E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

F.Bahçe 90'da Güldü 

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Bursaspor karşısında ecel terleri döken F.Bahçe, 90. dakikada gülüyor..

12.02.2010 - 10:42
F.Bahçe 90 da Güldü

İlk maçta yakaladığı büyük avantajı iyi kullanmak isteyen Sarı Kanarya, hasar almadan yarı finale yükselme peşinde.

Ancak 3-0'lık skora rağmen sarı lacivertlilerin işi hiç de kolay gözükmüyor. Bu maç için adeta tek yürek olan Bursaspor camiası, Fenerbahçe'yi 4-0 yeneceklerine yürekten inanıyor. İşi şansa bırakmak istemeyen Fenerbahçe ise eksiklerine rağmen yarı finale yarasız yükselmek istiyor.

BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, İbrahim, Mustafa, Ozan İpek, Hüseyin, Ergiç, Volkan, Turgay, Iglesias

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Bekir, Önder, Bilica, Andre Santos, Gökhan Gönül, Deniz, Selçuk, Vederson, Gökhan Ünal, Güiza

BURSASPOR: 3-1 :FENERBAHÇE

90.Dakika :Hakem Cüneyt Çakır maçı bitiren düdüğü çalıyor. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Bursaspor kendi evinde karşılaşmayı 3-1 kazanıyor ama turu atlayan taraf Fenerbahçe oldu.
90.Dakika :Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 9 numarayla Guiza Giren oyuncu 23 numarayla Semih
90.Dakika :Bursaspor'da Sercan sakatlandığı için yerini zorunlu olarak Battalla'ya bıraktı.

90.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Guiza'nın attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor.
90.Dakika :Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 9 numarayla Sercan, Giren oyuncu 17 numarayla Battalla

89.Dakika :4. Hakem Mete Kalkavan maçın sonuna 2 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
87.Dakika :Fenerbahçe atağında Dos Santos sol kanatta topla buluştu orta yapmak istedi ama ortası kötü olunca top auta çıktı.

86.Dakika :Fenerbahçe atağında Dos Santos ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan az farkla auta çıktı.

85.Dakika :Fenerbahçe atağında Dos Santos sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Hüseyin topu kafayla kaleci Ivankov'a kazandırdı.

84.Dakika :Fenerbahçe atağında Guiza ofsayt pozisyonunda kaldı.
82.Dakika :Bursaspor'da Ozan İpek sağ kanattan korner kullandı, arka direğe doğru ortasını yaptı savunmadan gelen İbrahim yükseldi ama kafayı vuramayınca top auta çıktı.

80.Dakika :Fenerbahçe atağında Alex sağ kanattan bekletmeden arka direğe ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.
79.Dakika :Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

77.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen sağ kanattan kaleye doğru ortasını yaptı ama top kaleci Volkan'ın göğsüne çarparak kornere çıktı.
76.Dakika :Fenerbahçe'de Vederson sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu taca gönderdi.

75.Dakika :Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı Selçuk kafayla topu arkaya indirmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

74.Dakika :Bursaspor atağında Sercan savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi bekletmeden kaleye vurdu top ağlarla buluştu ama öncesinde hakem ofsayt kararı verdiği için gol geçersiz sayıldı.
73.Dakika :Fenerbahçe atağında Deniz orta alandan ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama savunma topu uzaklaştırdı.
72.Dakika :Fenerbahçe atağında Emre kendi sahasından savunmanın arkasına doğru pasını attı ama savunma Guiza'dan önce topu uzaklaştırdı.

70.Dakika :Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanatta topla buluştu ceza sahası içine ortasını yaptı ama top savunmada Önder'den kornere çıktı.
69.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen sağ kanatta topla buluştu, arka direğe ortasını yaptı ama kaleci Volkan çıkarak topu uzaklaştırdı.
68.Dakika :Fenerbahçe atağında Bekir sağ kanattan ceza sahası içine ortasnı yaptı ve kaleci Ivankov iki hamlede topun sahibi oldu.
67.Dakika :Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
65.Dakika :Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 39 numarayla Gökhan Ünal Giren oyuncu 10 numarayla Alex
64.Dakika :Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 18 numarayla Iglesias, Giren oyuncu 9 numarayla Sercan Yıldırım
63.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Turgay'ın attığı gol ile durumu 3-0 yapıyor.Savunmanın arkasına atılan topa Turgay hareketlendi, topla buluştu kaleci Volkan'ı da geçti ve topu boş ağlarla buluşturdu.

