Şirketin genel müdürü Erkan Akdemir, "Bizi küstürmesinler. Futbola, spora bu kadar destek verip de sonuçta bu tür şeylerin yaşanıyor olması bizi çok üzüyor." dedi. Akdemir, ana sponsoru oldukları Sarı-Lacivertlilerle ilgili takınacakları tavrı; Futbol Federasyonu'nun vereceği karardan sonra oturup düşüneceklerini söyledi.
Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir, şirketi tarafından Suada'da gerçekleştirilen Yaza Merhaba partisi sırasında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Fenerbahçe ile başlayan şike operasyonlarının sponsorluklara nasıl yansıyacağı ile ilgili soruya Akdemir, "Futbolda böyle üzücü durumlar yaşanmasını istemiyoruz. Bu belirsizlik ortamının bir an önce aşılmasını bekliyoruz." diye karşılık verdi.
"ŞU ANDA BEKLEYELİM”
Akdemir, Sarı-Lacivertliler ile yaptıkları anlaşmanın akıbeti ile ilgili soruya, "Fenerbahçe ile toplam 5 yıl geçerli sponsorluk anlaşmamız var. 2013 sonunda bitecek." diye cevapladı. Avea'nın genel müdürü, soruşturma sonunda olumsuz bir sonuç çıkması halinde sponsorluğu devam ettirip ettirmeyecekleri ile ilgili soruyu şöyle cevapladı:
"Şu anda bekleyelim. Bir varsayım üzerine birşey söylemek istemem. Herhalde Futbol Federasyonu önümüzdeki hafta kararını verir. Futbol Federasyonu'nun kararı, bizim vereceğimiz kararda şekillendirici olabilir. Bizi küstürmesinler. Futbola, spora bu kadar destek verip de sonuçta bu tür şeylerin yaşanıyor olması bizi çok üzüyor. Ben çekileceğiz anlamına gelen bir şey söylemiyorum. Sadece futbolun şu anda yaşadığı şey bizi çok üzüyor. Küsmek de istemiyoruz. Şu an için destek vermeye devam ediyoruz. Kararımızı değiştirecek bir durum bulunmuyor. Ancak gelişmeleri takip ediyoruz."
"REKLAM DEVAM EDİYOR, KÜÇÜK DEĞİŞİKLİKLER VAR"
Erkan Akdemir, Avea'nın Ata Demirer ile çektiği reklamlarla ilgili Turkcell'in şikayeti ile ilgili sorulara, "Reklamı kaldırmadık, devam ediyor. Reklam Özdenetim Kurulu, Turkcell tarafından ortaya konan 20 konudan sadece ikisinde düzeltme talep ettiği. Biz de bu düzeltmeleri gerçekleştirdik. Mahkemenin verdiği karar, 'Reklam Özdenetim Kurulu'nun kararına uy' diyor. Zaten uymuşuz o karara. Ondan dolayı bir sıkıntı yok'' şeklinde cevap verdi.
star
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...