Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin kadro dışı bırakıldı. Yıldız oyuncu Rangers ile deplasmanda oynanacak maça götürülmedi.
Fransız futbolcu, sosyal medya hesabından bu karara tepki gösterdi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ise maç öncesinde TRT Spor'a verdiği röportajda Maximin'in kadro dışı kalmasında son noktayı koydu.
"YETENEKLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"
Jose Mourinho, Maximin'in oynamak için uygun durumda olmadığını belirtti.
"Saint Maximin'in şiir konusunda yetenekli olduğunu bilmiyordum. Bu konuda ben de fena sayılmam. Bir futbolcu iyi çalıştığında, çok çalıştığında, her gün antrenman yaptığında fit olup merdivenleri çıkabilir. Asansöre ihtiyaç duymaz. Ancak bir oyuncu iyi antrenman yapmazsa, geç gelirse, kilosu fazlaysa, maç oynamaya hazır değilse yukarı çıkmak için asansöre ihtiyaç duyar. Çünkü merdivenlerde çabuk yorulur."
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...