Lale Düğün Salonu'nda ''Olağanüstü Konferans'' adı altında basına kapalı olarak gerçekleştirilen ilk gün çalışmasında divan oluşturulmasının ardından açılış konuşmalarına geçilecek. Politik ve örgütsel sorunlar üzerine görüşmelerin de gerçekleştirileceği olağanüstü konferansta genel başkanlık ile parti meclisi ve merkez disiplin kurulu üyeliklerine seçim yapılacak.
İkinci gün çalışması kapsamında ise ''Olağanüstü Kurultay'' yarın parti genel merkezinde çoğunluk aranmaksızın toplanacak.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |