Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Osmanlıspor, Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etti.
"Uzun süre motiveyi yukarıda tutmak zordur"
Spor Toto Süper Lig'de sahasındaki derbi maçta Gençlerbirliği'ni 3-1 yenenOsmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, gollü bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Akçay, başkent derbisinde kaliteli iki takımın mücadele ettiğini ifade etti.
Özellikle ilk yarı oyun formatını sağlıklı kuramadıklarını dile getiren Akçay, "Bu da Gençlerbirliği takımının yapısından kaynaklandı. İkinci yarı özellikle rakibin arkasına ataklar geliştirdik ve 3 gole ulaştık. Üç golü bulmamız mutluluk verici. Sporcularımı kutluyorum. Uzun süre motiveyi yukarıda tutmak zordur" değerlendirmesini yaptı.
"Kaybedecek kadar kötü oynamadık"
Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, maçtan mağlup ayrıldıklarını ancak kaybedecek kadar kötü oynamadıklarını söyledi.
Yenilgiye üzüldüklerini anlatan Üzülmez, "Kaybedecek kadar kötü oynamadık. Bireysel hatalardan goller yedik. İlk ve ikinci yarının başında goller yedik. 5-10 dakika içinde golleri yedik. Daha sonrasında üretken olmaya çalışan bir Gençlerbirliği vardı" dedi.
Final paslarını iyi değerlendiremediklerini ifade eden Üzülmez, "3-4 tane El Kabir ve Djalma ile değerlendirmediğimiz pozisyonlar var. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Gençlerbirliği kaybetse de mücadele eden bir takım olacaktır. Rakibe teslim olmayacaktır. Osmanlıspor'u tebrik ediyorum. Bundan sonra da daha iyi bir Gençlerbirliği için sinerjimizi devam ettireceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.
Maçtan notlar
-İki takım oyuncuları sahaya, Türkiye Futbol Federasyonunun hazırlattığı "Çanakkale Geçilmez" yazılı pankartla çıktı.
- Osmanlısporlu futbolcular üzerinde Türk bayrağı bulunan tişörtlerle seremonide yer aldı.
- Karşılaşma oynanırken Osmanlıspor taraftarları ilk önce kendi aralarında, daha sonra da Gençlerbirliği taraftarlarıyla karşılıklı "Vatan Sana Canım Feda", "Kırmızı beyaz en büyük Türkiye", "Teröre karşı omuz omuza" tezahüratlarını yaptı.
aa
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...