Tartıştığı Sevcan Demir'i (26) bıçak ve satırla öldüren Halit Can Sakman (26), Antalya Şehir Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından gözaltına alınarak Emniyet'e götürüldü.
Şüpheli işlemlerinin ardından boynundaki sargı ve dren tüpüyle adliyeye getirildi.
Ellerinde yaralar olan Halit Can Sakman savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "kasten öldürme" suçundan tutuklandı.
Zanlı, tedavisine devam edileceği için yeniden hastaneye götürüldü.
İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Halit Can Sakman'ın emniyette verdiği ifadede, eşiyle maddi sorunlar nedeniyle aralarında tartışmalar olduğunu, kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmanın ardından ise söz konusu olayın yaşandığını iddia ettiği öğrenildi.
Zanlının daha önce kişilik bozukluğu nedeniyle psikolojik tedavi gördüğü ve bu nedenle ilaç kullandığı öne sürüldü.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...