E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Murat Aksu'dan İki Bomba  

Yıldırım Demirören’in karşısındaki en güçlü aday olarak çıkan Murat Aksu, kurmaylarını birer birer belirlemeye başladı.

4.12.2009 - 11:13
Murat Aksu dan İki Bomba

Yönetimine alacağı ilk isim olarak eski RTÜK Başkanı Ali Baransel’in adını açıklayan, ardından Baymak’ın sahibi Murat Akdoğan ve Bağfaş’ın sahibi Yahya Kemal Gencer’in adını kamu oyuna duyuran Aksu, camianın önde gelen iki ismini de büyük uğraşlar sonucu ikna ederek listesine aldı.

Murat Aksu’nun Microsoft'un Orta Doğu ve Afrika (MEA) Bölgesi Başkanı Emre Berkin ile Fibrobeton Şirketler Grubu Başkanı Dündar Yetişener’i de yönetimine aldığı öğrenildi.

Berkin ve Yetişener ikilisinin kısa bir süre önce Aksu’ya ‘evet’ dediği ve bu isimlerin de listeye katılmasından sonra başkanlık seçiminde ibrenin Aksu’dan yana döndüğü de kulisler de konuşulmaya başlandı.

İŞTE AKSU’NUN SON BOMBASI

Berkin ve Yetişener’i de yanına alarak, elini güçlendiren Murat Aksu’nun ayrıca bu hafta içinde Yıldırım Demirören yönetimiyle yollarını ayırdığını açıklayan Levent Erdoğan’ı da kendi saflarına katabileceği haberi gündeme bomba gibi düştü.

Camia içinde çok sevilen ve özellikle derneklerle ilişkileri oldukça iyi olan Erdoğan’ın, Aksu’nun listesinde yer alacağı ve konuyla ilgili açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.

Tüm bu gelişmelerin ardından böylesine güçlü isimleri kadrosuna katan Murat Aksu karşısında mevcut başkan Yıldırım Demirören’in seçimde ne yapacağı ve nasıl bir strateji izleyeceği merakla beklenmeye başlandı.

EMRE BERKİN KİMDİR?

Emre Berkin, Microsoft Avrupa Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi Başkan Yardımcısı ve Microsoft'un Orta Doğu ve Afrika (MEA) Bölgesi Başkanı. Berkin'in sorumluluğunda 79 ülke bulunuyor.

Berkin Microsoft'a, 1993 yılında şirketin Türkiye oparasyonunu kurmak üzere katıldı. Microsoft Türkiye Genel Müdürü olarak, Türkiye Ofisi'ni Microsoft'un dünyada en hızlı büyüyen bölge ofislerinden biri ünvanına kavuşturdu.

Microsoft'a katılmadan önce Digital Equipment Corporation'da görev yapan Berkin, Digital'daki 10 yıllık kariyerinin 6 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde bulundu ve şirketin çeşitli satış, danışmanlık, destek ve servis organizasyonlarını yönetti.

DÜNDAR YETİŞENER KİMDİR?

Fibrobeton Şirketler Grubu Başkanı olan Yetişener 1959 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe bölümünde tamamladı.

Türkiye Genç İşadamları Derneği’nin (TÜGİAD) 9. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi ve çeşitli sosyal ve sektörel derneklerin aktif üyesi olan Yetişener, halen İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nde (İMSAD) Yönetim Kurulu Üyeliğini sürdürmektedir.

YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
GERÇEK VATANDAŞ 30 Kasım 2009 Pazartesi 23:10

Trafikte kırmızı ışıkta bile duracak kadar alçak gönüllü, Anayasanın ve devletin bütünlüğünün koruyup kollayıcısı, boğazından tek kuruş haram geçmemiş, Çankayanın bütçesinde yüz milyonlarca tasarruf yapmış, Yargıçların yargıcı; Ülkenin gelmiş geçmiş en dürüst en namuslu en prensipli ve en güvenilir Cumhurbaşkanından asla olmayan ve olamayacak sanal hesapların sorulması; hak hukuk tanımayan, cemaatlere ayrılıkçılara bölücüler ile ABD ve AB ye hizmet eden, ülkeyi parsel parsel pazarlayıp satan, eş dost yandaşa kamusal kıyaklarla köşeleri dört defa döndürüp kendileri de semiren bir siyasi dönemin bağımlı soruşturmacılarından beklenir tabii. Umarım bu gerçekleşir de sonlarının başlangıcı olur!

Yorumu oyla      18      10  
MERİC TRAKYA 30 Kasım 2009 Pazartesi 22:01

12 Eylül İhtilalinin lideri Kenan Evrenin Çankaya Köşkünde ve Başbakanlık binasında ağırlanmasına ses çıkarmayanlar,Kenan Evrenin Yaveri 28 Şubat sürecinin Çevik Bir Paşasının Çalıkın sahibi olduğu şirkete“danışman” olmasına göz yumanlar, “darbe günlükleri” nin yazarı olduğu iddia edilen Özden Örnek'in ifadesini almak bir yana oğullarının Çalık'ın kanatları altına alınmasına yorum getiremiyenlerin en sevdiği ülke Honduras yedikleri tek gıda da yoğurtmuş biliyormuydunuz?

