E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Atletico Madrid Barcelona Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç İzle,Barcelona Atletico Madrid 

Atletico Madrid Barcelona Maçı Saat Kaçta? (Barcelona Atletico Madrid maçı Hangi Kanalda?)

17.05.2014 - 18:43
Atletico Madrid Barcelona Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç İzle,Barcelona Atletico Madrid

Barcelona Atletico Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Barcelona Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? İspanya Ligi'nde Barcelona ile Atletico Madrid şampiyonluk maçına çıkıyor. Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid Barcelona maçında yenilmezlerse şampiyonluğa uzanacaklar.Tarih: 17 Mayıs Cumartesi
Saat: 19:00
Stat: Camp Nou
Yayın: NTVSpor Smart

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) 2013-2014 sezonunun şampiyonu, yarın Nou Camp'ta oynanacak Barcelona-Atletico Madrid maçında belli olacak.

Muhtemel 11'ler:

Real Madrid: Jose Manuel Pinto, Dani Alves, Gerard Pique, Javier Mascherano, Jordi Alba, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Xavi, Alexis Sanchez, Lionel Messi, Neymar.           

Atletico Madrid: Thibaut Courtois, Diego Godin, Filipe Luis, Joao Miranda, Juanfran, Arda Turan, Gabi, Koke, Raul Garcia, Tiago Mendes, Diego Costa

89 puanla lider Atletico Madrid'e Barcelona karşısında alacağı beraberlik, şampiyonluk için yeterli olacak. 86 puanlı Barcelona'nın şampiyonluğa ulaşabilmesi için ise mutlaka kazanması gerekiyor.

Atletico Madrid taraftarlarına 98 bin kişi kapasiteli Nou Camp Stadı'nda sadece 447 bilet ayrıldı. Katalan kulübü, maç öncesinde statta açılmak üzere "Barçayız" (Som el Barça) yazılı bir mozaik hazırlarken, taraftarlara sonuna kadar takıma destek olmaları, kamp otelinden stada kadar takım otobüsüne eşlik ederek, futbolcuların motivasyonunu en üst düzeyde tutmaları çağrıları yapıldı. Her iki takımın da bu gece Barcelona'da kampa gireceği ve psikolojik olarak en iyi şekilde maça hazırlanacağı duyuruldu.

Diego Costa ilk 11'de!

La Liga’nın son haftasında Barcelona ile karşılaşacak olan Arda Turan’lı Atletico Madrid, son antrenmanını gerçekleştirdi.
Gazetecilerin büyük ilgi gösterdiği antrenman sonrası teknik direktör Diego Pablo Simeone bir basın toplantısı düzenledi.
Nou Camp’taki maçın çok zor geçeceğini kaydeden Arjantinli teknik adam, Şampiyonlar Ligi finalini düşünmediklerini söyledi.
Simeone, forvetleri Diego Costa’nın ilk 11’de başlayacağını açıkladı.

"MAÇ FARKLI OLACAK"

Madrid'de son antrenmanını yapan Atletico Madrid'de basının karşısına çıkan teknik direktör Diego Simeone, karşılaşmada takımın sahada ortaya koyacağı karakterin önemli olduğunu belirtti. 

Barcelona'nın tehlikeli bir takım olduğunu kaydeden Arjantinli teknik adam, "Farklı bir maç olacak. Garip olacak çünkü final niteliği taşıyan bir lig maçı. Takımın sahada ortaya koyacağı karakter çok önemli olacak. İyi hücum yapmak için çok iyi savunma yapmak gerekli. Kolay çözülen bir maç olacağını düşünmüyorum. Barcelona'nın çok güçlü bir şekilde başlayacağını ve sezonun en iyi Barça'sının sahada olacağını düşünüyorum. Sahalarında oynuyorlar ve olağanüstü bir kadroları var. Uzakta kalsa da Barça asla mücadeleyi bırakmadı" değerlendirmesinde bulundu.



Simeone ayrıca, Atletico Madrid'in en golcü futbolcusu ve 27 golle La Liga'da en çok golü bulunan 3. futbolcu olan Diego Costa'nın, Barcelona maçında forma giyeceğini açıkladı. Costa'nın La Liga'da şimdiye kadar gol atmayı başaramadığı tek takımın Barcelona olması da dikkati çekiyor.

