E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Dünya Kupası Almanya'nın!!! İşte Maçın Kırılma Anları... 

Dünya Kupası'nda Gülen taraf uzatma dakikalarındaki golle Almanya oldu.İşte maçtan kritik dakikalar...

14.07.2014 - 00:42
Dünya Kupası Almanya nın!!! İşte Maçın Kırılma Anları...

Dünya Kupası'nda Gülen taraf uzatma dakikalarındaki golle Almanya oldu.İşte maçtan kritik dakikalar...                                                                                                      DÜNYA KUPASI FİNAL MAÇI  ARJANTİN - ALMANYA

Tarih: 13 Temmuz 2014 (Cumartesi)
 Saat: 22:00
 Yayın: TRT 1

2014 FIFA Dünya Kupası'nda yarın üçüncülük maçında karşılaşacak Brezilya ile Hollanda, tarihlerinde 13. kez birbirlerine rakip oldu. Brezilya'nın başkenti Brasilia'daki Nacional Stadı'nda TSİ 23.00'te oynanacak üçüncülük maçında Cezayirli hakem Djamel Haimoudi düdük çalacak.
İki takımın önceki karşılaşmalarında birbirlerine net bir üstünlük sağlayamadığı göze çarpıyor. Brezilya rakibine karşı 4 galibiyet elde etti, Hollanda 3 maçta galip geldi, 5 mücadele ise berabere sonuçlandı. Brezilya'nın 20 golüne, Hollanda 16 golle karşılık verdi.


Tarih: 12 Temmuz 2014 (Cumartesi)
Saat: 23:00
Yayın: TRT 1
Stad: Nacional Mané Garrincha (Brasília)

ARJANTİN HOLLANDA MAÇI PENALTI ATIŞLARI İZLE

ARJANTİN HOLLANDA MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE

ALMANYA BREZİLYA MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE

ALMANYA BREZİLYA MAÇI GOLLERİ İZLE

DÜNYA KUPASI MAÇLARI CANLI İZLE

DÜNYA KUPASI MAÇ ÖZETLERİ TIKLA İZLE

DÜNYA KUPASI MAÇLARI GOL VİDEOLARI  İZLE

SON GÜLEN ARJANTİN
Dünya Kupası finalinde Almanya'nın rakibi, yarı finalde Hollanda'ya penaltılarda 4-2 üstünlük sağlayan Arjantin oldu. Gururumuz Cüneyt Çakır'ın başarıyla yönettiği karşılaşmada her iki takım da kontrolü elinden bırakmayınca ortaya seyir zevki oldukça düşük bir maç çıktı. Hele Almanya-Brezilya karşılaşmasındaki heyecan fırtınasından sonra bu maç hiç yarı final zevki vermedi izleyenlere. Tehlikeli pozisyon sayısı bir elin parmaklarını geçmedi. 13. dakikada Mascherano'nun hatalı pasında ceza sahası dışı sağ çaprazında topu kontrol eden Sneijder'in vuruşu isabetli olmadı. Ardından Messi'nin frikiğinde top taleci Cillessen'de kaldı. 24. dakikada Lavezzi'nin kullandığı kornerde Garay'ın kafa vuruşu üstten auta çıktı. 74. dakikada sağ kanattan Janmaat'ın ortasında van Persie'nin rövaşatası isabetli olmadı. 75'te heyecanlandı tribünler. Messi'ye faulü Cüneyt Çakır son derece isabetli kararla avantaja bıraktı; topu götüren Perez sağdan ortaladı Higuain'in altı pas çaprazından yaptığı vuruş yan ağlarda kaldı. 90'daki Sneijder'in asistinde Robben on sekize daldı; golü yapacakken Mascherano son anda engel oldu ve maç uzadı. Aynı Robben on sekiz dışından denedi Romero'da kaldı meşin yuvarlak. Uzatma da 90 dakikadan farksız olunca maç penaltılara gitti. Vlaar ve G.Saraylı Sneijder'in penaltılarını kurtaran Arjantin kalecisi Romero gecede yıldızlaşırken Messi, Garay, Agüero, Rodriguez'le 4 vuruşu gole çeviren Tangocular finale son bileti alan takım oldu. FIFA 2014 Dünya Kupası'nda final maçı 13 Temmuz pazar günü oynanacak. Karşılaşma TSİ 22.00'de başlayacak. 
 
TRT 1 CANLI DÜNYA KUPASI MAÇLARI İZLE
DÜNYA KUPASI MAÇLARI CANLI İZLE

KUPA GÜNLÜĞÜ

Nijerya'ya bir şok daha!
Hükümetin, Futbol Federasyonu'nun iç işlerine karışması sebebiyle FIFA'dan ağır bir ceza alması gündemde olan Nijerya Milli Takımı'na bir kötü haber de dev sponsorundan geldi. Adidas, ani bir kararla Nijerya ile olan iş birliğini askıya aldı. Hükümet futboldan el çekmezse FIFA, Nijerya'yı turnuvalardan men edecek. 

