Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi sarı lacivertlilerin başarılı savunmacı Attila Szalai, basın toplantısında konuştu.
SZALAI'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR:
İlk olarak Pazar günü oynanacak derbi ile ilgili konuşan Szalai; "Beşiktaş'ın çok güçlü yanlarını biliyoruz. Hücumda kaliteli oyunculara sahipler. Sadece Beşiktaş'ın özelinde konuşmamak lazım. Türkiye'deki diğer takımlarda da kaliteli oyuncular mevcut. Neler yaptığımızı açıklamayacağım ama rakibi iyi bir şekilde analiz ettik. Hazırlıklarımızı maça kadar tamamlamış olacağız.
Bu sezon derbi maçlarında pek başarılı sonuçlar elde edemedik. Umuyorum ki pazar günü bu değişecek. Şuna da değinmek istiyorum, Avrupa'da oynadığımız maçlarda üçlü sistem ile çok başarılı sonuçlar aldık. Sistem önemli ama futbolda her şey demek değildir. Bana göre takım olarak iyi yoldayız." ifadelerini kullandı.
GALATASARAY MESAJI
Attila Szalai, şampiyonluk için mücadele ettikleri Galatasaray hakkında da konuştu. Macar savunmacı sarı kırmızılılar ile ilgili olarak; "Galatasaray'ın maçlarıyla ilgilenmiyoruz. En önemlisi kendi oynayacağımız maçlar. Hedefimiz şampiyonluk. Umuyorum ki kendimizi adayarak istediğimiz sonuca erişeceğiz." diye konuştu.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...