Manavgat’ın hükmen galip geldiği bu haftada EsEs, iki puan farkla zirvedeki yerini korudu. Ligde şampiyonluğu belirleyecek kritik karşılaşma önümüzdeki hafta oynanacak.
Mücadeleye hızlı başlayan Eskişehirspor, 28. dakikada Necati Önal’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca siyah-kırmızılı ekip soyunma odasına üstünlükle girdi. İkinci yarıda da etkili bir oyun sergileyen Eskişehirspor, 63. dakikada yine Necati'nin golüyle farkı ikiye çıkardı. Akşehirspor’dan Gökhan Demir, 74. dakikada attığı golle durumu 2-1 yaparak heyecanı artırdı.
Maçın son dakikalarında ise Eskişehirspor kalecisi Berkay, Semih’in tehlikeli şutunu kurtararak takımını galibiyete taşıdı.
Bu sonuçla puanını 64’e yükselten EsEs, liderliğini sürdürürken, Manavgat hükmen aldığı galibiyetle 62 puana ulaştı. Son hafta Eskişehirspor, Mezitli 33 Spor deplasmanında şampiyonluk mücadelesi verecek.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...