E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Son aday Clarence Seedorf... 

Galatasaray'da yaşanan hızlı gelişmeler devam ediyor. Hamzaoğlu'nun koltuğuna çok sürpriz aday var. Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu gitti, yerine getirilecek hoca merak konusu oldu. Şimdi ise rota yabancı hocaya döndü. Son aday Clarence Seedorf.

21.11.2015 - 07:13
Son aday Clarence Seedorf...

Cim-Bom, 10 teknik adamla flört ederken, bu isimler arasında yerli olarak sadece Mustafa Denizli bulunuyor. Denizli ve Favre olumsuz görünürken, sarı-kırmızılılar Seedorf’a yöneldi. Hollandalı çalıştırıcı, Mancini sonrasında görevi kabul etmemişti.

Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu’nun görevine sürpriz şekilde son verilmesinin ardından teknik direktör konusunda arayışlar hız kazanırken resmen aday enflasyonu yaşanıyor.

Cim-Bom’un masasında yerli olarak sadece Mustafa Denizli ismi konuşulurken, 10 hoca üzerinde çalışma yapıldığı bildirildi. Sarı-kırmızılıların, Atletico Madrid maçı öncesinde bu sorunu çözüme kavuşturacağı belirtildi. 

Başkan Dursun Özbek, Genel Sekreter Fatih İşbecer ve Sportif Direktör Cenk Ergün üçlüsü tarafından yürütülen operasyonda Mustafa Denizli’den sonra, listenin ikinci sırasında yer alan İsviçreli futbol adamı Lucien Favre'yle ilgili ilk temasın olumsuz olduğu belirlendi. Buna rağmen Favre'nin İstanbul'a davet edildiği dile getirildi. 

SÜPRİZ İSİM 'SEEDORF'

Galatasaray’ın alternatifleri arasında öne çıkan diğer çalıştırıcı ise Clarence Seedorf oldu. Hollandalı teknik adamın Milan'dan ayrılmasına karşın 2016'ya kadar mukavelesinin bulunduğu ancak Galatasaray'a gelebileceğini ilettiği öğrenildi.



Seedorf ismi Mancini sonrası da gündeme gelmiş ancak Hollandalı hoca öneriyi kabul etmemişti. Ayrıca Ajax'ı çalıştıran Galatasaray'ın eski oyuncusu Frank de Boer da bir başka Hollandalı olarak sarı-kırmızılıların gündeminde bulunuyor.

RENARD ÖNERİLDİ

Galatasaray’a önerilen isimler arasında Lille’den ayrılan Herve Renard da yer alıyor. İtalyan menajer Ludovic Fattizzo, Başkan Dursun Özbek ve Cenk Ergün'le temasa geçerek, Galatasaray’da çalışmaya sıcak baktıklarını bildirdi. Türk asıllı İsviçreli teknik adam Murat Yakın da Galatasaray’a önerilen bir başka isim... Spartak Moskova’yı çalıştıran Yakın’ın Galatasaray’a gelmeye hazır olduğu bildirildi.

ADA'DAN İKİ İDDİA

Galatasaray’ın teknik direktör arayışı konusunda öne çıkan Brendan Rodgers ve Michel Preud’homme isimleri dikkat çekti. İngiliz Talksport radyosunun iddiasında hafta başında Londra’da yapılan Wyscout Forumu’nda Futbol Direktörü Cenk Ergün ile görüştüğü iddia edildi. Şu an boşta olan Rodgers’ın ve Club Brugge’de çalışan Preud’homme ile herhangi bir görüşme olmadığı Cenk Ergün tarafından net bir dille yalanlandı.
haber7

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'O' futbolcu 4 yıl futboldan men edildi!
UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu, 16 Eylül'de oynanan Arsenal maçının ...
Anadolu Efes, THY Euroleague 92-74
Anadolu Efes, THY Euroleague'de Limoges'i 18 sayı farkla 92-74 mağlup etti
'Favre Galatasaray'a gelemez!'
Mönchengladbach'taki görevinden ayrılan Lucien Favre'nin Galatasaray'a ...
 
Terim, Hamzaoğlu'na:
Fatih Terim, Hamza Hamzaoğlu'nu aradı ve, "Oğlum sen bizimle dalga mı ...
GS'nin yeni hocası kim olacak?
Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, futbol takımının yeni teknik direktörünü ...
Beşiktaş'ta M.Sivasspor mesaisi!
Beşiktaş, Medicana Sivasspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
 
Reus'un 'Devler Ligi' rüyası
Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'un Alman futbolcusu Marco Reus, ...
Şok gelişme:

UEFA, inceleme başlattığı Trabzonspor Kulubü'nün, Avrupa kupası gelirlerini ...

Kazakistan Kupası finali Cüneyt Çakır'ın

Türk hakem Cüneyt Çakır, Astana ile Kairat takımları arasında yarın ...

 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
abd
Gaziantepspor
Almanya
İstanbul Başakşehir
premier lig
A Milli Takım
haberler
Abdullah Ercan
yargıtay