-Kırmızılılar, zorlu 90 dakikanın hazırlıklarını tamamladı. Lider olmalarının oyuncular üzerinde kesinlikle baskı yaratmadığını belirten teknik direktör Tolunay Kafkas, iddialı açıklamalarda bulundu.

Maç Öncesi 2 haftadır liderliği bırakmayan Kayserispor'da tek şey konuşuluyor... Lider, Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı, artık maç saatini beklemeye başladı. Teknik direktör Kafkas, “Takım olarak zafere kilitlendik. Devreyi zirvede bitireceğiz” ifadesini kullandı.

Maç Öncesi Son haftalarda yakaladığı çıkışla zirveyi ele geçiren Kayserispor'un mutlak galibiyet istediği maçta en önemli kozları yine Cangele ile gol krallığı sıralamasının en üstünde bulunan Makukula. Sarı kırmızılı ekipte Toledo ve Eren sakat cezalı oyuncu ise yok. Antalyaspor'da ise Veysel ile Tita'nın sakatlığı sürüyor. Ertuğrul ise cezalı.

Maç Öncesi Kadir Has Stadı'nda Yunus Yıldırım'ın yöneteceği mücadele Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Maç Öncesi Son 5 maçında puan kaybı yaşamayan sarı-kırmızılı ekip, 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı da kazanırsa hem galibiyet serisini sürdürecek hem de (Averajda F.Bahçe'ye geçilmezse) lig tarihinde 4 Büyükler dışında ilk devreyi lider bitiren dördüncü Anadolu takımı olacak.

Maç Öncesi Kayserispor, ligde iki haftadır devam ettirdiği liderliğini Süper Lig'in 17. haftasında bugün kendi evinde oynayacağı Antalyaspor maçını da kazanarak devam ettirmek istiyor.

YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
MERİC TRAKYA-1 16 Aralık 2009 Çarşamba 22:59

Bütün geri,antidemokratik ülkelerin ortak bir özelliği vardır.Orta tabaka yoktur. Taban ile tavan arasında ki fark İngiltere Kraliçesi ile sokak kemancısı arasındaki fark kadar açıktır.Bir avuç zengin sürekli zenginleşir, halk giderek fakirleşir.Bu fakir geniş halk kitlelerine karşın süper lüks binalar ve alışveriş merkezleri vardır ama ne sanata,ne estetiğe ait bir kaygı yoktur Alışveriş merkezleri ve o lüks binaların ruhu yoktur.Bu tür ülkelerin salgın hastalık, sel,fırtına vb. durumlar kaderi gibidir

Yorumu oyla      18      10  
Gerçek Vatandaş 16 Aralık 2009 Çarşamba 17:48

İhracaat acayip Arttı! Kişi başı milli gelir ikiye katladı! Büyüme hızımız dört nal! Enflasyon Faiz düştü! Ülke cennete döndü! Eeee, niye esnaf, işçi, çiftçi, emekli aç sefil? Niye işsizlik rekorlar kırıp duruyor? Bir taraftan açılıyoruz derken niye binlerce işyeri kapanıyor? Bunun neresi başarı? Ayrıca bu adaletsiz düzenin neresi demokrasi? Cumhuriyet tarihi boyunca memur, işçi, emekli bu kadar ezilmedi ve eziyet çekmedi! Akp nin tüm politikaları gümbür gümbür çüktü, Ermeni Kürt açılımları da yüzüne gözüne bulaştı. Bu devirde façayı düzeltip milyonlarına milyon katanlar, Akp Hükümeti üyeleri ile çoluk, çocuk, eş ve dostları oldu. İşte bu durum aynen Atatürk’ün işaret ettiği “Gaflet, Dalalet” hali. “Hıyanet” de eli kulağında, inatla geldi geliyor!

Yorumu oyla      18      10  
sezer 16 Aralık 2009 Çarşamba 12:07

işsizlik özel sektör yatırımlarıyla önlenemez.devlet yatırımları gereklidir.özelleştirmeler,işsizliğin önünü açmıştır. devlet kuruluşları zarar ediyor diyerek her yer satıldı.aslında istihdam yeri oralarıydı.bazı kurumlar iyi yönetilemedizarar ettirildi.özel sektör fabrikalarda norm kadrolarının altında bile çalıştırıyolar hedef ne daha çok kazanmak.işsizlik devletin fabrika açmasıyla azalır.

Yorumu oyla      18      10  
İşsizler nerede? 16 Aralık 2009 Çarşamba 11:44

İş var kimse çalışmak istemiyor! İş-Kur işsizlere kurs açmış, fakat adam bulamıyor! Kursa katılanlara maaş(Ayda 350 Tl) veriyor + Sertifika.. Üstelik Sigorta da yapıyor.. Staj imkanı da sağlıyor.. Nerede işsizler? Nerede?

Yorumu oyla      18      10  
KADİR 16 Aralık 2009 Çarşamba 11:38

tabiki işsizlik yok kölelik var isteyene her yerde 450 tl ye 500 tl ye iş var!!!! imza a.k.p

Yorumu oyla      18      10  
Türkiye'de işsizlik yoktur! 16 Aralık 2009 Çarşamba 10:32

Bin defa yazdım: Danışmanlık yaptığım firmalara eleman bulamıyoruz! Bin defa yazdım: Sertifikasız eleman çalıştırma yasağı var! Para cezası var! İş-Kur maaş + sertfk. + SSK + staj = 100 çeşit kurs için insan bulamıyor! Nerede işsizlik?

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hoca'dan 'Boru' 'Düdük' Yorumu
Erman yine o alışıldık klasiklerine devam etti... İşte Erman Hoca'nın ilginç yorumları..
Halil, Cimbom'a Sıcak Bakıyor
Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Bild, Galatasaray-Halil Altıntop flörtünü, ...
Carlos Gitti Sıra Deivid'de
Roberto Carlos'un Corinthians'a transfer olmasının ardından gözler Deivid'e çevrildi.
 
Carlos İstanbul'dan Ayrıldı
Fenerbahçe takımından ayrılan Carlos iki duyguyu birden yaşadığını söyledi.
Sağlam Futbolcuları Kutladı
Sağlam, Beşiktaş karşısında 2-1 yenik durumdan maçı çeviren futbolcularını kutladı...
Denizli: Tahminlerimizin 4-5 Puan Gerisinde Kaldık
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ligin ilk yarısı itibariyle ...
 
İşte F.Bahçe'nin Rakibi Lille
Fenerbahçe Fransa Liginin köklü takımlarından Lille ile eşleşti. İşte ...
Yasemin Dalkılıç’tan Yeni Rekor Denemesi
Serbest dalış dünya rekortmeni Yasemin Dalkılıç yeni rekor denemesini, ...
Devler Ligi'nde İngiliz-İtalyan Kapışması
Devler Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarının tamamlanmasının ardından 1. ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Torku Konyaspor
fatih terim
haberler
Chloe Loughnan
ilber ortaylı
takipsizlik kararı
Eğitim
Tunus
Eskişehirspor