Kolombiya krallar gibi  
Ev sahibi Brezilya'ya elenerek Dünya Kupası'na çeyrek finalde veda eden Kolombiya Milli Takımı, ülkede büyük bir coşku ile karşılandı. Başkent Bogota'da takımı karşılayan binlerce Kolombiyalı futbolsever, oyunculara büyük ilgi gösterdi. Üstü açık otobüsle kutlamaların yapılacağı meydana ulaşmak isteyen takımın yolculuğu saatler sürdü.

Hollanda'yı otelden attılar!
Hollanda, Dünya Kupası boyunca merkez olarak kullandığı Rio'daki oteli boşaltmak zorunda kaldı. FIFA, final için gelecek sponsor firmaların yöneticileri ve özel konukları için Hollanda'ya 'otelden çıkın' dedi. Arjantin'le oynayacağı yarı final maçı için dün Sao Paulo'ya geçen Hollanda, finale kalırsa Rio'ya dönecek ve kendine yeni otel arayacak. 

Arjantin'e Agüero müjdesi
Belçika maçında sakatlanan Di Maria'ya üzülen Arjantin'e teselli bir başka yıldızı Kun Agüero'dan geldi. Kas zedelenmesi ve gerginliği yaşadığı için bir süredir formasından uzak kalan golcü oyuncunun tamamen iyileştiği ve Hollanda karşısında forma giyebileceği  ifade edildi.


NEYMAR'IN RÜYASI BİTMEDİ
Kolombiya maçında omurgası kırılan ve kupa macerasına noktayı koyan Neymar “Brezilya'nın şampiyon olacağına güvenim tam” dedi. Kendisinin yokluğunda Brezilya'nın şansının azaldığı yorumlarına katılmadığını söyleyen Neymar, “Biz, Brezilyalılar hep birlikte şampiyonluğu kutlayacağız. Bizim bir rüyamız var ve o devam ediyor” diye konuştu. 

Arjantin'de Di Maria şoku
Dünya Kupası çeyrek finalinde Arjantin'in Belçika'yı yendiği maçta sakatlanan Angel Di Maria'nın turnuvanın geri kalanını kaçırabileceği bildirildi. Bir şut girişimi sonrasında kas sakatlığı sebebiyle yere yığılan ve oyuna devam edemeyen Di Maria'nın turnuvada kalan maçlarda oynamasının zor olduğu belirtildi. Arjantin'de daha önce de Agüero sakatlanmıştı. 

Thiago Silva'ya BARCA kancası
Bu sezon transferde büyük adımlar atacak olan Barcelona'nın gözü Brezilyalı stoper Thiago Silva'da. İspanyol basınında çıkan haberlere göre, geçen yıldan bu yana PSG'nin kapısını aşındıran Katalan devinin Thiago Silva için ısrarlı olduğu belirtildi. Barcelona'nın Brezilyalı yıldız Neymar'ı bu transferde aracı olarak kullanmaya çalıştığı ifade edildi.

Wesley rekor kırdı
Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder, Kosta Rika ile oynanan çeyrek final maçında Dünya Kupası kariyerindeki 16. müsabakasına çıkarak, “Dünya Kupası'nda en fazla forma giyen Hollandalı futbolcu” unvanının sahibi oldu. Almanya 2006'da 4, G.Afrika 2010'da 7 maçta forma giyen Sneijder, Brezilya 2004'te Kosta Rika önünde 5. maçına çıktı. Başarılı orta saha oyuncusunu 15 maçla van Persie ve 14'er  maçla Jansen, Krol ve Rep izliyor. Maçta iki şutu direkten dönen Sneijder, “Bizim için çok zor bir maç oldu. Van Gaal'in taktiği işe yaradı ve biz yolumuza devam ediyoruz. 2010'da alamadığımız kupayı şimdi kazanmak istiyoruz” dedi. 

Nasıl izlenir?

2014 Dünya Kupası karşılaşmaları uluslararası yayın anlaşmaları gereği uydudan şifreli olarak yayınlanacak. Karasal yayın izleyicileri, D Smart, Digiturk ve Teledünya üyeleri şifre girmeden de TRT 1, TRT Spor ve TRT HD'yi izleyebilecekler. Türksat uydusu üzerinden uydu yayını alan kullanıcılar ise maç esnasında şifreli yayından etkilenmemek için TRT 1, TRT Spor ve TRT HD kanallarına “BISS şifre” girerek maçı izleyebilecek. BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olan uydu alıcılarının menüsünde 'CAS', 'Key Girişi', 'CAS System', 'CAS Keys' veya benzer bir isimle yer alan KEY girişinde açılacak menüde Biss olan seçilecek ve 6 haneli ise “0×001FFF”, 12 hane varsa “10000000000000” yazılarak şifre kaydedilmiş olacak. 