"ACI ÇEKECEKLER"

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino da düzenlediği basın toplantısında, şampiyonluğa ulaşabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Martino, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sadece kazanmamız gereken bir maç, bu çok açık. Ancak öne geçmek özel bir çaba gerektirecektir. Bu tek bir fırsat, futbolcular bunu böyle görüyor. 38 maçlık bir lig maratonunda son maçı, direkt rakibimize karşı evimizde oynayacağız. Bundan önce kazandıkları şampiyonluklarda başka gezegenden gelen futbolcular gibi oynuyorlardı. Şimdi acı çekerek, mücadele ederek, normal insanlar gibi oynayarak kazanacakları ilk kupa olacak."



Çalıştırdığı ilk sezonunda Barcelona ile son maçına çıkacak olan Martino, "Tüm kalbimle Barcelona'nın şampiyon olmasını istiyorum ama bu sonuç benim kariyerime etki etmeyecek. Çünkü ben yapmak istediğime karar verdim ve hiçbir kupa bunu değiştiremez" diye konuştu.

Barcelona Teknik Direktörü olarak bu sezon yaşadığı en kötü olayın Tito Vilanova'nın ölümü olduğunu dile getiren Martino, "Onunla çok sıkı bir ilişkim olmasa da yaşadığım en kötü anlardan biriydi. En iyi anı ise yarınki maçtan sonra yaşamayı umuyorum" ifadesini kullandı.

İSTATİSTİKLER "BARCELONA" DİYOR

La Liga'nın son lig şampiyonu olan Barcelona tarihinde 22 kez bu kupayı kazanma başarısını gösterirken, son olarak 18 yıl önce şampiyon olan Atletico Madrid'in toplamda 9 lig şampiyonluğu bulunuyor.

 

Karşılıklı istatistiklerde bu sezon Atletico Madrid'in üstünlüğü olsa da geçmiş maçlardaBarcelona'nın büyük farkla önde olduğu görülüyor. İki takımın oynadığı toplam 213 maçtaBarcelona'nın 93, Atletico Madrid'in 70 galibiyeti bulunurken, 50 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Katalan takımı, Atletico'ya karşı sahasında oynadığı maçların 60'ını kazanıp, sadece 19'unda kaybederken, Barcelona, Nou Camp'ta oynadığı son 6 lig maçını da kazandı.

 

Öte yandan Atletico Madrid'de 3. sezonunu geçiren ve her sezon bir kupa kazanan milli futbolcuArda Turan ise ilk kez lig şampiyonluğuna ulaşma fırsatı yakaladı. Arda, Atletico Madrid şampiyon olması halinde La Liga tarihinde şampiyonluk kupasını kaldıran ilk Türk futbolcu olacak.

Soma için sürpriz karar!

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası sonrasında 200'ün üzerinde işçimiz hayatını kaybederken tüm dünya kamuoyu bu felaket için birlik oldu.

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, öğlen saatlerinde başsağlığı mesajı yayınlarken ders niteliğinde bir karara daha imza attı.



Atletico Madrid, hafta sonu deplasmanda Barcelona ile oynayacağı ve lig şampiyonunu belirleyecek maç öncesinde Soma'ya destek tişörtü ile çıkacak.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Turgay Demirel FIBA Başkanı seçildi
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, FIBA Başkanı seçildi.
Potada Derbi Onun
Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi ikinci maçında Galatasaray ...
Sabri Sırbistan'da Gizli Tedavi Metodu Uyguladı!
Galatasaray Kulübü, bugün bir gazetede yer alan Sabri Sarıoğlu'nun Sırbistan'a ...
 
Adebayor'dan Çarpıcı Söz: ‘Mancini git Google’a bak’
Togolü golcü Emanuel Adebayor, Daily Express yazarı Fabrice Muamba’nın ...
Lucescu da Vefalı Çıktı: Kaskını Giydi ve...
Ülkemizde Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluğa ulaşarak bir ilki gerçekleştiren ...
Şampiyon Fenerbahçe Sahaya Bu Tişörtlerle Çıktı!
Şampiyon Fenerbahçe sezonu galiibiyetle bitirdi. Kayserispor deplasmanına ...
 
Beşiktaş Bu Transferi İle Rakiplerine Fark Atacak!
Diego Ribas, Eto'o gibi isimlerle görüşmelerde bulunan ve yıldız isimleri ...
Yabancı futbolcularımız kadar olamadın Mesut Özil!
Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Soma faciasıyla ilgili, "Türkiye'nin ...
Beşiktaşlı Futbolseverlere Kötü Haber! O İş Yattı!
Beşiktaş bir süredir görüşme halinde olduğu Brezilyalı futbolcu Diego Ribas'tan sonuç alamadı ve..
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
İran
Tayyip Erdoğan
Tedavi
Okan Buruk
Akhisar Belediyespor
harç
Hanefi Avcı
Özbekistan
Paul Scholes