E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

RTÜK Başkanı Şahin'den Flash Haber TV açıklaması 

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Erkan Kork'un hisse devrine ilişkin bildirimi RTÜK'e ulaştıktan sonra 'Flash Haber' logolu yayın kuruluşuna dair hiçbir iş veya işlem Üst Kurul tarafından onaylanmamış, (logo değişikliği, HD yayın talebi, kablo yayın talebi vb.) herhangi bir izin verilmemiştir" dedi.

12.04.2025 - 21:55
RTÜK Başkanı Şahin den Flash Haber TV açıklaması

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, "Erkan Kork'un hisse devrine ilişkin bildirimi RTÜK'e ulaştıktan sonra 'Flash Haber' logolu yayın kuruluşuna dair hiçbir iş veya işlem Üst Kurul tarafından onaylanmamış, (logo değişikliği, HD yayın talebi, kablo yayın talebi vb.) herhangi bir izin verilmemiştir." ifadesini kullandı.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yasa dışı bahis ve kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanan Erkan Kork'un sahibi olduğu iddia edilen ve Flash Haber TV logosuyla yayın yapan kuruluşa ilişkin olarak RTÜK'e yöneltilen iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

Ebubekir Şahin, şunları kaydetti:

"Mer'i mevzuata göre RTÜK'ün, yayıncı kuruluşların hisse devrini ya da satışını engelleme yetkisi bulunmamaktadır. Bu tür işlemlerde, yayıncıların RTÜK'e en geç 30 gün içinde bildirimde bulunması yeterlidir. Bildirim yapıldıktan sonra RTÜK süreçleri başlar. Erkan Kork'un hisse devrine ilişkin bildirimi RTÜK'e ulaştıktan sonra 'Flash Haber' logolu yayın kuruluşuna dair hiçbir iş veya işlem Üst Kurul tarafından onaylanmamış, (logo değişikliği, HD yayın talebi, kablo yayın talebi vb.) herhangi bir izin verilmemiştir. Yayıncı kuruluşların kendi içindeki ticari faaliyetlerinin RTÜK'ün bilgisi ve onayı dahilinde gerçekleştiği yönündeki iddialar, hem yasal gerçeklikten uzak hem de kamuoyunu yanıltmaya yönelik bir algı operasyonudur. Söz konusu yayın kuruluşu, yürütülen adli süreç sonucunda TMSF'ye devredilmiş olup, RTÜK süreci tüm boyutlarıyla yakından takip etmektedir. RTÜK'e yönelik asılsız iddialarla kamuoyunu yanıltmaya çalışan bu girişimlere karşı sessiz kalınmayacak; kamuoyunu doğru bilgilendirme sorumluluğumuz aynı kararlılıkla sürdürülecektir."

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Televizyonlarda dün en çok izlenen dizi ve programların reytingleri…
Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri ? Reyting sonuçları açıklandı, ...
Rahmi Turan yazdı: Düzgün gazetecilere gözdağı operasyonu!
Sözcü yazarı Rahmi Turan bugünkü köşesinde "Düzgün gazetecilere gözdağı ...
Gazeteler bugün ne yazdı? (12 Nisan)
Gazeteler bugün ne yazdı? (12 Nisan)
 
Bu hafta hangi filmler vizyonda? İşte haftanın filmleri...
Bu hafta hangi filmler vizyonda? İşte haftanın filmleri...
Emin Çölaşan yazdı: Bağımsız yargımız!
Sözcü yazarı Emin Çölaşan, bugünkü köşesinde "Bağımsız yargımız" başlıklı yazısını kaleme aldı.
Gazeteler bugün ne yazdı? (11 Nisan)
Gazeteler bugün ne yazdı? (11 Nisan)
 
Fotoğraf sanatçısı Murat Germen gözaltına alındı
Fotoğraf sanatçısı ve mimar Murat Germen gözaltına alındı.
Televizyonlarda dün en çok izlenen dizi ve programların reytingleri…
Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri ? Reyting sonuçları açıklandı, ...
Astrolog Hilal Saraç tahliye edildi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin sosyal medyada ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
İran
ygs sonuçları
ütopya
Brezilya
Fatih Erbakan
Zlatan Ibrahimoviç
ismail kartal
karadeniz
bugün