Antalya'nın Serik ilçesinde gece etkili olan sağanak ve dolu, seralarda ve tarım arazilerinde zarara neden oldu.
İlçede etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle Alacami, Bilginler ve Üründü mahallelerinde bazı seraların camları kırıldı, bazı seralar ise çöktü. Seralardaki karpuz, kavun ve kapya biberleri ile açık alanda ekili ürünler zarar gördü.
İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Çömezoğlu, gazetecilere, ekiplerin bölgede hasar tespit çalışmalarına başladığını söyledi.
Zarar gören üreticiye destek olunacağını belirten Çömezoğlu, "Ekiplerimiz saha çalışmalarına başladı, bölgeyi tarıyorlar. Zaman mefhumu gözetmeksizin kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız. Devletimiz zarar gören yerlere yardım yapıyor. Vatandaşlarımızı rahatlatmak adına yardımlarımız olacak." dedi.
Seraları zarar gören üreticilerden Alacami Mahalle Muhtarı Sadullah Kaya, doludan dolayı seralarının yüzde 60'ının camlarının kırıldığını söyledi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...