E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Fikret Orman kitap yazacak! İçerisinde gezi olayları dahil hepsi olacak

Statla ilgili bir kitap yazmayı düşündüğünü belirten başkan, "Vodafone Arena bitince, bir gün inşallah statla ilgili kitap yazacağım. Onun içerisinde gezi olayları dahil hepsi olacak" dedi.

16.11.2015 - 10:31
Fikret Orman kitap yazacak!

Stadı Cumhurbaşkanı'na borçluyuz
Fikret Orman, Divan Kurulu'nda önemli açıklamalar yaptı: Vodafone Arena’nın izinlerinin verilmesinde en büyük pay Recep Tayyip Erdoğan’ındır. Büyük bir irade ortaya koyup bize destek verdi

Beşiktaş'ın dün gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantısı'nda Fikret Orman rüzgarı esti. Orman, borçlardan stada, başkanlık seçiminden projelere kadar pek çok konu için açıklama yaptı. Gergin anların yaşandığı kurulda, birçok eleştiriye cevap veren Orman, inşaası süren Vodafone Arena'nın yapılmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir irade ortaya koyduğunu anlatarak, "Şunu unutmamak lazım, iznin verilmesinin en büyük sebebi Sayın Cumhurbaşkanı'dır. Bu konuda Beşiktaş'a inanılmaz bir destek verdi. Onun o iradesi her yerde bize çok yardımcı oldu. Herkesin bilmesi için söylüyorum. O irade olmasaydı biz bu stadı yapamazdık" diye konuştu. 

Kıskançlıktan çatlıyorlar 
Statla ilgili bir kitap yazmayı düşündüğünü belirten başkan, "Vodafone Arena bitince, bir gün inşallah statla ilgili kitap yazacağım. Onun içerisinde gezi olayları dahil hepsi olacak" dedi. Stat için esas sıkıntının çatının monte edilmesi olduğunu belirten Orman, "Bu stat bitmeye başladığı zaman kıskançlıktan patlıyorlar. İcraat yeridir burası, çene yeri değil. Arkadan konuşmaları aciz insanlar yapar" dedi. 

Saçını tarayamıyor 
Orman, seçimden önce tüzük tadil kongresi yapmak istediğini de belirtip "Kimse Beşiktaş başkanına ve yönetimine hakaret edemez. Genel kurula gelip de saçını taramasını bilmeyen üye var. Aidatı da yukarıya çıkartacağız. 1200 lira olan üyelik aidatını çok yukarılara çekeceğiz. Disiplin şartları da ağırlaştırılacak'' ifadelerini kullandı.

Bir dönem daha varım
"Bir dönem daha başkanlık yapıp gideceğim. Beşiktaş bir daha 10 sene 20 sene stat konuşmayacak. Bizim elde ettiğimiz sponsor gelirlerinin 3'ünü toplasanız elde edemezler. Çiğ yemedik ki karnımız ağrısın. Biz eleştiren insanların statta ne bir locası ne bir koltuğu var.''

Hepsi pırlanta gibi
Futbol takımının kolej havasında olduğunu da ifade eden Fikret Orman, "Bizi rahatsız eden oyuncularımız yok. Hepsi pırlanta gibi çocuklardır" ifadelerini kullandı. Başkan, yeni yapılan sözleşmelerde maç başı ücretleri kaldırdıklarını da sözlerine ekledi.

100 milyon lira ciro yapacağız
Orman, Kartal Yuvası mağazalarından yıllık 100 milyon lira ciro yapmayı hedeflediklerini ve Vodafone Arena'ya içinde büyük bir Kartal Yuvası mağazası yapacaklarını anlattı. Orman, şöyle devam etti: Mağazalarda yıllık hasılatın bu sezon sonu itibarıyla 60 milyon liraya geleceğini tahmin ediyoruz. Mağazalarda 2.5 milyon liralık kayıp var diye söylemler oluyor. Bunlar çok ayıp. Bunu konuşanlar onu yapmaya meyilli insanlardır.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taraftarı kızdırdı!
Alex'in 3 Temmuz ile ilgili konuşacağı iddiası taraftarları kızdırdı!
Chelsea'de peşinde!
Hamza Hamzaoğlu, sezon başında çok istediği Oumar Niasse'den vazgeçmiyor. ...
Ocakta Beşiktaşlı
Sol ayaklı bir stoper için arayaşlara başlayan Beşiktaş, aradığı ismi ...
 
Defansa 1.90'lık dev!
Defansa takviye yapmak isteyen G.Saray'ın, Dnipro'nun 1.90 m. boyundaki ...
Bu sorunu çözün!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, eleştirilerin tersine takımın ...
Sürpriz iddia!
Başarılı futbolcunun, Beşiktaş ile sözleşme yenilemeden önce G.Saray ile görüştüğü öğrenildi
 
Semih imzayı attı!
Semih Kaya için flaş bir iddia ortaya atıldı. G.Saraylı oyuncunun menajerinin ...
Roben geliyor!
Sarı-lacivertli ekipte yüzyılın transfer planı raftan indirildi. Robben'in ...
Es-es'in yeni hocası kim olacak?
Sergen Yalçın ve Mesut Bakkal'dan olumsuz yanıt alan Eskişehirspor, teknik ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Sağlık
Acun Ilıcalı
NBA
MERSİN
Kızılyıldız
Cüneyt Çakır
ygs 2015
Dilma Rousseff
Beycan ÜÇKARDEŞ