 

Brezilya Almanya maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman
2014 FIFA Dünya Kupası yarı finalinde eşleşen Brezilya ile Almanya, tarihlerinde yarın 22. kez karşı karşıya gelecek. Önceki karşılaşmalarda Brezilya'nın galibiyet sayılarında Almanya'ya karşı üstünlüğü bulunuyor. "Sambacılar", Almanya'ya karşı 12 kez sahadan galip ayrıldı, Almanya 4 galibiyet elde etti, 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Brezilya'nın 39 golüne, "Panzerler" 24 golle karşılık verdi. Brezilya'nın Belo Horizonte kentindeki Mineirao Stadı'nda TSİ 23.00'te oynanacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak. Yarı final karşılaşmasında, Meksikalı hakem Marco Rodriguez düdük çalacak. Rodriguez'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Marvin Torrentera ve Marcos Quintero yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise ABD'den Mark Geiger üstlenecek.

DÜNYA KUPASI'NDA 2. RANDEVU
Brezilya ile Almanya, Dünya Kupası tarihinde ikinci kez birbirlerine rakip oldu.
Güney Kore-Japonya evsahipliğindeki 2002 FIFA Dünya Kupası finalinde karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde kupaya uzanan taraf, 2-0'lık skorla Brezilya oldu.
Bu iki ülke, Dünya Kupası'ndaki randevularının yanı sıra Konfederasyonlar Kupası'nda da iki kez karşılaştı. Turnuvada 1999 yılında grup aşamasında rakibini 4-0 yenen "Sambacılar", 2005'te yarı finalde 3-2 galip geldi.
Daha önce 18 kez özel maçlarda mücadele eden Brezilya ile Almanya, son olarak 2011'de karşılaştı. Almanya, Stuttgart'ta konuk ettiği Brezilya'yı 3-2 mağlup etti.

Arjantin Hollanda / Brezilya Almanya
Yarı finalde Arjantin-Hollanda eşleşmesi gerçekleşti. İki takım 9 Temmuz'da TSİ 23.00'te karşı karşıya gelecek ve finale çıkan takım belli olacak.  Diğer eşleşme ise ev sahibi Brezilya-Almanya ile karşılaşacak. İki takım 8 Temmuz TSİ  23.00'te karşı karşıya gelecek.

ETİKETLER:
Dünya Kupası , Almanya , Arjantin
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Futbolda Dünya'nın en büyüğü belli oluyor!
Almanya ile Arjantin, 2014 Dünya Kupası'nın şampiyonu olmak için sahaya çıkıyor.
Prandelli Arkasında Bir 'İtalya' Enkazı Bıraktı!
Prandelli İtalya'da arkasında bir enkaz bırakarak Galatasaray'a geldi.İtalyan ...
Hollanda da ezdi ve Brezilya için kabus sona erdi!
2014 Dünya Kupası üçüncülük mücadelesinde Hollanda ile Brezilya karşı karşıya geldi.
 
Aziz Yıldırım’dan telekulak tedbiri!
Teknik takibe uğrayıp Şike Davası’nda yargılanan Fenerbahçe Başkanı, evine ...
Pandelli Sabri Sarıoğlu'nu Neden istemediğini açıkladı!
Prandelli, Sabri ile ilgili kararını başkan Aysal'a şu sözlerle anlattı... ...
Dünya Kupası üçüncülük maçı: Brezilya - Hollanda: 0-3
2014 FIFA Dünya Kupası üçüncülük maçında Hollanda, Brezilya'yı 3-0 mağlup ...
 
Diego Ribas, Fenerbahçe forması ile sahaya çıktı
Fenerbahçe Kulübü ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Diego Ribas, Şükrü Saracoğlu ...
Tour de France'da 7. etap Trentin'in
Fransa Bisiklet Turu'nun (Le Tour de France) 7. etabını, Omega Pharma-Quick ...
Beşiktaş'tan flaş Sabri Sarıoğlu transferi açıklaması
Beşiktaş Kulübü, Galatasaray'da kamp kadrosuna alınmayan takım kaptanlarından ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Avrupa Ligi
Euroleague
tekne
Ersun Yanal
Ramon Motta
Siyaset
Nursultan Nazarbayev
Emine Ülker Tarhan
Turizm Fuarı