61.Dakika :Bursaspor atağında Ali Tandoğan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
60.Dakika :Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanatta topla buluştu, arka direğe ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.
59.Dakika :Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan korner kullandı, arka direğe ortasını yaptı ama top savunmadan taca çıktı.
58.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen sağ korner çizgisi yanından ceza sahası içine ortasını yaptı ama top savunmada Vederson'a çarparak kornere çıktı.
57.Dakika :Fenerbahçe atağında Selçuk sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine yerden sert bir orta yaptı ama top kaleci Ivankov'da kaldı.
56.Dakika :Fenerbahçe'de Dos Santos sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

55.Dakika :Fenerbahçe'de Dos Santos hakeme kart işareti yaptığı için Sarı Kart gördü.
54.Dakika :Fenerbahçe atağında Vederson sol kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem faul kararı verdi.

53.Dakika :Fenerbahçe'de Guiza rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
52.Dakika :Fenerbahçe atağında Guiza sol kanatta hareketlenen Vederson'a pas vermek istedi ama savunma ayak koyarak topun Vederson'a gelmesini engelledi.
51.Dakika :Fenerbahçe atağında Gökhan Ünal savunmanın arkasına doğru pasını attı Emre kafayla önüne indirdi ceza sahasına yöneldi ama savunmada İbrahim son anda ayak koyarak topu kazandı ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

50.Dakika :Fenerbahçe atağında Gökhan Ünal sağ kanatta topla beraber ilerledi, yerden pasını verdi Guiza gelişine şutunu vurdu ama top yandan auta çıktı.
49.Dakika :Fenerbahçe atağında Selçuk sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada İbrahim topu uzaklaştırdı.
48.Dakika :Bursaspor'da Ali Tandoğan topu elle aldığı için Sarı Kart gördü.
47.Dakika :Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanatta topla buluştu bekletmeden ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivankov'da kaldı.
46.Dakika :Fenerbahçe ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 58 numarayla Bilica Giren oyuncu 5 numarayla Emre
46.Dakika :Bursaspor hakem Cüneyt Çakır'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.
45.Dakika :Hakem Cüneyt Çakır ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 2-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona eriyor.

44.Dakika :4. Hakem Mete Kalkavan ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
43.Dakika :Fenerbahçe atağında Selçuk sol kanatta topla buluştu ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

41.Dakika :Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama Gökhan Gönül yerde kalınca hakem faul kararı verdi.

40.Dakika :Bursaspor atağında Iglesias sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Bilica ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

39.Dakika :Fenerbahçe atağında Önder orta alandan ceza sahası içine uzun oynadı Guiza hareketlendi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

37.Dakika :Fenerbahçe'de Gökhan Gönül sağ kanattan taç kullandı Deniz topu almak istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

35.Dakika :Bursaspor'da Turgay hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.
33.Dakika :Bursaspor'da kaleci Ivankov golden sonra aşırı sevinç gösterdiği için Sarı Kart gördü.
32.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Ivankov'un penaltıdan attığı gol ile durumu 2-0 yapıyor.
31.Dakika :Kaleci Ivankov penaltıyı kullandı şutunu vurdu top ağlarla buluştu ama kaleci Ivankov penaltıyı kullanırken durduğu için hakem atışı tekrarlatacak.

30.Dakika :Fenerbahçe'de Bilica rakibi Volkan'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
29.Dakika :Bursaspor Volkan Şen'in ceza sahası içinde düşürülmesi sonucunda penaltı kazandı.
28.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen sağ kanattan ceza sahası içine yerden ortasını yaptı ama savunmada Bilica ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
27.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen sağ kanattan ceza sahası içine pasını verdi Turgay topu almak istedi ama kontrol edemeyince top kaleci Volkan'da kaldı.
26.Dakika :Bursaspor atağında Ali Tandoğan sağ kanatta topla buluştu orta yapmak istedi ama top savunmada Selçuk'a çarparak taca çıktı.
25.Dakika :Bursaspor'da Hüseyin hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.
24.Dakika :Fenerbahçe'de Dos Santos sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

22.Dakika :Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

20.Dakika :Bursaspor atağında Mustafa Keçeli sol kanatta topla buluştu ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
19.Dakika :Bursaspor atağında Zapotocny savunmanın arkasına doğru hareketlendi Volkan Şen hareketlendi ama hakem ofsayt kararı verdi.

