E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Arka Sokaklar 331. Bölüm Fragmanı İzle (Arka Sokaklar Yeni Bölüm İzle) İZLE 

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Arka Sokaklar bu hafta 331. Bölüm ile ekrana gelecek. Arka Sokaklar yeni bölümde neler yaşanacak? Suat hastaneye kaldırılıyor. Arka Sokaklar'da heyecan bitmiyor.

24.05.2014 - 10:44
Arka Sokaklar 331. Bölüm Fragmanı İzle (Arka Sokaklar Yeni Bölüm İzle) İZLE

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Arka Sokaklar bu hafta 331. Bölüm ile ekrana gelecek. Arka Sokaklar yeni bölümde neler yaşanacak? Suat hastaneye kaldırılıyor. Arka Sokaklar'da heyecan bitmiyor.


Suat hastaneye kaldırılıyor!
Ağrıları dinmeyince Suat, acil olarak hastaneye kaldırılıyor.
 
Aradan 10-15 günlük bir zaman dilimi geçer ve Hüsnü emniyete, işinin başına döner. Çok fazla operasyona çıkmayacaktır ama, en azından ofiste ekibin yanında olacaktır. Suat hastalığı dolayısıyla keyifsizdir. Çocuklar annelerinin başında pervane olur. Suat’ın ağrıları dinmez ve acil ambulans çağırır. Nazike, Hüsnü’ye hemen haber verir. Rıza da dahil hemen hemen herkes soluğu hastanede alır.
 
Pınar, ikinci çocuk istemektedir. Ali pek bu duruma yanaşmaz.
 
Murat bir gün eve geldiğinde karşısında Emel’i görür. Murat eve geldiğinde yanında Leyla da vardır. Emel, Leyla ve Murat’ı karşıdan şöyle bir süzer. Emel, Leyla’nın Ömer ile arasının da iyi olduğunu görünce duruma iyice bozulur. Leyla evden ayrılır. Emel ve Murat birbirlerine girerler.
 
Emel, kızını ne kadar çabuk unuttuğu, ne kadar çabuk kendisine yeni bir hayat kurduğu ile ilgili sitemlerini dile getirir. Murat’ta karşılığında cevaplarıyla durumun altında kalmaz. Leyla, bu zorlu süreçte elinden geldiğince duruma anlayış göstererek Murat’a destek olur.
 
ARKA SOKAKLAR 331. BÖLÜM FRAGMANI İZLE
 Arka Sokaklar 330. Bölümde neler oldu?Ekip, Hüsnü’yü bulmanın, Cevher’i de artık tamamen etkisiz hale getirmenin peşine düşüyor.
 
Tunç, babasına Hüsnü’nün evlerinin kapısının önünde vurulduğunu söyler. Ekip olay yerine toplanır. Aylin masa başında Hüsnü’nün telefon sinyaline ulaşmaya çalışır. Cevher, Hüsnü’ye karşılık Sadık’ı istemektedir.
 
Arif Müdür ile temasa geçilir. Ekip, Hüsnü için her şeyi yapmaya hazırdır. Cevher aracı bir kat otoparkına çeker. Hüsnü ağır yaralıdır ve can çekişmektedir. Veysel ve Hüsnü’yü de orada bırakıp gider. Arif Müdür ve Rıza toplantıdadır. Rıza ağzındaki baklayı çıkarır ve Sadık’ı ister. Bu sırada Hüsnü ölüm kalım savaşı vermekte, Veysel de bir yandan Hüsnü’ye yardım etmeye çalışmaktadır.
 
Suat bütün gün Hüsnü’ye ulaşamamıştır, merak eder. Arif Müdür savcılıktan ret cevabını almıştır. Sadık’ı hapishaneden çıkartmak imkansızdır. Rıza, Murat, Mesut, Arif Müdür’ün karşısında toplantı odasındadır. Mesut kimliğini ve silahı çıkartıp masaya koyar.
 
Hüsnü Çoban’ı geri getirip, Cevher’i öldürene kadar ekipte olmayacağını söyler. Aynı şeyi Rıza da yapmıştır. Murat silahına davranacak olur, Rıza engeller. Rıza, Mesut ve Aylin Hüsnü’nün evine gidip, Suat’a olanı biteni anlatırlar. Ve Ekip, Hüsnü’yü bulmanın, Cevher’i de artık tamamen etkisiz hale getirmenin peşine düşer.
 ARKA SOKAKLAR 330.BÖLÜM İZLE

 

Hüsnü Cevher'in elinde. Yaralı olarak duran Hüsnü'yü kurtarabilecekler mi? Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında. 

Arka Sokaklar 330. Bölüm Fragmanı Arka Sokaklar 329. Bölümde neler olacak?

Sadık'ı İsteyen Cevher,Mesut'un Evine Gider Orada Hüsnü İle Karşılaşan Cevher Çatışmaya Girer Ve Hüsnü'yü Vurup Rehin Alır.Amacı Sadık'ı Almaktır Ve Ekibi Hüsnü İle Tehtit Eder...Cevher, Hüsnü'yü ağır yaralıyor!..
 
Ender’i öldürmek isteyen Cem, Metin’i rehin almıştır. Ender, Metin’in telefonuyla Hüsnü’yü arar ve ona, Metin tehlikede olduğunu, hemen gelmesi gerektiğini söyler. Hüsnü, Ali’ye durumu haber verir. Hemen destek ekip olay yerine gider. Ekip, Hüsnü’yü olaydan uzak tutmaya çalışır. Ne kadar soğukkanlı görünse de içeride evladı vardır.
 
Cevher ve Veysel internetten Mümtaz’ın ölüm haberini ararlar ama bulamazlar. Veysel neden hiçbir haber yok diye sorar. Cevher de ‘devletin derinine çomak soktun mu haber yapmazlar, ölürken de gömülürken de sessizlik” diye yanıt verir.
 
Ekip, Arif Müdür önderliğinde toplantıdadır. Mümtaz’ın uzaktan dürbünlü tüfekle öldürülmesinde, elde Cevher’den başka şüpheli yoktur. Cevher’in yalnız olmadığı bilinir. Arif Müdür, Mümtaz’ın ölmeden önce verdiği dosyayı masaya koyar. Soydan’ın yeniden Cevher ile irtibat kurduğundan artık herkes haberdardır.
 
Arka Sokaklar 329. Bölüm Fragmanı 

ARKA SOKAKLAR 328.BÖLÜM İZLE


Arka Sokaklar Dizisi 328. Bölümün Konusu:  
Mustafa babasına yemek götürmek üzere evden çıkar ve bir daha dönmez. Annesi babasının yanında, babası annesinin yanında olduğunu sandığı için, Cengiz akşam eve gelene kadar Mustafa’nın ortadan yok olduğu anlaşılmaz. Mustafa her yerde aranır bulunamaz. Polise haber verilir. Ekip, komşular, gönüllüler herkes Mustafa’yı aramaya başlar. Bu sırada Haydar ve Yunus, Cengiz ile son tartışan isimler oldukları için emniyete alınırlar. Ekip, Arka Sokaklar dizisi 328. bölümde Mustafa’yı bulmanın peşine düşer.

Cevher, Arka Sokaklar dizisi 328. yeni bölümde doktor Veysel ile birlikte bir orman kulübesine sığınır. Yaraları gittikçe iyileşmeye başlar ancak, pansuman malzemesi kalmamıştır. Kulübenin sahibin yanaştığını görürler. Ne yapacağız diye düşünürlerken, içeri girdiklerinde adamın cesedi ile karşılaşırlar.

Cevher, Soydan’ın adamı Yücel ile karşı karşıya gelir. Yücel, hapishanedeki Soydan’dan mesajlar getirmiştir. Yücel’in yardımıyla Cevher’ler Arka Sokaklar 328. bölümde yer değiştirirler. Daha korunaklı bir eve geçerler. Soydan, Cevher ile internet ortamında ile konuşur. Soydan’ın istediği Cevher’in Mümtaz’ı öldürmesidir. Karşılığında da Cevher ne istiyorsa yapacaktır. Cevher kabul eder ve karşılığında Zilha’nın katili Sadık’ı ister.
 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Atv Kaçak Yeni Bölüm İzle, Kaçak Son Bölüm 31. İzle, Kaçak 32. Bölüm Fragmanı İzle, İZLE
Kaçak son bölüm izle. Kaçak 30-31-32-33 son bölüm tıkla izle. Sevilen ...
Küçük Ağa Tıkla İzle, Küçük Ağa Yeni Bölüm 19. Bölüm İZLE
Küçük Ağa dizisnde yeniden karşımıza çıktı ve bizi ekranlara kitledi. ...
 
Selena Gomez öldü mü? Justin Bieber'ın sevgilisi Selena Gomez için ŞOK iddia!
Şok şok şok...Amerikalı genç şarkıcı Selena Gomez'in genç yaşta hayatını ...
Hangi Türk Dizileri Arabistan'da Köşeyi Döndü!
Arap ülkelerinde izlenme rekorları kıran Türk dizileri, yerli oyunculara ...
Buse Terim Eğlencesiz Nikah Kıydılar!
Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı ...
 
Kardeş Payı 12. Bölüm Tamamı Kesintisiz İzle ( Kardeş Payı Yeni Bölüm İzle)
Star TV ekranlarında izleyicilerine kahkaha dolu anlar yaşatan Kardeş ...
Kaçak 30.Bölüm İzle! Kaçak Son Bölüm İzle! Dadaylı Yaşayacak mı? İZLE
Kaçak 30.son bölüm buradan tek parça,full ve hd izle yebilirsiniz.Kaçak ...
Justin Bieber, Selena Gomez, Demi Lovato İnstagramda Bütün Şovlarını Sergilediler? Chris Brown Olanlara ne tepki verdi?
Selena Gomez, Justin Bieber, Demi Lovato instagram halleri hayranları ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Avrupa Ligi
MERSİN
Netanyahu
Adana Demirspor
Joachim Löw
Çankaya
uzaktan çalışma
tekne
Kayseri Erciyesspor