BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlı futbolcuların, istasyon, 5'e 2 ve dar alanda kontrol pas çalışmasının ardından taktik programın yer aldığı uygulamalar üzerinde durduğu bildirildi.
Antrenmanın, tam sahada oynanan çift kale maç ve şut çalışmasıyla tamamlandığı ifade edildi. Sakatlığı süren Veli Kavlak'ın bireysel çalıştığı vurgulandı.
Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u yarın saat 20.00'de Başakşehir Fatih Terim Stadı'nde konuk edecek.
aa
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...