Haber kanallarının son dakika olarak geçtiği 'Demirören de ifade verecek' haberinin doğruluğu tartışma konusu oldu. Posta yazarı Candaş Tolga Işık, Twitter'da haberin doğru olmadığını söylerken kaynak olarak da İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ı gösterdi.
Futbolda şike soruşturmasında BJK Başkanı Yıldırım Demirören'in 'şüpheli' olarak ifade vermeye çağrıldığı yönündeki habere bir itiraz geldi. Candaş Tolga Işık, Twitter'da Hüseyin Çapkın'la görüştüğünü ve haberin doğru olmadığını söylediğini iddia etti.
İşte Candaş Tolga'nın o tweet'leri:
Az once Yildirim Demiroren ve Organize Suclar Subesi Sorumlu Mudurleri telefonla gorusmus. A.A'nin haberinin dogru olmadgi iletilmis.
Az önce Huseyin Capkin ile gorustum. "Bizden Yildirim Demiroren'e su ana kadar yapilmis hicbir çağri yok" dedi.
Organize Sube'den ust duzey bir polis muduru:"Yildirim Demiroren'le ilgili boyle bir girisimimiz, su an icin boyle bir planimiz yok."
Serdar Adalı ve İbrahim Akin baglantisi ile ilgili bir sorusturma var ancak Demiroren'le ilgili haber dogru degil. En azindan bugun icin!
5 dk once Huseyin Capkin aradi tekrar: "A.A.'yi Demiroren'le ilgili yaptiklari haber konusunda uyardik. Gerekli duzeltmeyi yapacaklar" dedi.
VATAN
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...