18.Dakika :Fenerbahçe atağında Selçuk ileriye doğru uzun oynadı ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
17.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Iglesias'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.
16.Dakika :Bursaspor'da Ali Tandoğan kaleyi karşıdan gören bir yerden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Dos Santos topu uzaklaştırdı.
15.Dakika :Bursaspor atağında Ali Tandoğan sağ kanata doğru uzun oynadı Bekir Ozan hareketlendi ama top hızlı olunca auta çıktı.
14.Dakika :Fenerbahçe'de Dos Santos sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama Gökhan Ünal'a çarpan top auta çıktı.
13.Dakika :Fenerbahçe atağında Guiza ceza sahası içinde topla buluştu, Gökhan Ünal'a yerden pasını verdi ama kaleci Ivankov zamanında çıkarak topun sahibi oldu.
12.Dakika :Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Savunmanın arkasına doğru atılan pasa Gökhan Ünal hareketlendi kaleciyle karşı karşıya plase vuruş yaptı ve kaleci Inavkov son anda yatarak topu uzaklaştırdı.
10.Dakika :Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ korner çizgisi yanından serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Önder kafayla topu uzaklaştırdı.
9.Dakika :Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
8.Dakika :Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Bilica kafayla topu kornere gönderdi.
7.Dakika :Bursaspor atağında Bekir Ozan sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Bekir topu uzaklaştırdı.

6.Dakika :Fenerbahçe atağında Vederson sol kanata doğru yerden oynadı ama savunma ayak koyarak topu kazandı.
5.Dakika :Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Vederson savunmanın arkasına doğru uzun oynadı Gökhan Gönül topla buluştu kaleciyle karşı karşıya kaldı savunma ayak koydu tekrar top Gökhan Gönül'ün önünde kaldı bekletmeden şutunu vurdu ama top yan ağlarda kaldı.
4.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen sağ kanata yerden pasını attı ama top doğrudan taca çıktı.
3.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen sağ kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Deniz topu taca gönderdi.
2.Dakika :Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül ceza sahası içine pasını attı, Gökhan Ünal topla buluştu ceza sahası içine girdi ama savunma ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.
1.Dakika :Karşılaşma Fenerbahçe'den Guiza'nın vuruşuyla başlıyor.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu Sözler ÇARŞI'yı Çok Kızdırır
Beşiktaş’ın eski menajeri ve futbol yorumcusu Sinan Engin ile taraftar ...
Trobzanspor Kayıpsız Gidiyor
Trabzonspor, ligde ve kupada yoluna kayıpsız devam ediyor.
Çelebi: Hukuki Sorun Yok
Seyrantepe Projesi’nin Danıştay 6. dairesi tarafından iptal edildiğine ...
 
Bursa'nın Konuğu Fenerbahçe
Türkiye Kupası’nı bu kez müzesine götürmek isteyen F.Bahçe, 3-0'ın rövanşında ...
Bedeli Çok Ağır Oldu
Galatasaray Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'a elendi... Maçın ardından ...
Ne Yaptın Rijkaard !
Frank Rijkaard, yakın çekim yaparak kendisini engellediği gerekçesiyle ...
 
Herkes Kaybetti
Aslan, şampiyonluk halinde kasasına koyması muhtemel 2 milyon 350 bin dolardan oldu.
Fenerbahçe'den 'Zemin' Açıklaması!
Ömer Temelli, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bozulan zeminiyle ilgili düzenlediği ...
Daum Farklı 11 Denedi
F.Bahçe, Türkiye Kupası çeyrek finalinde Bursaspor'la yapacağı rövanş ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
fenerbahçe
twitter
Tehdit
Demba ba
kardeş
ismail kartal
Emporio Armani
Fitch
terör örgütü