Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor'u çirkin ve kötü tezahürat, Medicana Sivasspor'u da talimata aykırı hareket nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.
TFF'den yapılan açıklamaya göre hukuk müşavirliği, ligin 26. hafta mücadelesindeki Çaykur Rizespor-Fenerbahçe karşılaşmasında yapılan çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle, iki takımın da PFDK'ya sevkine karar verdi.
Medicana Sivasspor da aynı haftadaki Eskişehirspor maçında talimatlara aykırı hareket nedeniyle kurula gönderildi.
Hukuk müşavirliğinin, PTT 1. Lig'den Orduspor, Elazığspor ve Antalyaspor'un yanı sıra Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig'den den bazı kulüpleri, yöneticileri, teknik adamları ve sporcuları kurula sevk ettiği bildirildi.
(AA)
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...