Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo, Serie A'ya geri döneceği söylentileriyle İtalya'da gündem olmaya devam ediyor. Zaniolo'ya son olarak Juventus'un ilgi duyduğu iddiaları ortaya atıldı.
"TÜRKİYE'DE İYİYİM AMA NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ"
İspanya'nın Formentera Adası'nda tatilde olan yıldız futbolcu ise geleceğiyle ilgili olarak TvPlay Twitter kanalının mikrofonlarına konuştu ve Türkiye'de mutlu olduğunu belirtse de transfer içi açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi. Zaniolo, "Türkiye'de iyiyim ama futbolda ne olacağı asla belli olmaz. Şimdilik oradayım ama bekleyip görelim" ifadelerini kullandı.
23 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...