ÖZEL/TURKTIME
Büyük iddialar ile 19 Aralık 2024 tarihinde yayın hayatına başlayan Nefes Gazetesi'nde çok üst düzey bir ayrılık yaşandı. Nefes’in Genel Müdürü Tayfun Gökdeniz ile yollar ayrıldı. Gökdeniz daha önce de Akşam, Güneş, Tercüman Gazeteleri ile Artı 1 TV’de yöneticilik yapmıştı.
KÜNYEDEN SİLİNDİ
Gökdeniz’in adı künyeden de çıkarıldı.
Bir süre önce de Nefes’in yönetim kadrosunda bulunan Yayın Koordinatörü Metin Köklüçınar, Kültür Sanat Müdürü Özkan Saçkan ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Koca ile yollar ayrılmıştı. Bu üç isim gazetenin künyesinden de çıkarıldı.
Nefes’in Ankara Bürosundan da 4 stajyere artık çalışamayacakları bildirildi.
GİZEM AK/TURKTIME
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |