Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor karşılaştı. Ülker Stadyumu’nda oynanan maçta taraflar sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.
Fenerbahçe’nin gollerini 36 ve 79’da (P) Talisca, 64’te ise Saint-Maximin kaydetti. Kayserispor’un golleri de 7’de Ramazan Civelek, 48’de Livakovic (KK) ve 90+4’te Taha Sarıaslan’dan geldi.
FENERBAHÇE PENALTI KAZANDI
Sarı-lacivertlilerin 2 golde kazandığı penaltı kararı ise maçın en çok tartışılan anlarından biri oldu. 77. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Skriniar’ın dokunduğu top Kayserili futbolcunun eline değdi.
VAR müdahalesi ile pozisyonu izleyen Oğuzhan Çakır, penaltı noktasını gösterdi ve Talisca fileleri havalandırdı.
"PENALTI KARARI DOĞRU"
Pozisyonu Sportz uygulamasında değerlendiren eski hakem Ahmet Çakar, penaltı kararının doğru olduğunu dile getirdi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...