aklaşık üç saat kaldığı Bebek'teki mekandan ayrılırken gül satıcılarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Olgun Şimşek ve eşi, çiçekçilerin yakın sohbetine cevap vermedi.
Çiçekçilerin "Olgun abi yengemizi güldür, çiçeklerimizden al" sözlerine sessiz kalan ünlü oyuncu, taksiye binerken sinirlenerek, "Ne çiçeği kardeşim. Haydi işinize" dedi.
Bu sözleri duyan çiçek satıcıları, Olgun Şimşek'e, "Ayıp ettin abi. Biz emekçi adamız" şeklinde cevap verdi.
Milliyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...