Digiturk'u satın alan beIN MEDIA GROUP CEO'su Nasser Al-Khelaifi ilk açıklamasında "Digiturk platformunu güçlendirmeyi ve Türk Pay-TV ve spor piyasasının heyecan verici dinamiklerini daha da geliştirmeyi iple çekiyoruz" demişti. İşte bu açıklamanın üzerinden ilk adım Lig TV'de atıldı.
İSİM VE İÇERİK TAMAMEN DEĞİŞTİ
Lig TV üzerinde özellikle Ortadoğu'da ses getirecek büyük yatırımları hedefleyen şirket ilk değişikliği isimde yaptı. Lig TV'nin ismi ve içeriği tamamen değişti. Yeni isim ve içerikle ilgili bilgi verilmezken yeni isim ve logonun sır gibi saklandığı ifade ediliyor.
ANONS BEKLENİYOR
Lig TV'nin yeni yayın döneminin tanıtımları başlar başlamaz Ersun Yanal ismini anons etmesi bekleniyor. Halen teknesinde tatil yapan Yanal ise konuyla ilgili olarak henüz bir açıklama yapmış değil.
sondakika.com
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...