Beşiktaş kalecisi Rüştü Reçber, Manchester United'e karşı öyle bir maç çıkardı ki eldivenleriyle tarih yazdı.
ERDOĞAN'DAN TEBRİK
90 dakika boyunca 21 kurtarış uzatmalarda da üst üste iki yüzde yüz gole izin vermeyen tecrübeli file bekçisi için ne söylense az. Mustafa Denizli'nin maç sonunda övgüyle bahsettiği ve sakatlığı olmasına rağmen fedakarlık yaparak oynadığını söylediği Rüştü'yü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan özellikle tebrik etti.
BANA RÜŞTÜ'YÜ VERİN
Maç biter bitmez önce başkan Yıldırım Demirören'i ardından Mustafa Denizli'yi kutlayan Erdoğan, daha sonra telefona Rüştü'yü istedi. Erdoğan, Old Trafford panteri olan Rüştü'yü başarısından dolayı kutladığı ve gurur duyduğunu belirtti.. Başbakanın övgü dolu sözleri karşısında duygulanan Siyah-Beyazli kaleci de Erdoğan'a teşekkür etti.
CUMHURBAŞKANI DA ARADI
Yıldırım Demirören ve Mustafa Denizli ile birlikte Rüştü'yü kutlayan isimler arasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de olduğu öğrenildi. Milli eldiveni sahada da kutlayan kutlayanaydı. Defansta çok iyi işler çıkaran Ferrari, bitiş düdüğünün hemen ardından Rüştü'yü havalara kaldırdı. Diğer futbolcular da Rüştü'yü tebrik etti.