Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı, antrenman öncesi soruları yanıtladı, "Bu sene şampiyon olacağız; Ligde en iyi oynayan biziz. Milli Takımdan davet bekliyorum" dedi.
"PSİKOLOJİSİ KUVVETLİ BİRİYİM"
Konya'dan İstanbul'a, çok büyük bir camiaya geldiğini söyleyen Abdülkerim Bardakcı, "Bunun zorlukları var. Yeni arkadaşlıklar ediniyorsunuz. Birkaç hata yaptım ama psikolojik olarak zorluk yaşadım ama genel olarak psikolojisi kuvvetli biriyim. Her hafta çalışarak bu durumu atlattım" dedi.
"BİZ BİR AİLEYİZ"
Şampiyonluk için iddialı konuşan defans oyuncusu, "En iyi futbolu oynayan biziz. Allah'ın izniyle bu sezon şampiyonluğu kazanacağız. Takım demeyelim de biz bir aileyiz. Sonunda bu başarıyı getiriyor" açıklamasını yaptı.
"NELSSON İLE ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ"
Eski Galatasaraylı Marcao'yu çok beğendiğini söyleyen 28 yaşındaki oyuncu, "Çok kaliteli stoper. Nelsson ile çok iyi anlaşıyoruz. Arkamızda da Muslera gibi bir faktör var. O da bizim için çok önemli" diye konuştu.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...