Yorumu oyla      18      10  
tercihim ecel ve zafer 30 Kasım 2009 Pazartesi 21:32

ne cumhuriyetçilere yapılan dezenformasyonlu etö savaşı,ne içi boş açılımlar,ne irticayla mücadele eylem planı kopyası,ne eski yarsav başkanı eminağaoğluna ne sincan hakimine yapılanlar,son olarakta sn sezere atılan"çamurlar"yüzyılın soygunu denizfenerini,başbakanın bu davada adının geçmesini,akfırat belediye yolsuzluklarını,mecliste zırhlanan 83 akpli yolsuzluk dosyasını,dokunulmazlık zırhıyla sıyrılma çabalarını "halka" unutturmak niyetindeki erdoğan ve akpliler asla unutturamayacak bize;

Yorumu oyla      18      10  
Hasan Tahsin 30 Kasım 2009 Pazartesi 15:25

Juristokrasi dukkalığının mensupları da Halka karşı yaptıklarının tek tek hesabını tabiki vermelidir.Yalnız Militarist Oligarşi Çetesi ile sınırlı kalmak, hesabın eksik alınmasına neden olur.Aslında bütün mesele 28 Şubat sürecinde,TAPINAK ŞÖVALYELERİNE Uşaklık eden,Oligarşik Çeteler ile Jüristokratik Çetelerin Ortaklığına vesile olan ORGANİZATÖRLERİN kimliklerini deşifre edebilmektir.Türk HALKININ SAVCILARI,bu çetelerden sonuna kadar hesap soracağı umudunu taşıyoruz.

Yorumu oyla      18      10  
Ulubatlı Hasan 30 Kasım 2009 Pazartesi 13:53

İyi olur. Ümraniye soruşturmasının başka merciilere hizmet eden savcılarına Hukuk, Edep, ve Ahlak dersi verir sonlarını hatırlatıp kendilerine gelmelerini tavsiye eder.

Yorumu oyla      18      10  
tercihim ecel ve zafer.; 30 Kasım 2009 Pazartesi 13:42

karalama kampanyasına başlamışlar;ne duracakları noktaları var,ne uğultuları diniyor,ne boyunlara haksızca takılan ilmekleri,nede intikamları duruyor,bu cumhuriyet atatürk düşmanları biatçıların.oysa hataları yollarında kendilerine barikat olmuş,paçalarından akan pisliklerini kapamak için çırpınışlarıyla paronayalarıyla yeni yeni düzmecelerle kapayacklarını sanıyorlar.o kurgulanan planlarında boğulacaklarını nedense birtürlü görmüyorlar;

Yorumu oyla      18      10  
tercihim ecel ve zafer.; 30 Kasım 2009 Pazartesi 13:29

kral tayyip sarsılmaya ve oy kaybetmeye başlayınca"biat ölçüsünde bağlılıkla" devreye girenler,akpnin il ve ilçe kuruluşları,merkez binasının tutuluşu,araç ve gereçlerin alınışı,propaganda faaliyetlerinin düzenlendiği kaynakların,kimlerden ne karşılığı alındığını açıklayamayıp saklayan,etöcülerin tutuklanma şekli ve savcının delil topluyoruz izahıyla zanlıları gözetim altında tutmasının bir"hukuk garabeti"olduğunu yazamayan yüreksizler bu kezde akpnin bükemediği bileklerden biri olan sezeri

Yorumu oyla      18      10  
DARBECİLERDEN ÖNCE DARBESEVERLERDEN HESAP SORULMALIDIR! 30 Kasım 2009 Pazartesi 12:03

Bekleniyordu zaten.. Hiç konuşmaması, ortalarda gözükmemesi dikkatinizi çekmedi mi hiç? Geçmşte Tuncay özkan ile yakınlığı? Yargı sürecini beklemek lazım! Yüce Yargı "millet adına" karar veriyor!

Yorumu oyla      18      10  
GÜRSOY 30 Kasım 2009 Pazartesi 11:50

Yalnız "Ergenekon" ile ilgili değil, birde "Aklama(!)" süreçleri ilede biraz bilgilendirme yapması gerekiyor.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kartal'da Zirve Hesapları
İnönü stadında oynanacak maç saat 20.00'de LigTV'de canlı yayınlanacak. ...
'Avrupa Aslanı'nın İşi DESTAN: 1-0
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde F Grubu'ndaki 5. maçında evinde Panathinaikos'u ...
UEFA Avrupa Liginde Alınan Toplu Sonuçlar:
Futbolda UEFA Avrupa Ligi’nde 5. hafta mücadelesi, dün akşam yapılan 12 maçla tamamlandı.
 
Avrupa Ligi Galatasaray'ın işi
Galatasaray, Panathiakos'u Mustafa Sarp'ın golüyle 1-0 yendi ve Avrupa Ligi'nde grubu lider bitirdi
Arda Turan Zirveyi Zorluyor
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) bu ...
Gözler Serena'ya Çevrildi
Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ın yetkilileri, ...
 
NBA'de Rekor Gecesi
NBA'de dün gece sabaha karşı oynanan karşılaşmalarda yeni rekorlara imza atıldı.
Maçın Yıldızı Konuştu
Fenerbahçe'nin Twente'yi yendiği maçta karşılaşmanın tek golünü atan Lugano ...
F.Bahçe'ye Sercan Tuzağı
Yerli transfer piyasasının gözde ismi Bursasporlu Sercan Yıldırım konusunda ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Sağlık
CEV Şampiyonlar Ligi
sanayi
Yükseköğretime Geçiş Sınavı
A Milli Takım
Brezilya
Okan Buruk
Numan Kurtulmuş
Anadolu Partisi