Onur Kıvrak ve Olcan Adın için Trabzonspor'dan açıklama geldi. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bir çok takımın transfer listeinde olduğu iddia edilen futbolcular için,"İkisi de sözleşmeli oyuncumuz. Biz istemediğimiz sürece bir yere gidemezler" dedi.
İbrahim Hacıosmanoğlu hedeflerini açıkladı!
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve kadrolarındaki yıldız oyuncuları tutmak için kararlı olduklarını söyledi.
Hacıosmanoğlu,"Göreve geldiğimiz ilk sezonda Avrupa'da başarılı olduk. Ligde ise beklentileri karşılayamadık. Yeni sezonda şampiyonluğa oynayan bir takım olmak için iç ve dış transferde dikkatli olmak zorundayız." dedi.
İddialar yersiz! Kimse bri yere gidemez!
Birçok takımın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Onur Kıvrak ve Olcan Adın hakkında da konuşan Hacıosmanoğlu, "İkisi de sözleşmeli oyuncumuz. Biz istemediğimiz sürece bir yere gidemezler. Biz şampiyonluğu hedefleyen bir takımız ve elimizdeki değerli yuncuları kadromuzda tutmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
sabah
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...