Kiev Askeri İdaresi'nden yapılan açıklamada, Rus güçlerinin gece saatlerinde kentin farklı bölgelerine drone'lar, güdümlü füzeler ve balistik füzeler ile geniş çaplı saldırılar gerçekleştirdiği aktarıldı.
Kiev Askeri İdaresi Başkanı Tymur Tkaçenko, saldırıların ardından birçok konutta yangın çıktığını, ayrıca araçların ve ticari yapıların hasar gördüğünü ifade etti.
Tkaçenko, çeşitli yerlerde füze ve drone parçalarının bulunduğu belirtti. Kiev Belediye Başkanı Vitali Kliçko ise, saldırılarda en az 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 63 kişinin de yaralandığını açıkladı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |