E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Suriye'de son durum ne? 

Sultan Abdulhamit Han Tugayı Komutanı Abdullah, "Suriye'nin birçok kentinde, Halep'te, Çobanbey'de muhalifler, güzel işler yapmaya devam ediyor. Karış karış ilerleyip, köylerimizi kurtaracağız" dedi.

12.04.2016 - 17:40
Suriye de son durum ne?

Suriye'nin Bayırbucak Türkmen bölgesinde mücadele veren Sultan Abdulhamit Han Tugayı'nın komutanı Ömer Abdullah, son günlerde önemli ilerlemeler kaydettiklerini vurgulayarak, "Suriye'nin birçok kentinde, Halep'te, Çobanbey'de muhalifler, güzel işler yapmaya devam ediyor. Karış karış ilerleyip, köylerimizi kurtaracağız." dedi.

Abdullah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde Bayırbucak Türkmen bölgesinde çok önemli mücadeleler verdiklerini, düşmana karşı adeta etten duvar ördüklerini söyledi.

Son 10 gündür yoğun saldırı altında olduklarını belirten Abdullah şunları kaydetti:

"Cephe hatları zaten sürekli bombalanıyor. Karadan yapılan saldırıların yanı sıra, hava saldırıları ve denizden akıllı füzelerle köylerimiz vuruluyor. Varil bombalı saldırılar yeniden başladı. Rus uçakları da zaten gitmemişti. Ruslar, Türkmendağı ve Cebel Ekrad'a da saldırı düzenledi. Son 10 günde köylerimizde bırakın evi, bir ağaç bile sağlam kalmadı."

Yoğun bombardıman altında artık evlerde, çadırlarda kalamadıklarını aktaran Abdullah, "Topraklarımızı düşmana vermemek için mücadelemizi sürdürüyoruz. Karşımızdaki, İran, Irak, Afgan, Şii milisleri ile Hizbullah, Esed veRus askerlerine pes etmemek için, onları topraklarımızdan kovmak için yerin altındaki sığınaklarda yaşamaya çalışıyoruz." dedi.

"Karış karış ilerleyip, köylerimizi kurtaracağız"

Her şeye rağmen büyük mücadele verip ilerleme kaydettiklerini anlatan Abdullah, "Son olarak Ağcabayır köyü ile stratejik öneme sahip Ağcabayır Tepesi'ni ele geçirdik. Bununla birlikte Cebel Ekrad'daki Kale Dağı da kendiliğinden düşmüş oldu. Ayrıca, son 10 günde Cebel Ekrad'da 3 köy ile 1 dağ da ele geçirilmişti. Suriye'nin birçok kentinde, Halep'te, Çobanbey'de muhalifler, güzel işler yapmaya devam ediyor. Karış karış ilerleyip, köylerimizi kurtaracağız." dedi.
aa

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Filistin meselesi en önemli davamız!
İİT Genel Sekreteri Medeni, Filistin meselesinin en önemli davalarından ...
Avrupa Birliği çöktü çökecek!
Milyarder yatırımcı George Soros, Avrupa Birliği`nin sığınmacıkrizini ...
3. Dünya savaşı başlıyor mu?
http://www.turktime.com/video/3-dunya-savasi-basliyor/191331/
 
Eşcinsel olduğunu öğrenince bakın ne yaptı!
ABD'de 2015'in uçlarından birinin ardında yatan gerçek daha yeni ortaya ...
Ev arkadaşının teklifini reddedince...
İskoçya’nın Glasgow kentinde 25 yaşındaki bir kadın daha 14 gün önce birlikte ...
Rus helikopteri Suriye'de düşürüldü!
Suriye'nin Humus kenti yakınlarında bir Rus askeri helikopteri düştü.
 
Rus helikopteri düştü!
Suriye'nin Humus kentinde teknik arıza nedeniyle Rus helikopterinin düşmesi ...
ABD ve IŞİD neden görüştü?
IŞİD’le mücadele için Irak’a 400’ü aşkın askeri danışman gönderen ABD’nin, ...
Ermeni güçleri ateşkesi ihlal mi etti?
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermeni güçlerininin Dağlık Karabağ'da ateşkesi ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Gökhan Töre
Ukrayna
uzaktan çalışma
Fatih Erbakan
saldırı
Numan Kurtulmuş
Edward Snowden
Carlos Arroyo
genel sağlık